2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bu arada topiğe sadece 24saat bakmadım ..
.50yeni sayfa:duduk::KK55:
465yeni mesaj :))):duduk::KK55:
Oturup okudum ya resmen Bir tebriği hakettim :)

Yen'i pozitifler olmuş buralar şenlenmiş caanıgönüldentebrik ederim ...:KK73:

Erken test yapan sabırsız arkadaşlar ceymi ceymi şuana kadar iyi giden kana kadar yani oazartesine kadar idrar testi yapmama direncimi kırıyorsunuz :))baştan çıkıyorum ufaktan :))inşallah ilaç etkisi değildir seninde halayını çekeriz :halay:en kısa zamanda inş

Aynen cnm bende de biraz istah acildi . akıntım da var . tabi kasıklarda adet olacak gibi agrida var ama normal cnm bebislerimiz bize tutunuyor da ondan :)
Adet olacak gibi agridan cok iki kasik ortasinda nasil anlatsam bilemedim orta karin galiba tam orda batma oluyor benim we malesef bas agrisi insallah bebegimdir bunlari yapan bi pozitifi gorsem belki inanacam:)

Adet olacak gibi agridan cok iki kasik ortasinda nasil anlatsam bilemedim orta karin galiba tam orda batma oluyor benim we malesef bas agrisi insallah bebegimdir bunlari yapan bi pozitifi gorsem belki inanacam:)
Benim sagda ve solda batmalar var ama özellikle sag kasığımda daha cok cnm . hadi bakalim test gününe az kaldi azicik daha sabir :) insallah pozitif sonucunu görücez :)

Benimde çok yakın bir akrabam ona gitmişti herşeyi o yapmış bir sürü sorunu vardı kadın hastalıkları ile ilgi hata doğumdan 15 gün sonra ameliyat oldu tel embriyo ile hamile kaldı ve sorunlu bir hamilelikti kızı doğdu çol şükür çok övdüler bide kardeşide peranontoloji yani riskli gebeliklerde ve çoğul gebelikler asıl uzmanlık alanıymış sıkıntılı hastalarını kardeşine gönderiyormuş bakalım bu sefer tutmasa onda deneyecem dondurulmuşlarımı

Dondurulmuşlarıni bahceci den alip baska tarafa gorurebiliyo musun?

bana da ye demişlerdi ben de bol bol yedim. canını sıkma. bak benimki tuttu.

Kizlar ananas veya diger yedikleriniz ve endişelendiginiz yiyecekler konusunda şunu söylemek isterim:
Plaseboyu bilirsiniz, birseyin size iyi geldigini düşünüp yerseniz faydasini görürsünüz,
Nosebo yu duydunuz mu bilmiyorum, size birisi yedigin elma zehirliydi derse elma zehirli olmasa bile siz tüm zehirlenmis belirtileri yasarsiniz.
O nedenle yedikleriniz sifa oldu diye düşünüp konuyu kapatin:)
sadece gebe kalirsaniz dusuge sebep olabilecek bazi besinlerden uzak durmaya çalışın
Yani gnowee gnowee ananasin kendisine zararli oldugunu düşünmediği icin zararini gormedi, siz de yediyseniz ayni sekilde düşünün ki bilinçaltınız etkilenmesin
:) günün ilk yorumunu yapayim dedim

X