-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.921
canım tabıkı şansın var yumurta ve sperm oldukça herzaman şansımız varBugün belirsiz son günüm iyi gecirmeye çalisicam
Yarin ne halde olucami bilemiyorum
Yaşım genc daha sansim var diyemiycem icin neyle teselli olurum bilemiyorum..
Yarin bir de evlilik yıldönümümüz, test tam gününe denk geldi.. ya kutluycaz ya da depresyonun dibine vurucam
Bugün 10.gunum canım 7.gun kanda 0,789 çıktı blasttı benımkılerAma senin test günün geldimi ki neden negatif konuşuyosun böyle yapma insalah pozitif olur kaçıncı günündesin?
canım sana yazarken tel çaldı 12 yumurtanın 10 tanesi olgundu bunlardan 8 i döllendi dedi 3. ve 5. gün sizi arayacağım dedi. kalitesi şuan belli olmaz 3. günü bir fikir verir bize biraz dedi.ayy inşallah 3e ve 5e kayıp yaşamadan gelir kuzularım
inan şuan çok mutluyum sanki gebe kalmış kadar mutluyum. rabbim seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin
Yap canım yaa. Ilık ve kısa olmasına dikkat et. Birşey olmayacak4. Gün bugün benim. Banyo yapmayı planlıyorum. Ne diyorsunuz
Bizde söylüyoruz daha önce yine senmi önermiştin ...burda duymuştum .dün hatta söylerken eşim kızım farketti tabi sordu bende kardeşini riyamızda görmek için dua ediyoruz dedim .sabah görmüş bir kız bir erkek kardeşi varmış:) .ama bana tek embriyo konuldu :).
hepimizin hakkında hayırlısı olsun belki gerek kalmaz bileBen pkoluyum zaten adet hiç zamanında gelmez benım :)
Keske 7.gün sadece ıdar testi yapsaydin çünkü kan testi için 7.gün çok çok çok erken. ... Şimdi 12.günü kan testini tekrar dene canım insalalh geç tutunma olmuşturBugün 10.gunum canım 7.gun kanda 0,789 çıktı blasttı benımkıler
Erken test yanıltıcı ve moral bozucu olabiliyor. Ben ilk denemede o hatayı yapmıştımKeske 7.gün sadece ıdar testi yapsaydin çünkü kan testi için 7.gün çok çok çok erken. ... Şimdi 12.günü kan testini tekrar dene canım insalalh geç tutunma olmuştur
Ne zamana çıkıyor sonuç senin canimYap canım yaa. Ilık ve kısa olmasına dikkat et. Birşey olmayacak
Hiç sormadım yaa. Ama 2 saatte çıkıyor genelde gebelik değil mi? 12ye doğru ararımNe zamana çıkıyor sonuç senin canim
Bu sayfanın ugurunu bozmak istemem ama bugün 7. Günüm gebelik testi yaptım negatif. Olsa silikte olsa çıkardı bence. 5. Gün embriyosuydu ve iki taneydi...
Hayırlı uğurlu olsunnn. Allah tamamına erdirsin arkadaşımGünaydın arkadaşlar aranıza dün katılmıştım 21 eylül de transferim yapıldı dayamadım test yaptım var demi inanamıyorum
Bugün belirsiz son günüm iyi gecirmeye çalisicam
Yarin bir de evlilik yıldönümümüz, test tam gününe denk geldi.. ya kutluycaz ya da depresyonun dibine vurucam
Var canım gözün aydinGünaydın arkadaşlar aranıza dün katılmıştım 21 eylül de transferim yapıldı dayamadım test yaptım var demi inanamıyorum
Sevgili topik sahibim insallah yarin senin icin cok mutlu bir gun olur. Yildonumun bu guzel haberle taclanir insallahhhBugün belirsiz son günüm iyi gecirmeye çalisicam
Günaydın arkadaşlar aranıza dün katılmıştım 21 eylül de transferim yapıldı dayamadım test yaptım var demi inanamıyorum