- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
- Konu Sahibi floransa17
Gözün aydın canım ... 2 tane transfer yaptı bence . Opu nasıl geçmişti senin ağrı siziToplanan 5 yumurtamın 3ü döllenmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım ... 2 tane transfer yaptı bence . Opu nasıl geçmişti senin ağrı siziToplanan 5 yumurtamın 3ü döllenmiş
Amin insallahsorma sabahları işe kalkasım gidesim gelmiyor onun için 2 gündür 12de bayılıyorum uykuya
allah yardımcımız olsun işallah yavrularımızı alırız allhın izni ile kucağımıza
Kaç yıllık evlilik. Canumselamlar 26 yaşındayım ve ilk tüp bebek denemem olacak. 9 eylülde yani adetin 2.günü doktora gittim ve 2 adet kist görüldü yasmin ve folbiol verdi doktorum. ekim ayı adetimle (2.gün) tekrar gidicem. kistler geçmişse başlayacağız. bu ayda tedaviye başlamış oldum bir nevi. tedavi gördüğüm yer: şişli kolan hastanesi
2 tanesi dayanır mı acaba ya 2 gün daha. Dayansa bile 35 yaş altına 2 tane konuyo mu hiç bilmiyorum.Normalde bu kadar detaycı ve pimpirikli değilim ama bu süreç beni böyle yaptı:) opuda ağrı 1 saat sonra geçti. Sonrasında kanama ağrı vs hiç olmadı. Şu an kurutmalık yapıyoz hatta:)Gözün aydın canım ... 2 tane transfer yaptı bence . Opu nasıl geçmişti senin ağrı sizi
Toplanan 5 yumurtamın 3ü döllenmiş
Benim de ilk öpu sıkıntısı idi. İnşallah şimdi ki de öyle olur. Kolay gelsin...2 tanesi dayanır mı acaba ya 2 gün daha. Dayansa bile 35 yaş altına 2 tane konuyo mu hiç bilmiyorum.Normalde bu kadar detaycı ve pimpirikli değilim ama bu süreç beni böyle yaptı:) opuda ağrı 1 saat sonra geçti. Sonrasında kanama ağrı vs hiç olmadı. Şu an kurutmalık yapıyoz hatta:)
2 senedir evliyim cnm ama 9 aydır çocuk düşünüyoruz. tüplerde falan tıkanıklık çıktı benimKaç yıllık evlilik. Canum
8
3.gün transfer olacak benim yumurta sayım az olduğundan. Boyutları 18 milim civarı olması lazım heralde canım tam net bilmiyorumPeki boyut olarak kaç olması lazim canım yumurtaların ? Bu arada inşallah kaliteli bir şekilde 5. Gunu görür embriyolarin
Merhaba arkadaşlar..Eylul ayi tüp bebek topigini açtığınız için cok teşekkür ediyorum benimli birlikte ayni yillardan geçen sizlerin yazilarini okudukca kendimi daha iyi hissetmeye basladim.Benim yaşım 31 ayin 9nda tüp bebek yaptrdim medicana da selman beye 19nda kan tahlili vericem.Oldukca heyecanli ve birazda gerginim.Benim transferim 5. Gun embriyosuydu. Toplamda 11 yumurta alindi 8i döllendi iclerindeki en kalitesini bana tatnsfer ettiler.Suan beklemedeyim...
Hakkında herseyin hayırlısı canım moralini yüksek tut herşey harika olacak hepimiz için insaAllahKızlar dün adetimin 2. günüydü kontrole gittim artık tüp bebek için iğnelere başlar umuduyla ama ultrasonda yumurtaların aynı boyda olmadığını uzun protokolle bu ay lucrine başlayabiliriz dedi kafam çok karışık 2 tane solda 2 tane de sağda istediği gibi folikül varmış ama aynı boyda olmayan büyük foliküler de varmış o yüzden şansımız az olur böyle başlarsak dedi bilgisi olan varsa nolur beni bilgilendirsin bu 3. ay hala başlayamadık geçen 2 ayda da doğum kontrol hapı kullandırmıştı
Ben lucrin ve bir süre sonra gonal f ignelerine başlamıştım.Bunlar senin hem yumurta sayısı hemde kalitesini arttirmasi icin verilen ilaclar.Yani vücudun urettigi yumurtalar tedavi icin yeterli degil bu ilaclarda hem sayisini hemde kalitesini büyük oranda etkiliyor.Umarim yardimci olabilmişimdir :)Bu arada güzel dileklerin icin cok teşekkür ediyorum:)hayırlısıyla güzel sonuç alırsın inş. canım benim.. sen bekleyiş sürecine girmişsin belki arkadaşlar fark etmez deneyimli olarak sana sorayım tekrardan sorumu şimdi ilk aşamadan kullanılan puregon , gonal f gibi ilaçlar var ya bunlar yumurta sayısını mı artırıyor, yoksa var olan yumurta kalitesini mi?