- 7 Ağustos 2017
- 388
- 603
- Konu Sahibi floransa17
- #3.441
Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ederim, herşey sonuna kadar olumlu gider inşallah, Sıra bize geldi pazartesini bekleyip görelim :) ben kararlıyım öncesinde test yapmamaya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar stresten mi bilmiyorum adet olacakmışım gibi ağrım var stresten dir demi ayy diğer 2 denememde bile bu kadar heyecan yapmamıştım yahu ben ne oluyor :)
Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ederim, herşey sonuna kadar olumlu gider inşallah, Sıra bize geldi pazartesini bekleyip görelim :) ben kararlıyım öncesinde test yapmamaya :)
Tsk ler canim. Evet opu oldum. 12 yumurtam toplandi. Bunlardan 8 i olgunmus sukur. Cok cok cooooooooooook tesekkur ederim allah razi olsun. Allah sag salim evladini kucagina versin. Sen nasilsin dr a ne zaman gideceksin?Yonca___ canım ne yaptın girdin mi opu ya, hayırlı güzel haberlerle gel inşallah
Canim cok tsk ederim. allah gonlundeki muradini versin. Opu dan ciktim sabah. 12 yumurtam toplanmis. bunlardan 8 i olgunmus. Yarina kaci dollenir bilmiyorum. Banada antibiyotik verdi. 4 gun kullanicam. ama cinsel pehriz demedi. Gunde 3 lt su ic dedi. Tahmini transfer 8 kasim canim. Hakkimizdan hayirlisi olsunKanlar verilmeye başlandı inşallah güzel haberlerinizi alırız arkadaşlar
Yonca___ canım opu ne zamandı senin nasılsın gelişmeleri yaz merak ediyorum seni
Sonucum çıktı 21 eylülde transfer yapılmıştı beta 103.13 cıktı allah tüm hamile arkadaşlara sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin negatif sonuç alan arkadaşlar sakın pes etmeyin benim 5 tane kaybım var hep içimde bir korku var umudumuzu kaybetmeyelim
Ben daha eklemeye korkuyorum canim aslinda ilk ogrenince kkda bunu yapacam diyordum ama yapsam mi daha erken degilmiHamile olduğu anlaşılan arkadaşlar. ...
Gebelik takvimi ekleyinsene:)
Canim cok tsk ederim. allah gonlundeki muradini versin. Opu dan ciktim sabah. 12 yumurtam toplanmis. bunlardan 8 i olgunmus. Yarina kaci dollenir bilmiyorum. Banada antibiyotik verdi. 4 gun kullanicam. ama cinsel pehriz demedi. Gunde 3 lt su ic dedi. Tahmini transfer 8 kasim canim. Hakkimizdan hayirlisi olsun
Tabi olur canım 32 yaşındayım izmir su hastanesi ilk tüp bebek denemem : ))Yaşını ve tedavi gördüğün yeri eklememi istermsiin ilk sayfaya birde kacinci deneme
Benim de transfer günü ile birlikte 5, günüm canım ptesi oldum yanlız bana 7 ekimde test yap dedi doktor az önce günlük pede leke geldi Benim yaa çok üzgünüm şuan5. Günün. Canım çarşamba test yaptıran inşallah. Senin?
Dua edeceğim özlem diye
Benim de transfer günü ile birlikte 5, günüm canım ptesi oldum yanlız bana 7 ekimde test yap dedi doktor az önce günlük pede leke geldi Benim yaa çok üzgünüm şuan
Yerleşme olabilir canım panik yapma hemen.Benim de transfer günü ile birlikte 5, günüm canım ptesi oldum yanlız bana 7 ekimde test yap dedi doktor az önce günlük pede leke geldi Benim yaa çok üzgünüm şuan
Rahim dinlendirme yapiyorlarmis. ilk ay rahmini dinlendirici bir tedavi olacak dedi. Evet insallahhh sag salim 5. Gune cok cikar canim ikimizede bu duam. Problem degil canim 38 yasindayim. Yarina haberleri paylasirizamin cümlemizin arkadaşım ne demek bu yolda birlikte yürüyoruz
maşallah maşallah yumoşlarına inşallah 8ide döllenir yarına güzel haberler alırsın
bende 3. gün raporunu alacağım yarına hayırlı haberler verelim birbirimize
canım senin niye hemen transfer olmuyor dondurulacakmı embriyolar
yaşın kaç canım sorduysam önce kusuruma bakma
bize 1 hafta yasak dendi ilişki. suyu banada önerdi
Ikiz olabilir hayırlısı olsun da nasıl olursa olsunnn
Rahim dinlendirme yapiyorlarmis. ilk ay rahmini dinlendirici bir tedavi olacak dedi. Evet insallahhh sag salim 5. Gune cok cikar canim ikimizede bu duam. Problem degil canim 38 yasindayim. Yarina haberleri paylasiriz