2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yonca___ Yonca___ canım ne yaptın girdin mi opu ya, hayırlı güzel haberlerle gel inşallah
Tsk ler canim. Evet opu oldum. 12 yumurtam toplandi. Bunlardan 8 i olgunmus sukur. Cok cok cooooooooooook tesekkur ederim allah razi olsun. Allah sag salim evladini kucagina versin. Sen nasilsin dr a ne zaman gideceksin?

Kanlar verilmeye başlandı inşallah güzel haberlerinizi alırız arkadaşlar

Yonca___ Yonca___ canım opu ne zamandı senin nasılsın gelişmeleri yaz merak ediyorum seni
Canim cok tsk ederim. allah gonlundeki muradini versin. Opu dan ciktim sabah. 12 yumurtam toplanmis. bunlardan 8 i olgunmus. Yarina kaci dollenir bilmiyorum. Banada antibiyotik verdi. 4 gun kullanicam. ama cinsel pehriz demedi. Gunde 3 lt su ic dedi. Tahmini transfer 8 kasim canim. Hakkimizdan hayirlisi olsun

Sonucum çıktı 21 eylülde transfer yapılmıştı beta 103.13 cıktı allah tüm hamile arkadaşlara sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin negatif sonuç alan arkadaşlar sakın pes etmeyin benim 5 tane kaybım var hep içimde bir korku var umudumuzu kaybetmeyelim

Yaşını ve tedavi gördüğün yeri eklememi istermsiin ilk sayfaya birde kacinci deneme

Hamiş olan arkadaşlarımi canı gönülden kutluyorum rabbim ins hayırlısıysa sag salim kucaginiza aldiniz günleride gösterir canlar degerleriniz ins günden güne yükselir hamilelerin duası kabul olur hepinizden dua istiyorum:anneadayı: Olumsuz sonuc alan arkadaslar cidden üzüldüm morelinizi bozmadan en kısa sürede kendinizi toparlayın imtihan dünyasındayız isyan etmeden yılmadan dimdik inanarak gücünüz yettigi sürece tekrar deneyin rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin:KK200:

Kitakita rune ve snmm35 sizleri tebrik ediyorum allah tamamina erdirsin. Negatif alan arkadaslarimmmmo_O uzuntunuzu degistiremeyiz evet ama yeniden dogup ayaga kalkmak yola devam etmek zorundayiz. Hayat bizi yenemez biz onu yenecegiz. Belki bu defa degil ama bir dahakine. Allahimin bildigi bir zaman vardir

Canim cok tsk ederim. allah gonlundeki muradini versin. Opu dan ciktim sabah. 12 yumurtam toplanmis. bunlardan 8 i olgunmus. Yarina kaci dollenir bilmiyorum. Banada antibiyotik verdi. 4 gun kullanicam. ama cinsel pehriz demedi. Gunde 3 lt su ic dedi. Tahmini transfer 8 kasim canim. Hakkimizdan hayirlisi olsun

amin cümlemizin arkadaşım ne demek bu yolda birlikte yürüyoruz
maşallah maşallah yumoşlarına inşallah 8ide döllenir yarına güzel haberler alırsın
bende 3. gün raporunu alacağım yarına hayırlı haberler verelim birbirimize
canım senin niye hemen transfer olmuyor dondurulacakmı embriyolar
yaşın kaç canım sorduysam önce kusuruma bakma

bize 1 hafta yasak dendi ilişki. suyu banada önerdi

Benim de transfer günü ile birlikte 5, günüm canım ptesi oldum yanlız bana 7 ekimde test yap dedi doktor az önce günlük pede leke geldi Benim yaa çok üzgünüm şuan
Yerleşme olabilir canım panik yapma hemen.
Bana da 6 ekim tarih verildi ama 4 ekim de de kanda olup olmadığı çıkar diyorum. 4 ekim de yaptiracagim testi.
3. Gün embriyosu

amin cümlemizin arkadaşım ne demek bu yolda birlikte yürüyoruz
maşallah maşallah yumoşlarına inşallah 8ide döllenir yarına güzel haberler alırsın
bende 3. gün raporunu alacağım yarına hayırlı haberler verelim birbirimize
canım senin niye hemen transfer olmuyor dondurulacakmı embriyolar
yaşın kaç canım sorduysam önce kusuruma bakma

bize 1 hafta yasak dendi ilişki. suyu banada önerdi
Rahim dinlendirme yapiyorlarmis. ilk ay rahmini dinlendirici bir tedavi olacak dedi. Evet insallahhh sag salim 5. Gune cok cikar canim ikimizede bu duam. Problem degil canim 38 yasindayim. Yarina haberleri paylasiriz :KK15::KK19:

Benim transfer günü hariç 5. Günüm canım. Transfer gününü sayarşak 6. Gun

Sen pazartesi transfer olmuşsun.
Ben bi gün önce pazar transfer oldum

Ara ara ağrı giriyor bana da . Ama sonuçta bir sürü ilaç iğne ve fıtıl kullanıyorum .ilaçlardan olmalı. Mecbur haftaya çarşambayi beklicez

Ikiz olabilir hayırlısı olsun da nasıl olursa olsunnn

maşallah canım değerin baya yüksek
Rahim dinlendirme yapiyorlarmis. ilk ay rahmini dinlendirici bir tedavi olacak dedi. Evet insallahhh sag salim 5. Gune cok cikar canim ikimizede bu duam. Problem degil canim 38 yasindayim. Yarina haberleri paylasiriz :KK15::KK19:

canım maşallah inş bütün yumoşların döllenir yarın güzel haber alırsın. ben geçen cuma opu. oldum ekimde transfer rahim dinlendirilmek istendi. sana dedikleri rahim dinlendirme tedavisi neymiş canım sordun mu hiç ilaç falan mı kullancan?

X