2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bu sayfanın ugurunu bozmak istemem ama bugün 7. Günüm gebelik testi yaptım negatif. Olsa silikte olsa çıkardı bence. 5. Gün embriyosuydu ve iki taneydi...

canım çcok geçmiş olsun. sevindim halletmesine drunun. iyi dr denk geldiğin belli senin adına çok sevindim
inşallah bu 2-3 ay içinde gelir canım. Ocak ayına kadar gelmezse belki seninle aynı ay transferimiz olur benimki ocak şubat gibi transfer olacak

Benim iyi geçti opu 12 yumurta toplandı kaçı döllendi bu gün arayıp bildirilecek merak içindeyim
dr 10 güne kadar adet olursun temizlen hemen arkasına miyonu alalım dedi. 15-20 gün içinde en geç miyonda alınmış olacak allahın izniyle sonra dinlenme ve rahim hazır olduğunda transfer inşallah güzel haberler veririz birbirimize inşallah

amin canım inş.. 4 tane dondurulacak aradılar bugün. hakkımızda hayırlısı olsun inş. bakalım 2 embriyo transferi isticem doktorum uygun görürse tabi

canım hayırlı olsun hayırlısı ile transferinde olsun kaç yumurta toplandı 4 tane kaldı 5. güne

bende merak ediyorum kaç tane kalacak 5. güne canım

Aaaa öyle mi . Benimde ekim 4 eşimin doğum günü. Transferin 10. Günü oluyor.
Bende seninle aynı durumdayım ya depresyon üzüntü ...ya doğum Gunu hediyesi sevinc

Teşekkür ederim canım seninde rahatca geçer umarım sorunsuz şekilde gecer..yumurtalarin sayıyı çok güzel kaliteside güzeldi r inşallah. Güzel hayırlı haberler al canım inşallah bana da yaz öğrenince birlikte sevinelim:) benim bekleme sureci senin rahim dinlendirme derken aynı zamanda denk geleceğiz galiba :) dr.cok iyi evet şükür canim. Valla ben okadar heyecanliyimki senin adına adim adim yakladiyrsun minigine

canım inşallah güzel haberler ile kutlamanız x2 kat artar allah gönlüne göre versin

Canım sakın haaa benim yaptığım hatayı yapma ben çatlatma iğnesi olmuştum meğerse onun etkisiymiş tövbe ettim bak ben ama hiç belirtim kalmadı yaaa bu kadar mı normal olunur

canım sana yazarken tel çaldı 12 yumurtanın 10 tanesi olgundu bunlardan 8 i döllendi dedi 3. ve 5. gün sizi arayacağım dedi. kalitesi şuan belli olmaz 3. günü bir fikir verir bize biraz dedi.ayy inşallah 3e ve 5e kayıp yaşamadan gelir kuzularım

inan şuan çok mutluyum sanki gebe kalmış kadar mutluyum. rabbim seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin

Bu sayfanın ugurunu bozmak istemem ama bugün 7. Günüm gebelik testi yaptım negatif. Olsa silikte olsa çıkardı bence. 5. Gün embriyosuydu ve iki taneydi...
Bence çıkmayabilir ne olursa olsun erken kanda yaptırmak için bile 12gun bekletiyorlar ki idrar en son safha çıkanlarda elbet oluyordur ama cikmayanlar da cook var bünye farklı

Günaydin arkadaslar positiv alanlar gözünüz aydin rabbim tamamina erdirsin insallah,negativ alanlar rabbim sabir versin üzülmeyin desem bos biliyorum demekki daha vakti zamani varmis,rabbim zamani tez getirsin insallah,38yasindayim transferin 7.günü tek Embryo transfer edildi,test günüm 2ekim,transferden buyana adet agrisi gibi agrilarim vardi dünden beri fazlalasdi galiba olmadi

Bu arada kızlar baş ağrısı habire hafif de olsa devam ediyor sürekli uykum var ve halsizim böyle depresyon modunda gibiyim sanırım hem hava hem ilaçlar etkiliyor ama içim kıpır kıpır olmuyor hiç belirti olmadığı için Allah yardımcımız olsun

Günaydın hoşgeldin benimde 2ekim test günüm inşallah tutmuştur adet belirtileri ile hamilelik belirtileri genellikle aynı bence hamilesin bende mesela hiç belirti yok senin belirtilerin bence iyiye işaret olabilir

Transferin 4. Günü benimde. Bugüne kadar rahatsız etmeyen sizi gibi bi his vardı. Şu an o sizi yok

Test günü 1ve 2ekim olan arkadaşlarım .sizede oluyormu?

bel ağrım inanılmaz afedersiniz kalça kemiklerim ve bacaklarım sızlıyor yatağımı toplayıp iki picama katlasam yarım saat uzanıyorum .

acaba neyin belirtisi regl mi hamilelikmi sizce?

Günaydın hoşgeldin benimde 2ekim test günüm inşallah tutmuştur adet belirtileri ile hamilelik belirtileri genellikle aynı bence hamilesin bende mesela hiç belirti yok senin belirtilerin bence iyiye işaret olabilir
Insallah ama basindan beri pek ümitli degilim tek embriyo oldugu icin,ates basmasi,bagirsaklardan ses gelmesi, bel,kasik ve bas agrim siklasdi ,benim gecen ay stresden 22.zyklüsda adet olmusdum bugün 21.gün bakalim Artik, aklimi dagitamiyorumki hep aklimda oldumu olmadimi, birde prolaktin yüksekligi var bende ilac kullaniyorum buarada 2.gün embriyosu transfer edildi

Öyle bi durumum yok benim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…