2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yeni yazan arkadaslar da yaş ve tedavi gördüğü hastane ve doktor adi ile tesavideki hangi süreçte olduğunu yazabilirse ilk sayfaya eklerim :)

Herkese Merhaba arkadaşlar kısmetse ikinci çocuğum için ilk tüpbebek denemem menopur75 le 6toz/3su kalçadan uygulamayla başladım .hergün birde corasprin içiyorum .çarşamba sabahı 4 uygulama yapmış vaziyette ilk kontrolüm. Rutin kan tahlillerimizi yaptırıcaz kısmetse .bende acemiyim raporsuz ilaçlarım 2250tl tuttu. Yaşım 29 .istanbul Kavacık medistate hastahanesi Kenan Sofuoğlu

Bugün ilk kontrolüm kan testlerimi yaptırdım.yumurta sayımı yaşıma göre biraz düşük bulsalarda herşey yolundaymış.menopur a ek cetrodie başladım ctesi 2.kontrol

merhaba 40 yaşındayım ikinci evladım için tüp bebek sürecine girdik benim uzun protokol olacak. adeti bekliyorum yumurtalar toplanıp döllenecek ve dondurulacak inşallah arkasından miyon alınacak rahim hazır olduğunda da tranfer. sanırım aralık en geç ocakta transfer olurum sanırım

İstanbul Bahçeci Fulya Tüp bebek Merkezinde Remzi Abalı hastasıyım

Canım bilgileri yazdım burda floransa17 floransa17

Protestan hapını dr bana tedeviye başlamadan önce 1 kutu verdi.
saatlerini iyi ayarlamak gerekiyor netten ben çok araştırdım.
ben şöyle yaptım canım sabah işe gitmeden erken kalkıp bişeyler arıştırıp içtim.
akşamda yatmadan içtim.. bu süreci uykuda geçirdim kötü olmayayım diye
Bende akşam olanı şimdi içtim sabah bıraz problem olucak bakalım ama alışırız inş

Zaman geçmek bilmiyor.Bugun transferimin 6. Günü idrar testi yapıp yapmama konusunda çok kararsızım.Siz ne diyorsunuz arkadaşlar? Yardımınıza ihtiyacım var

Zaman geçmek bilmiyor.Bugun transferimin 6. Günü idrar testi yapıp yapmama konusunda çok kararsızım.Siz ne diyorsunuz arkadaşlar? Yardımınıza ihtiyacım var

Bence kesinlikle yapma ..bu zamana kadar neler e sabrettik az daha beklersin herhalde . Zamanın gelince yap derim ..

Belki zor oluyor beklemek ama en azından erken yapıp olumlu sonuç alacakken bile olumsuz sonuc alıp kendini yıpratma .
3 yıldır o kadar alıştım ki olumsuz sonuç almaya umarim emeklerimize değer çünkü cpk yoruldum artık.Ama dedğiniz gibi beklicem o güzel Allahim hakkimizda hayırlı olani versin...Sanirim bu geceki gördüğüm rüyada etkiledi beni.Doktor rüyamda ikizlerimin olacagini söyledi hemde erkekmiş rüyada bile o kadar mutlu oldum ki.Bir an önce gercek olsun artık....

3 yıldır o kadar alıştım ki olumsuz sonuç almaya umarim emeklerimize değer çünkü cpk yoruldum artık.Ama dedğiniz gibi beklicem o güzel Allahim hakkimizda hayırlı olani versin...Sanirim bu geceki gördüğüm rüyada etkiledi beni.Doktor rüyamda ikizlerimin olacagini söyledi hemde erkekmiş rüyada bile o kadar mutlu oldum ki.Bir an önce gercek olsun artık....
canım inşallah rabbim bu sefer muradını nasip eder. Sonucu bildir oldumu rabbim yüzünü güldürsün

Bende akşam olanı şimdi içtim sabah bıraz problem olucak bakalım ama alışırız inş

Aynen canım alışıyor bir müddet sonra vucut
erken içersen, birşeylerle meşgul ol kafan dağılsın.

beni de iğneler çok kötü yaptı her tarafım kırmızı benek dolu kaşıntı kaşıntı mafoldum resmen
yarına kontrole kadar sabrediyorum

4 ekim adetimin 2.günü ilk tüp bebek tedavim için doktora gideceğimmm ama zaman ilk randevu için bile geçmezken transfer sonrası bekleyenlere daha çok sabır diliyorum:) cidden hem cok heycanlı hemde cok zor bekleme süreci

X