- Konu Sahibi floransa17
- #2.881
Ben kan verdim şimdiiiBugun test yapacak mi var ? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kan verdim şimdiiiBugun test yapacak mi var ? :)
Bizim de 4 ekim evlilik yıldönümümüz :)Aaaa öyle mi . Benimde ekim 4 eşimin doğum günü. Transferin 10. Günü oluyor.
Bende seninle aynı durumdayım ya depresyon üzüntü ...ya doğum Gunu hediyesi sevinc
Bence hamilelik belirtisi kesinTest günü 1ve 2ekim olan arkadaşlarım .sizede oluyormu?
bel ağrım inanılmaz afedersiniz kalça kemiklerim ve bacaklarım sızlıyor yatağımı toplayıp iki picama katlasam yarım saat uzanıyorum .
acaba neyin belirtisi regl mi hamilelikmi sizce?
Aaaa öyle mi?Bizim de 4 ekim evlilik yıldönümümüz :)
Bence hamilelik belirtisi kesinTest günü 1ve 2ekim olan arkadaşlarım .sizede oluyormu?
bel ağrım inanılmaz afedersiniz kalça kemiklerim ve bacaklarım sızlıyor yatağımı toplayıp iki picama katlasam yarım saat uzanıyorum .
acaba neyin belirtisi regl mi hamilelikmi sizce?
Bizimde 4 ekim evlilik yıl dönümümüz ne tesadüf 2.yilimiz olucak bizimdeBizim de 4 ekim evlilik yıldönümümüz :)
4 ekim büyük gün demek ki eheheeeeBizimde 4 ekim evlilik yıl dönümümüz ne tesadüf 2.yilimiz olucak bizimde
Oooo bildiğin kıpkırmızı canım.Kızlar bugün kesinleştirmek için 2.kez test yaptın dünden daha koyu oldu 8.gün testi . Allahım okadar güzel bir duygu ki inşallah bu topik te herkes güzel haber alicak çok uğurlu geldi burasiii
Tebrikler canim rabbim tamamina erdirsin insallahKızlar bugün kesinleştirmek için 2.kez test yaptın dünden daha koyu oldu 8.gün testi . Allahım okadar güzel bir duygu ki inşallah bu topik te herkes güzel haber alicak çok uğurlu geldi burasiii
Süper canım hayırlısı olsun darısı başımızaKızlar bugün kesinleştirmek için 2.kez test yaptın dünden daha koyu oldu 8.gün testi . Allahım okadar güzel bir duygu ki inşallah bu topik te herkes güzel haber alicak çok uğurlu geldi burasiii
Kızlar bugün kesinleştirmek için 2.kez test yaptın dünden daha koyu oldu 8.gün testi . Allahım okadar güzel bir duygu ki inşallah bu topik te herkes güzel haber alicak çok uğurlu geldi burasiii
OhhBen kan verdim şimdiii
Şu baş ağrısı konusu hep benimde canımı sıkıyor benim hep adet öncesi migrenim tutar ve su sıralar başımın ağrıması en büyük ümitsizlik kaynağım ama burada ki arkadaşlardan aynı benim gibi olup hamile olduğunu ogrenenlerde var ufakta olsa ümit işte ve bu konuyla ilgili girip çıkmadığım sayfa kalmadı inşallah bu baş ağrısından sonra hamile kalmissam eğer özellikle bu konuyla ilgili konu açıp benim gibi migrenlilere bilgi olması için ugrasicamInsallah ama basindan beri pek ümitli degilim tek embriyo oldugu icin,ates basmasi,bagirsaklardan ses gelmesi, bel,kasik ve bas agrim siklasdi ,benim gecen ay stresden 22.zyklüsda adet olmusdum bugün 21.gün bakalim Artik, aklimi dagitamiyorumki hep aklimda oldumu olmadimi, birde prolaktin yüksekligi var bende ilac kullaniyorum buarada 2.gün embriyosu transfer edildi
Inşallah canım bolbol su için kızlar doktor bana günde 2.5 lt iç dedi ben 3lt içtim. Cayini bir iki bardak acik ic dedi ben hiç çay içmedim. Ve sürekli yatmadim 2.günden sonra evin içinde hareket etmeye çalıştım 1 hafta dışarı çıkmadım duş almadım. Yani kisacasi ilk transferimde bunların hiçbirini yapmamistim bu sefer dikkat ettim Rabbim nasip etti insalllah yarın kan sonucum da çok güzel çıkar. .Süper canım hayırlısı olsun darısı başımıza
Ay cok guzel bir duygu olsa gerek ben ucardim heralde sevincten camdan bagirirdim hamisim ya ben hamisim valla hamisim diyeKızlar bugün kesinleştirmek için 2.kez test yaptın dünden daha koyu oldu 8.gün testi . Allahım okadar güzel bir duygu ki inşallah bu topik te herkes güzel haber alicak çok uğurlu geldi burasiii
caniiiiiimmmmmm benim çok mutlu oldum oh ohhh yaşasın hadi hayırlısı inşallah kaliteside gzl olacak tebrik ederim şimdidencanım sana yazarken tel çaldı 12 yumurtanın 10 tanesi olgundu bunlardan 8 i döllendi dedi 3. ve 5. gün sizi arayacağım dedi. kalitesi şuan belli olmaz 3. günü bir fikir verir bize biraz dedi.ayy inşallah 3e ve 5e kayıp yaşamadan gelir kuzularım
inan şuan çok mutluyum sanki gebe kalmış kadar mutluyum. rabbim seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin
Bende 7.gun kan vermıstım 0,789 çıktı yarın test günüm çok streslıyım 4 günde artarmıkıBu sayfanın ugurunu bozmak istemem ama bugün 7. Günüm gebelik testi yaptım negatif. Olsa silikte olsa çıkardı bence. 5. Gün embriyosuydu ve iki taneydi...
4. Gün bugün benim. Banyo yapmayı planlıyorum. Ne diyorsunuzInşallah canım bolbol su için kızlar doktor bana günde 2.5 lt iç dedi ben 3lt içtim. Cayini bir iki bardak acik ic dedi ben hiç çay içmedim. Ve sürekli yatmadim 2.günden sonra evin içinde hareket etmeye çalıştım 1 hafta dışarı çıkmadım duş almadım. Yani kisacasi ilk transferimde bunların hiçbirini yapmamistim bu sefer dikkat ettim Rabbim nasip etti insalllah yarın kan sonucum da çok güzel çıkar. .