2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım tabıkı şansın var yumurta ve sperm oldukça herzaman şansımız var
dondurulmusun varmı? inş güzel haberler alırsın ... sakın deprosyona girme bu yolda bize en iyi yardımcımız ruhsal durumumuz ...

canım tam soracaktım ki sen yazmışsın. maşallah çok güzel.. inş. 5. güne kadar çoğu kalmış olur. bana da 3. gün ve 5. gün arayıp haber vermişlerdi.

evet canım ben söylemiştim.hakkınızda hayırlısı olsun hic belli olmuş rabbim ol derse olur belki ikiz kardeşi olur Allahın gönlünüze gore versin insallah

Bu sayfanın ugurunu bozmak istemem ama bugün 7. Günüm gebelik testi yaptım negatif. Olsa silikte olsa çıkardı bence. 5. Gün embriyosuydu ve iki taneydi...

canım benim sonucun pozitif ve ben ahtım var diye idrar testi aldım dun yaptim inan çizgim belli belirsiz çıktı.evet önce yapsaymışım demekki belli olmayıp çok üzülecekmişim.bende direk kan testine gittim 12.gün sabrettim üzülmemelk için o gün bile kan negatif çıkar olmadı dedim rabbim ol derse olur ama erken yaptığın idrar testiyle moralini bozma gününü bekle ve kana git herşeyin hayırlısı inşallah sende hamiş olucaksin

rabbim gönlünüze gore versin canım.bana diyordun pozitif çıkıcam inaniyoruyorum diye kendine de inan Allahın izniyle yarin çifte kutlama yapacaksınız bende buna inaniyorum.benim gibi gidip o maçı alıp geleceksiniz iste o kadar...

Sevgili topik sahibim insallah yarin senin icin cok mutlu bir gun olur. Yildonumun bu guzel haberle taclanir insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…