- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.821
Amin canim allah hepimizin yüzünü güldürsün :) sahi bugün kan sonucun kac cikti senin ben sormayi tamamn unutmusumevet Beklicem canım sabrettik bu zaman kadar biraz daha sabredelim.İnşallah katlanmış olur canım Rabbim yüzünü güldürsün bebeğim içini ferah tut
jinemed bursa fsm de canimZeyneptanemm jinemed kalamış tamı tedavin canım?
Amin canim allah hepimizin yüzünü güldürsün :) sahi bugün kan sonucun kac cikti senin ben sormayi tamamn unutmusum
Walla ben bilmiyorum ya 3 yildir herseyi belirti diye dusunmekten artik belirtim olsa bile bana belirti olarak gelmiyor :) bel agrim war transfer oldugu gunden beri iki gundurde su gibi akinti o oldumu sende hafif kasik sancisi we bugun farkettim ki istahim acilmis aciktim elim ayagim titredi belkide progestoronun etkisidir bilemedim yani :)Sagol cnm allah razi olsun allah hepimize saglikla kucaklayacagimiz hamilelikler nasip etsin . evet bugün 9. Günüm yarın nasipse 10. Günüm . o yorgunluklar bende basladi vallahi :) gündüz uykularina basladim :) sende ne var ne yok ?
Merhaba hoşgeldin canım Çerkezsin sanırım sen de benim gibi.Duydumki bu topik uğurluymuş dokunanı hamile birakiyomuş e bende bi ucundan dokunayım Ekim de lazım olacak...Ben daha bu Cumartesi görüşmeye gidicem...bakalım yeni bir serüven beni bekliyor..
Bizde söylüyoruz daha önce yine senmi önermiştin ...burda duymuştum .dün hatta söylerken eşim kızım farketti tabi sordu bende kardeşini riyamızda görmek için dua ediyoruz dedim .sabah görmüş bir kız bir erkek kardeşi varmış:) .ama bana tek embriyo konuldu :).amin inşallah canım insanin aklına birşey takıldı mi kemirir durur biliyorum bende transferin hemen bitiminde çok sıkistiyim için 10dk sonra wc ye kalmıştım kendimi çok kastım kesin tutmadı gibi düşünceler günlerce beynimi kemirdi durdu ama kendime sıkıntı oldu bak pozitif sonucun.ha bunu rahatladiktan sonra demesi kolay diyebilirsin ama su günlerini bence güzel geçir olumlu düşün sev bebişlerini ve hergun esin elini senin karnına koyarak 99 defa YA MUBDİ yi tekrar etsin.İnşallah güzel sonuçların olur canim
Eee bolunebilirrrr ikiz olabilirBizde söylüyoruz daha önce yine senmi önermiştin ...burda duymuştum .dün hatta söylerken eşim kızım farketti tabi sordu bende kardeşini riyamızda görmek için dua ediyoruz dedim .sabah görmüş bir kız bir erkek kardeşi varmış:) .ama bana tek embriyo konuldu :).
Benimde çok yakın bir akrabam ona gitmişti herşeyi o yapmış bir sürü sorunu vardı kadın hastalıkları ile ilgi hata doğumdan 15 gün sonra ameliyat oldu tel embriyo ile hamile kaldı ve sorunlu bir hamilelikti kızı doğdu çol şükür çok övdüler bide kardeşide peranontoloji yani riskli gebeliklerde ve çoğul gebelikler asıl uzmanlık alanıymış sıkıntılı hastalarını kardeşine gönderiyormuş bakalım bu sefer tutmasa onda deneyecem dondurulmuşlarımı
Aynen canım pazartesi birlikteyiz o zaman :) başka var mı kızlar evet :)Pazartesi bizimle berabersin ozaman :)bu arada pazartesiyi bekleyen kaç kişiyiz kızlar
Merhaba hoşgeldin canım Çerkezsin sanırım sen de benim gibi.
Yaş kaç.
Kacinci tedavin olacak.
Sorun nedir
Evlilik kaçıncı yılında
Hangi şehirde tedavi görüyorsun doktorun kim
İnşallah sana ugurlu gelir burası bebeğini kucağına alırsın umarimm
Ben daha erken evlendim. Yaş 27. 4 yıllık evliyim. 2. Tüp denemesi yaptırdım evet şu an beklemedeyim. Ankaradayim. Sebepsiz bizim. Bakalım inşallah bu kez olur. İnşallah seninde sontedavin olur ve bebeğin sana gelir. Bizim de imtihanimjz bu demek kieveeet çerkesim bende Adige_ cim...Yaş malum bizler geç evleniyoruz ben oklardanım 33 yaşındayım..
Bir defa aşılama yatırmıştım mart ayında sonra işe başlayınca devam ermedim.. Şimdi vakti geldi tüp bebeğe baş vuracağız..Normal testlerimizde bir sorunumuz yok ama vakti gelmedi demek daha..Ama bizde vakit kaybetmek istemiyoruz..2 yıllık evliyim. istanbuldayım Bahçeci Fulya ya gideceğiz bakalım...Bende durum budurSen Ankaradasin sanırım ve transferin oldu galiba degilmi
Merhaba bende Kenan beyin hastasıyım .2ekimdede benim testim .hoşgeldin sevindim aynı merkezden birini görünce gurbette hemşerimi görmüşçesine :)Peki cumadan sonra beni de eklersen listeye çok sevinirim
Medistate hastanesi Dr. Kenan sofuoglu
Yaş 31 test günüm 9 ekim
Haydi hayırlısı bakalım
Peki cumadan sonra beni de eklersen listeye çok sevinirim
Medistate hastanesi Dr. Kenan sofuoglu
Yaş 31 test günüm 9 ekim
Haydi hayırlısı kenan beyin hastasımısınız kenan sofuğlunun
İlk denemenizmi kenan beydeMerhaba bende Kenan beyin hastasıyım .2ekimdede benim testim .hoşgeldin sevindim aynı merkezden birini görünce gurbette hemşerimi görmüşçesine :)
Aynen bizimde sınavımız buymuş...Rabbim isteyen herkese nasib etsin..Abazayim canim Eskişehirliyim aslen Istanbula yeni taşındım henüz 1 yıl olmadı.. sen abzekh misin peki nerelisin?Ben daha erken evlendim. Yaş 27. 4 yıllık evliyim. 2. Tüp denemesi yaptırdım evet şu an beklemedeyim. Ankaradayim. Sebepsiz bizim. Bakalım inşallah bu kez olur. İnşallah seninde sontedavin olur ve bebeğin sana gelir. Bizim de imtihanimjz bu demek ki
Abzekh misin?
Bana da verilmedi canım açıkçası şöyle transfer günü hemşire odaya geldi sonrasında bi reçete verdi bu iğneyi alın elinizin altında olsun dedi bugün ile birlikte (transfer günü ) 3 gün leke kanama olursa bu iğneyi sağlık ocağından vurdur dedi benim bugün 3. Günüm bitti çok şükür ki hiç lekem bile olmadıBana bir sey verilmedi ? @Kitakita
Baska kimlere verildi o iğneden
Herkes yaptirdi mi?
Ne amacli o igne?
Bende estrofem günde 3 kes coraspin 1 kez ve Cromimi gibi neyse adı vajina jeli kullanıyorum canım folik asit bile yazmadı doktorhangi haplar canım belki hapını vermiştir bu hormonların jeli iğnesi ve hapı oluyor
Bir negatif aşılamam oldu 2ay önceİlk denemenizmi kenan beyde
Aynen cnm bende de biraz istah acildi . akıntım da var . tabi kasıklarda adet olacak gibi agrida var ama normal cnm bebislerimiz bize tutunuyor da ondan :)Walla ben bilmiyorum ya 3 yildir herseyi belirti diye dusunmekten artik belirtim olsa bile bana belirti olarak gelmiyor :) bel agrim war transfer oldugu gunden beri iki gundurde su gibi akinti o oldumu sende hafif kasik sancisi we bugun farkettim ki istahim acilmis aciktim elim ayagim titredi belkide progestoronun etkisidir bilemedim yani :)