- 12 Mayıs 2015
- 262
- 501
- 38
-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.841
:)) Amin canım hayırlısı inş. Dediğin gibi olur.Bende baya yaşın var sandım cnm daha sende cok gencsin :) bak normal yoldan da hamile kalmissin . eminim allahin izniyle tüple de hemen hamile kalacaksin :) hakkinda hayirlisi ins :)
Adet olacak gibi agridan cok iki kasik ortasinda nasil anlatsam bilemedim orta karin galiba tam orda batma oluyor benim we malesef bas agrisi insallah bebegimdir bunlari yapan bi pozitifi gorsem belki inanacam:)Aynen cnm bende de biraz istah acildi . akıntım da var . tabi kasıklarda adet olacak gibi agrida var ama normal cnm bebislerimiz bize tutunuyor da ondan :)
Benim sagda ve solda batmalar var ama özellikle sag kasığımda daha cok cnm . hadi bakalim test gününe az kaldi azicik daha sabir :) insallah pozitif sonucunu görücez :)Adet olacak gibi agridan cok iki kasik ortasinda nasil anlatsam bilemedim orta karin galiba tam orda batma oluyor benim we malesef bas agrisi insallah bebegimdir bunlari yapan bi pozitifi gorsem belki inanacam:)
İnsallah canim sende yarin yukselen degerini alirsin insallahBenim sagda ve solda batmalar var ama özellikle sag kasığımda daha cok cnm . hadi bakalim test gününe az kaldi azicik daha sabir :) insallah pozitif sonucunu görücez :)
Aynen bizimde sınavımız buymuş...Rabbim isteyen herkese nasib etsin..Abazayim canim Eskişehirliyim aslen Istanbula yeni taşındım henüz 1 yıl olmadı.. sen abzekh misin peki nerelisin?
bana da ye demişlerdi ben de bol bol yedim. canını sıkma. bak benimki tuttu.Ne diyorsun...
Ben ilk deneme de bu nedenle başarısız oldu isem.
Hele hele bu ikinci tedavi de de olumsuz sonucu alırsam ne yapcam. Yedim
İnsallah cnm cok saolİnsallah canim sende yarin yukselen degerini alirsin insallah
İnşallah inşallah canimbana da ye demişlerdi ben de bol bol yedim. canını sıkma. bak benimki tuttu.
Genelde opulari yapıyor benim opuyu o yaptiCanım doktorun kim orda melih aygün varmış hiç duydun mu bilgin varmı
Benimde çok yakın bir akrabam ona gitmişti herşeyi o yapmış bir sürü sorunu vardı kadın hastalıkları ile ilgi hata doğumdan 15 gün sonra ameliyat oldu tel embriyo ile hamile kaldı ve sorunlu bir hamilelikti kızı doğdu çol şükür çok övdüler bide kardeşide peranontoloji yani riskli gebeliklerde ve çoğul gebelikler asıl uzmanlık alanıymış sıkıntılı hastalarını kardeşine gönderiyormuş bakalım bu sefer tutmasa onda deneyecem dondurulmuşlarımı
Beni de ekleyin listeye Test günüm 7 ekim yaş 31 tek embriyo transferi doktorum medicano düzgün Korkmaz
floransa17 canım test günü listesinde benim 2ekimde olmam lazım .düzeltebilirmisin
Bugün kan testi yapacaklar kimlerrrrrrr????
bana da ye demişlerdi ben de bol bol yedim. canını sıkma. bak benimki tuttu.
Tabiki böyle bir yasal hakkın var sadece bahçecide değil her hangi bir yerde de bu kişinin yasal hakkıdır canımDondurulmuşlarıni bahceci den alip baska tarafa gorurebiliyo musun?