2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yok yok devam edeydin her saat yapaydın deli kız ya bide bi daha yapmam yo :) :) bundan sonra gününden önce test yapana anne terliği atıyoz :) %100 isabet eder biliyonuz :)
Hehehe aynen katiliyorum cnm :) kiz sonra biz de mahkemelik olmayalim bi videoda cocuguna şaka dan terlik atan anne mahkemelik ya :)

Canım, regl değildir ağlayıp üzme minik susam tanesini de :KK43: azcık kahverengi leke gelebilir tutunma sonrası dedi bana hemşire. Bende de gelmedi diye korkuyorum tutunmadimi acaba diye.. ayetel kürsiyi oku dua et...
Canimmm inşallah öyledir ama lekeden çok pazartesi yaşadığım baş ağrısı beni regl olacağım gibi hissettiriyor nasip :KK43: yalnız kalbin çok temiz biraz önce dua ile ilgili bir mesaj atayım dedim ama sonra vazgeçtim belki bunları konuşmanın yeri burası değil denir diye ve bende ayetel Kürsi mucizesi den bahsedecektim bir kere de yaşadım böyle bir mucizeyi ve bir tane daha dilek duam vardı buraya yazayım hepimiz okuyalım mı diyecektim Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim
Kızlar bu dua hergun regl bile olunsa okunabiliyor 51 defa her türlü dilek için okunuyor.ben bir türlü bebiş için okumayamadim daha halbuki 10dakika sürmüyor benim bu duayla bir dileğim olmuştu birde 41 veya 313 ayetel Kürsi birde 52 defa idi sanırım yani 41-52-313 ten hangisini okuyabilirsiniz o kadar ayetel Kürsi buda inanılmaz güçlü bir dua bununla da başka bir dileğim olmuştu ama gel gelelim bebiş için bunu da yapamadım hep ümitsiz bakmaktan dua bile edemedim kendime kızıyorum bu sebeple:sinirli:

Canım hayırlısı olsun öncelikle benimde 4. Günüm çok şükür kabız olmadım anneme daha transfer olmadan kuru kayısı aldırıp haşlattım ve rondo dan geçirdi onu içiyorum iyi geliyor yemeklerden sonra

Saol cnm demek seninde 4.gunun.nasil geciriuosun gunlerini yaa??Nasil yapiyosunuz cnm?tari edermjsin?rahat hic ikinmadan wcye cikabiliyomusun peki cnm?

Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim
Kızlar bu dua hergun regl bile olunsa okunabiliyor 51 defa her türlü dilek için okunuyor.ben bir türlü bebiş için okumayamadim daha halbuki 10dakika sürmüyor benim bu duayla bir dileğim olmuştu birde 41 veya 313 ayetel Kürsi birde 52 defa idi sanırım yani 41-52-313 ten hangisini okuyabilirsiniz o kadar ayetel Kürsi buda inanılmaz güçlü bir dua bununla da başka bir dileğim olmuştu ama gel gelelim bebiş için bunu da yapamadım hep ümitsiz bakmaktan dua bile edemedim kendime kızıyorum bu sebeple:sinirli:
Allah razı olsun. Okudum ben hemen. Vesile oldun sağolasın

Arse82 Arse82 D denizzz3 T trkaslan7914 Madam B Madam B
Yarin dualarimiz sizinle
4 tane pozitif bekliyorum ona göre:)
Negatif haberi almayayim
Bu haftaki negatif kontenjanini canım valla ben akşam saat 19:30 kan verecem ii çıkışı saat saat 22:00 - gibide sonuç çıkar muhtemelen size bir şey yazmamışsam anlayınki negatiftir ve muhtemelen çok ama çok kötü olurum herkese ve ailemede dedim negatif olursa kimse ile asla konuşmak istemiyorum kendimi toparlıyıncaya kadar yalnızken acımı yaşayabiliyorum ve o durumdayken kimseye bir şey anlatmaya çalışmaktan ve üzme kendini üzülme gibi cümlelerden nefret ediyorum ne olur anlayınız arkadaşlar pozitif olursa yazarım kesin

Kızlar iyi geceler bugün 3. iğnelerimi vurdum yumurta takibindeyim ama 2 gündür fena grip oldum dr ilaç içme diyor yumurtaları etkilemez bu grip dimi bi de ne yapabilirim ki ilaçsız :KK43:

Sagol canım, biz de okuyalım sen de oku, Allah kabul etsin dualarımızı.. hayırlısını nasip etsin hepimize..
yarın test yapacak arkadaşlarıma da bol şans :KK49: güzel haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar iyi geceler bugün 3. iğnelerimi vurdum yumurta takibindeyim ama 2 gündür fena grip oldum dr ilaç içme diyor yumurtaları etkilemez bu grip dimi bi de ne yapabilirim ki ilaçsız :KK43:

İlac icme evet
grip gecer bir sekilde Ama yumurtalarini etkilemez merak etme,
adaçayı gargarasi yap,
agzinda karanfil dolastir ust solunum yollarindaki mikroplari atar en azindan,
limon ye c vitamini beyaziyla birlikte
Bir cay bardagi suya limon sık tuz ve karabiber ekle ic, o da mikroplari atar

Yumurta kalitesi icin:
Arisutu balpolen propolis ve taze incir yemeye çalış bol bol,
Bugun negatifi gören biri olarak beni ne kadar ciddiye alirsin bilemiuorum tabi :))

Canim benimde ignelere basladigimin 8. Gunu bitti bende basta grip olmustum doktorum ilac icme dedi bende mandalina limon suyu sıktım onu ictim birde dogal antibiyotik olsun diye sarimsagi soydum 2 ye boldum hap gibi yuttum ertesi gune iglestim sukur agrikesici alinabiliyomus ama cok gerekmedikce doktorum alma dedi

X