2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Malesef kızlar hamile degılim hayırlısı boyleymiş

canım olsa idi süper olurdu üzüntünü en derinden paylaşıyorum allaha şükür bir evladın var bende şükür ediyorum ona sarılıp bu süreci atlat kendini topla tekrar dene donmuş embriyoların var ne mutlu

benim opu oldu çarşamba 8i döllendi 3 ve 5. güne kaçı kalır bilmem inşallah bana iki deneme şansı verecek embriyom olur hayırlısı ve sağlıkla

Belkide şuan 2 ama kese görmeye gittiğimiz zaman
Allah'ım bu harika bir haber maşallah diyelim bize hemen belirti ve yaptıklarını toplu olarak yazmayı unutma :)
Canim benim tesekkur ederim Rabbim hepimize nasip etsin az önce olumsuz bir mesaj okuyunca yazDigi degerden çekiniyor uyanıyor insan Aman emin olun ilk transferim de negstif alınca çok yıkılmıştım bunun için çok pismanim keşke dik durabilseydim Rabbim in nasibini bekleseydim negatif sonuç alan arkadaşlar sakin üzulmeyin Belli mi olur bir sonra ki sefer daha güzel olur .. belirtiye gelince de suan da da bişey hissetmiyorum ki yani karında batma oluyo du arada oda çok az. Doktoruma sonucu attım ikiz olabilir mi dedim o değerden belli olmuyor belki tek ama ama fazla hormon salgilanmsitir dedi .. kese göremeye gidince belli olucak inşallah ..

Ben sonucumu aldim kizlar negatif.Yapcak birsey yok.Rabbim eyler neylerse guzel eyler.Her zaman hayirlisiyla nasip et diye dua ettim.Hayirli olmiycaksa olmasin dedim.Evlatla sinayacaksan verme Rabbim dedim.Eminim ki Rabbim hakkimda hayirlisini verdi.Yola devam eden arkadaslara guc kuvvet versin Rabbim.Allahim yer ve yardimciniz olsun.

Kizlar ellerim titriyor idrar testi yaptim transfer gunuyle 9. Gunum bugum Allahim ilk defa goruyorum cift cizgiyi bi bakin ilk iki dakika

Eklentiler

• 3E419E92-D608-4819-83D7-1913BE90C327.jpeg
    3E419E92-D608-4819-83D7-1913BE90C327.jpeg
    20,3 KB · Görüntüleme: 84
Yaptıklarıma gelince daha önce negatif olduğu için ben biraz uğraştım açıkçası doktorum 1 adet sonra gel dedi ben istemedim nedenini araştırın yoksa gelmicem dedim o da bana daha ilk negatif te nedenini araştırmiyoruz 2 kayıp tan sonra yapılan Testler var bunu da yapalım olmazsa araştıralim dedi bende ozaman yollarımızı ayıralim dedim ve doktor değiştirdim nedenini araştırmasını ve bu sefer kaybetmek istemediğimi söyledim. Doktor da bana kan pihtilasma testi kromozom testi d vitamini testi yaptır dedi bunlari devlette yaptım 3 ayımi aldı .. sonra birsey çıkmadı sadece d vitaminim inanılmaz düşük çıktı ve bu 3 ayda 3 şişe devit içtim. Sonra histeroskopi yapalım dedi tamam dedim temiz çıktı ama çizik attı bu çizik embriyo yu tutunma da kolaylaştırıcı olucak dedi. Mecbur 1 ay daha bekledim adetim gecikti olamadım ilaç kullandım toplam kısaca 5 ay ara vermiş oldum kafamdaki hersey otursun diye. Ilki nisan da transfer olmuştu böylelikle sabırlı davrandım Rabbim inşallah nasip etmiştir bu sefer sonuna kadar giderim insalalh ..

Ben sonucumu aldim kizlar negatif.Yapcak birsey yok.Rabbim eyler neylerse guzel eyler.Her zaman hayirlisiyla nasip et diye dua ettim.Hayirli olmiycaksa olmasin dedim.Evlatla sinayacaksan verme Rabbim dedim.Eminim ki Rabbim hakkimda hayirlisini verdi.Yola devam eden arkadaslara guc kuvvet versin Rabbim.Allahim yer ve yardimciniz olsun.
Canım maşallh sana ne güzel inancın ve teslimiyetin tam ve rabbim bu güzel kalbinin hürmetine sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek inş sana en hayırlı zamanda. Dualarımda olacaksın ...

evet canım hakkımızda hayırlısı kızsak üzülsek isyanda etsek boş rabim nasip etmişse oluyor ve doğuyor ötesi yok dilerim allahtan bir dahaki denemende olur inşallah yapmak istersen rabim sabır versin canım güç versin toparlanıp inşallah nsaibinde hayırlısı ile olur inşallah

Canım maşallh sana ne güzel inancın ve teslimiyetin tam ve rabbim bu güzel kalbinin hürmetine sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek inş sana en hayırlı zamanda. Dualarımda olacaksın ...

Kizlar ellerim titriyor idrar testi yaptim transfer gunuyle 9. Gunum bugum Allahim ilk defa goruyorum cift cizgiyi bi bakin ilk iki dakika

Canimmmm hayırlı ugurlu olsun çok sevindim. İnşallah kan değerin çok yüksek çıkar ve guzel bir hamilelik geçirirsin. Bana dua etmeyi unutma...

Ne kadar güzel yazmışsın canım. Allah en doğru zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin sana rabbim

X