- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.941
Hiç sormadım yaa. Ama 2 saatte çıkıyor genelde gebelik değil mi? 12ye doğru ararım
Maşaallah var canım hadi hayırlısı tebrik ederimGünaydın arkadaşlar aranıza dün katılmıştım 21 eylül de transferim yapıldı dayamadım test yaptım var demi inanamıyorum
Günaydın arkadaşlar aranıza dün katılmıştım 21 eylül de transferim yapıldı dayamadım test yaptım var demi inanamıyorum
Blast embrıyoda geç tutunma olurmu ki ?Keske 7.gün sadece ıdar testi yapsaydin çünkü kan testi için 7.gün çok çok çok erken. ... Şimdi 12.günü kan testini tekrar dene canım insalalh geç tutunma olmuştur
Cok sevindim gozun aydin canim. Insallah 5. Gune kadar gelir hepsicanım sana yazarken tel çaldı 12 yumurtanın 10 tanesi olgundu bunlardan 8 i döllendi dedi 3. ve 5. gün sizi arayacağım dedi. kalitesi şuan belli olmaz 3. günü bir fikir verir bize biraz dedi.ayy inşallah 3e ve 5e kayıp yaşamadan gelir kuzularım
inan şuan çok mutluyum sanki gebe kalmış kadar mutluyum. rabbim seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin
Tebrık ederım sağlıkla kucağına alırsın inşKan sonucum çıktı. 119 tililili tililili :halay
VuhuuuuuKan sonucum çıktı. 119 tililili tililili :halay
Hayırlı olsun tedaviniz arkadasimmerhaba Fulya Bahçecide yaptırdım yaşım 33
bu benim 4. tüp bebek denemem diğer 3 transferimi farklı bir kurumda yaptırmıştım fakat Bahçeçiyle karşılaşınca diğer kurumun çok kötü olduğunu gördüm
bende hem çikolata kisti vardı hemde vücut spermi kabul etmeyip dışarı atıyormuş çok şükür çözüm buldular Allah oradaki doktor ve hemşirelerden razı olsun
Kaçıncı gün embriyosuHepinize çok teşekkür ederim insallah güzel haberler alırız hepimiz kanı pazartesi vericem hayırlısı bakalım)
Tebrikler canim rabbim tamamina erdirsin insallah darisi bizlere insallahKan sonucum çıktı. 119 tililili tililili :halay
Bizimde 4 ekim evlilik yıl dönümümüz ne tesadüf2.yilimiz olucak bizimde[/QUOTE
Benim 20 ekim eşimin doğum günü 21 ekim tanışma yıldönümümüz 5.yıla giricez eğer bebeşim tutarsa 20 -21 günlük anne adayı olacam :)
KaBugün belirsiz son günüm iyi gecirmeye çalisicam
Yarin ne halde olucami bilemiyorum
Yaşım genc daha sansim var diyemiycem icin neyle teselli olurum bilemiyorum..
Yarin bir de evlilik yıldönümümüz, test tam gününe denk geldi.. ya kutluycaz ya da depresyonun dibine vurucam
Hayirli olsun canim.Kacinci gunudu bugun ve kacinci gun embriyosuydu senin.Ya okuyorum takip ediyorum ama o kadr kalabaligiz ki hepsi karisti birbirine.Sağlıkla al insallah bebegini kucağına.Kan sonucum çıktı. 119 tililili tililili :halay
oyyy maşallah kıpkırmızı çıkmış çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKızlar bugün kesinleştirmek için 2.kez test yaptın dünden daha koyu oldu 8.gün testi . Allahım okadar güzel bir duygu ki inşallah bu topik te herkes güzel haber alicak çok uğurlu geldi burasiii
ayyy ohh süpermiş çoook sevindim hadi gözün aydın canımmm darısı bizim başımıza yarın inşallah 12 günün müydü canımKan sonucum çıktı. 119 tililili tililili :halay
Gözün aydın canım hiç belirtin oldu muceymi 5 gün embiriyosu canım iki tane konuldu