- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #4.321
Edelim tabiki.. 36+2 yim ben. Bakalım hangimizinkü erken gelirse ☺yine burdan birbirimizi haberdar edelim hangimiz önce yaparsa artık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edelim tabiki.. 36+2 yim ben. Bakalım hangimizinkü erken gelirse ☺yine burdan birbirimizi haberdar edelim hangimiz önce yaparsa artık :)
hayırlısıyla inşallah normal doğururuzEdelim tabiki.. 36+2 yim ben. Bakalım hangimizinkü erken gelirse ☺
Sizin doğum ne zaman ve kaçıncı haftadaCanim bendede ayni durum var 35.hafta dolunca sikinti olmuyor emin ol dpktorda ayni seyi dedi , ve ilk bebegimde 36.haftada 2870 dogdu ve kuveze girmeden eve gittik
OKYANUS302 canım bunları atabıldım terlik taç bebeğin doğum takımı cantada onlar arabada bekliyor her ihtimale karşı :)
çok güzel canım güle güle kullan inşallah halı avize dekoratif birşeyler eksik bizim :) çıkacaz bakmaya sıcak geçsin diye bekliyoruz :) çok şık senin tam halın falan yakışmış :)OKYANUS302 canım bunları atabıldım terlik taç bebeğin doğum takımı cantada onlar arabada bekliyor her ihtimale karşı :)
Çikolataları internetten sipariş veren varmı kızlar,hangi siteden sipariş verdiniz ?
saol canım daha iyisi senin olsun ufak ufak yaptım işte iyikide hazırlamışım bu aralar pek gücüm yok artık :)çok güzel canım güle güle kullan inşallah halı avize dekoratif birşeyler eksik bizim :) çıkacaz bakmaya sıcak geçsin diye bekliyoruz :) çok şık senin tam halın falan yakışmış :)
saol canım cok teşekkür ederim :)Çok güzel ya bayıldım çok zevkli bir oda olmuş güle güle kullansın prenses iyi günlerde...
aynen biz de zor çıktık begenmek de zoe gezmekte bu sıcakta :) al al bitmiyo :) son artıksaol canım daha iyisi senin olsun ufak ufak yaptım işte iyikide hazırlamışım bu aralar pek gücüm yok artık :)
saol canım cok teşekkür ederim :)
İnş sağlıkla atlatırız bu donemı :)aynen biz de zor çıktık begenmek de zoe gezmekte bu sıcakta :) al al bitmiyo :) son artık
Normal dogum istedigik icin belli degil ama baya dustu karnim az kaldi diyor hislerim ,ilk bebegimde 36 da gelmistiSizin doğum ne zaman ve kaçıncı haftada
Yaa bende evde sancıyı çekeyim,dayanılmaz boyuta gelince hastaneye öyle gideyim diyorum ama suyumuz falan gelirse enfeksiyon riski ortaya çıkıyor,bebegi herşeye karşı koruyan sıvı artık boşalmış oluyor diye biliyorum,bebek zarar görebilir,sonradan sancı başlar başlamaz niye gitmedim diye pişman olmak istemem. Gecen yıl bi akrabamızda hastaneye gittiginde hemen sezeryana aldilar bebegin kordonu boynuna dolanmış bebek dogunca mosmormus aglamamis yogun bakima hemen almışlar cok zordu yaa bebek son anda kurtuldu böyle şeylerde beni cok korkutuyor, bazen dogumda dakikalar saniyeler bile cok önemli olabiliyorcanı çok tatlı olan bile doğurmuş demek ki o kadar degıl öyle düşün her şeyin normal olanı güzel umarım bizim de kolay olur ters birşey olmadıkça olmam sezeryan acılmamız kolay olur umarım dua ediyorum bol bol hastaneye koşa koşa gitmıycem duşumu alıcam sancımı çekicem evde biraz öyle gidecem diyorum hakkımızda hayırlısı :)
Ben 35 oldum siz önden gidin ben arkanızdan gelirim insallah:)Edelim tabiki.. 36+2 yim ben. Bakalım hangimizinkü erken gelirse ☺
Canim nasil oldunKizlar bana dua edin suyum geldi hastaneye gidiyorum bebegime sag salim kavusayim
ben de 35+3 koşa koşa gidincede suni sancı takacaklar ama hızlı açılsın diye kendi sancın suniden iyidirBen 35 oldum siz önden gidin ben arkanızdan gelirim insallah:)
bu arada allah korusun ya ne bebişe ne bize birşey olmaz inşallahYaa bende evde sancıyı çekeyim,dayanılmaz boyuta gelince hastaneye öyle gideyim diyorum ama suyumuz falan gelirse enfeksiyon riski ortaya çıkıyor,bebegi herşeye karşı koruyan sıvı artık boşalmış oluyor diye biliyorum,bebek zarar görebilir,sonradan sancı başlar başlamaz niye gitmedim diye pişman olmak istemem. Gecen yıl bi akrabamızda hastaneye gittiginde hemen sezeryana aldilar bebegin kordonu boynuna dolanmış bebek dogunca mosmormus aglamamis yogun bakima hemen almışlar cok zordu yaa bebek son anda kurtuldu böyle şeylerde beni cok korkutuyor, bazen dogumda dakikalar saniyeler bile cok önemli olabiliyor
Bugun biraz daha iyiyim cok sukur canim minigimle birbirimize alisiyoruz:)Canim nasil oldun