2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bugün belirsiz son günüm iyi gecirmeye çalisicam
Yarin ne halde olucami bilemiyorum
Yaşım genc daha sansim var diyemiycem icin neyle teselli olurum bilemiyorum..
Yarin bir de evlilik yıldönümümüz, test tam gününe denk geldi.. ya kutluycaz ya da depresyonun dibine vurucam :dua:
canım tabıkı şansın var yumurta ve sperm oldukça herzaman şansımız var
dondurulmusun varmı? inş güzel haberler alırsın ... sakın deprosyona girme bu yolda bize en iyi yardımcımız ruhsal durumumuz ...

canım sana yazarken tel çaldı 12 yumurtanın 10 tanesi olgundu bunlardan 8 i döllendi dedi 3. ve 5. gün sizi arayacağım dedi. kalitesi şuan belli olmaz 3. günü bir fikir verir bize biraz dedi.ayy inşallah 3e ve 5e kayıp yaşamadan gelir kuzularım

inan şuan çok mutluyum sanki gebe kalmış kadar mutluyum. rabbim seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin

canım tam soracaktım ki sen yazmışsın. maşallah çok güzel.. inş. 5. güne kadar çoğu kalmış olur. bana da 3. gün ve 5. gün arayıp haber vermişlerdi.

Bizde söylüyoruz daha önce yine senmi önermiştin ...burda duymuştum .dün hatta söylerken eşim kızım farketti tabi sordu bende kardeşini riyamızda görmek için dua ediyoruz dedim .sabah görmüş bir kız bir erkek kardeşi varmış:) .ama bana tek embriyo konuldu :).

evet canım ben söylemiştim.hakkınızda hayırlısı olsun hic belli olmuş rabbim ol derse olur belki ikiz kardeşi olur Allahın gönlünüze gore versin insallah

Günaydın arkadaşlar aranıza dün katılmıştım 21 eylül de transferim yapıldı dayamadım test yaptım var demi inanamıyorum

Eklentiler

• 20170928_111923.jpg
    20170928_111923.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 65
Bu sayfanın ugurunu bozmak istemem ama bugün 7. Günüm gebelik testi yaptım negatif. Olsa silikte olsa çıkardı bence. 5. Gün embriyosuydu ve iki taneydi...

canım benim sonucun pozitif ve ben ahtım var diye idrar testi aldım dun yaptim inan çizgim belli belirsiz çıktı.evet önce yapsaymışım demekki belli olmayıp çok üzülecekmişim.bende direk kan testine gittim 12.gün sabrettim üzülmemelk için o gün bile kan negatif çıkar olmadı dedim rabbim ol derse olur ama erken yaptığın idrar testiyle moralini bozma gününü bekle ve kana git herşeyin hayırlısı inşallah sende hamiş olucaksin

Yarin bir de evlilik yıldönümümüz, test tam gününe denk geldi.. ya kutluycaz ya da depresyonun dibine vurucam :dua:

rabbim gönlünüze gore versin canım.bana diyordun pozitif çıkıcam inaniyoruyorum diye kendine de inan Allahın izniyle yarin çifte kutlama yapacaksınız bende buna inaniyorum.benim gibi gidip o maçı alıp geleceksiniz iste o kadar...

Sevgili topik sahibim insallah yarin senin icin cok mutlu bir gun olur. Yildonumun bu guzel haberle taclanir insallahhh:KK36:

X