2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bence hamilelik belirtisi kesin

Bence hamilelik belirtisi kesin

Şu baş ağrısı konusu hep benimde canımı sıkıyor benim hep adet öncesi migrenim tutar ve su sıralar başımın ağrıması en büyük ümitsizlik kaynağım ama burada ki arkadaşlardan aynı benim gibi olup hamile olduğunu ogrenenlerde var ufakta olsa ümit işte ve bu konuyla ilgili girip çıkmadığım sayfa kalmadı inşallah bu baş ağrısından sonra hamile kalmissam eğer özellikle bu konuyla ilgili konu açıp benim gibi migrenlilere bilgi olması için ugrasicam

Süper canım hayırlısı olsun darısı başımıza
Inşallah canım bolbol su için kızlar doktor bana günde 2.5 lt iç dedi ben 3lt içtim. Cayini bir iki bardak acik ic dedi ben hiç çay içmedim. Ve sürekli yatmadim 2.günden sonra evin içinde hareket etmeye çalıştım 1 hafta dışarı çıkmadım duş almadım. Yani kisacasi ilk transferimde bunların hiçbirini yapmamistim bu sefer dikkat ettim Rabbim nasip etti insalllah yarın kan sonucum da çok güzel çıkar. .

Kızlar bugün kesinleştirmek için 2.kez test yaptın dünden daha koyu oldu 8.gün testi . Allahım okadar güzel bir duygu ki inşallah bu topik te herkes güzel haber alicak çok uğurlu geldi burasiii
Ay cok guzel bir duygu olsa gerek ben ucardim heralde sevincten camdan bagirirdim hamisim ya ben hamisim valla hamisim diye

caniiiiiimmmmmm benim çok mutlu oldum oh ohhh yaşasın hadi hayırlısı inşallah kaliteside gzl olacak tebrik ederim şimdiden

Bu sayfanın ugurunu bozmak istemem ama bugün 7. Günüm gebelik testi yaptım negatif. Olsa silikte olsa çıkardı bence. 5. Gün embriyosuydu ve iki taneydi...
Bende 7.gun kan vermıstım 0,789 çıktı yarın test günüm çok streslıyım 4 günde artarmıkı

4. Gün bugün benim. Banyo yapmayı planlıyorum. Ne diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…