2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar negatif sonucu aldıktan sonra ne zaman başlamam lazım sizce 7 tane dondurulmusum var ilaçları bırakınca hemen adet olunuyormu ?

Ay cok guzel bir duygu olsa gerek ben ucardim heralde sevincten camdan bagirirdim hamisim ya ben hamisim valla hamisim diye
Aslında bende bağırmak istedim ama içimde bastırılmış kötü bir his var ilk transferim olumsuz geçince sevincim ister istemez bastırıldi. . Ben 2 senelik evliyim ve hiç korunmadik 1bucuk yıl boyunca her adet geciktiginde test yapıyodum artık yakın eczaneden test alamiyodum üzülüyodum her çıkan negatif sonuçta. Sonra 1bucuk yıl geçince doktora gittik tüp bebek dediler morfoloji ileri hiz sorunu vardı öyle ilk sefer üzüldügümüz için şimdi çok fazla sevinemedim insalalh kan testleri güzel ilerledikten sonra içim rahat edicek hepimiz için çok dua ediyorum ..

Kızlar negatif sonucu aldıktan sonra ne zaman başlamam lazım sizce 7 tane dondurulmusum var ilaçları bırakınca hemen adet olunuyormu ?
Hemen olunmuyo ilaçlar ister istemez geciktiriyo ama bunun için de adet söktürücü veriyo doktor. Sonra istediğin adet te tekrar deneyebilirsiniz size bağlı ama benim şahsi fikrim eğer negatif olduysa araştırılmalı ne gerekiyo sa. Ben sırf araştırmak için 4 ay ara verdim kan pihtilasma testi kromozom testi histereskopi bunları yaptırdım hepsi temiz çıktı ama yine de kafamı rahat olmuş oldu ..

Yaşın benden genç. Yaşın benden 2 hafta önce hamile olduğunu öğrendiğim 43 yaşındaki arkadaşımdan da genç. Onun da bendeki gibi rezerv azlığı ve eşinde de sperm azlığı, morfoloji sorunu vardı. 40 yaşından sonra anne olmaya çalışanlar topic'ine girdin mi hiç? Yaşın ordaki hemen herkesten genç. Kaç hamile çıkmış o topic ten inanamazsın. Bir çoğunun 3. 4. 5. Denemelerinden sonra üstelik. Bu kez olmazsa, bu şansının olmadığı anlamına gelmiyor. Dilerim bu kez alırsın mutlu haberi. Ama olmazsa da şunu düşün, çok geç kalmış değilsin, hala zamanın var bunun için, yine denersin. Benim 27 yaşındaki arkadaşıma mümkün değil boşuna uğraşmayın dendi. Eşinde sperm bulunamıyor çünkü. Yani yaşa takılma. 46 olsan haklısın derim ama daha yeterince zamanımız var. Senin benden çok... :) eşini ve seni kutlarım. Nice uzun sevgi dolu yıllarınız olsun. İlerleyen yıllarda bebek/lerle kutlayacağınıza eminim

Bence hamilelik belirtisi kesin

Bende 7.gun kan vermıstım 0,789 çıktı yarın test günüm çok streslıyım 4 günde artarmıkı

İnsallah canim dua ediyoruz hepimiz olmasi icin

@Kitakita cok guzel faydali bilgiler, hamile kalan herkesten boyle paylaşımlarin devamini bekliyoruz.

Canım ben iki kere yaptırdım ikiside tuttu ilki dondurulmus embrıyo 8 haftalıkken kalbı durdu ikinci 3.gun embrıyosuydu ikiz tuttu bırının kalbı durdu oğlum şuan 7 yaşında oğluma kardeş yapmak ıstedık dondurulmus 2 tane Blast koyuldu nıye tutmadı hiçbir fikrım yok ılk 2 tedavıde 27 yaşındaydım şimdi 35

Ay kiyamam sana ben inan bende ogleydim 14 aylik evliyim hic korunmadik her adet gecikmesinde test yapiyodum cift cizgi hic olmadi saatlerce agliyodum o yuzden bende evde yapilan testin cift cizgi olmasinin hayaliyle gecirdim bir senemi ins transferimden sonra bende yapcam seninki gibi rabbim insallah banada nasip eder kuzucum hic korkma bu sefer saglikli sekilde olacak insallah

Ama senin test günün geldimi ki neden negatif konuşuyosun böyle yapma insalah pozitif olur kaçıncı günündesin?

canım hayırlı olsun hayırlısı ile transferinde olsun kaç yumurta toplandı 4 tane kaldı 5. güne

bende merak ediyorum kaç tane kalacak 5. güne canım

canım 13 toplandı , 11 döllendi.. 11'i üçüncü güne kadar gitti ancak 5. gün için beklettiler. 5. güne de 4 tane kalmış dondurduk. sende güzel haberler verirsin inş. canım hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…