2017 Eylül Anneleri

OKYANUS302 canım bunları atabıldım terlik taç bebeğin doğum takımı cantada onlar arabada bekliyor her ihtimale karşı :)

Eklentiler

• DSC_2407-min.JPG
    21,2 KB · Görüntüleme: 53
  • DSC_2409-min.JPG
    38,2 KB · Görüntüleme: 58
  • DSC_2408-min.JPG
    33,8 KB · Görüntüleme: 75
  • DSC_2406-min.JPG
    21,7 KB · Görüntüleme: 58
  • DSC_2405-min (1).JPG
    18,5 KB · Görüntüleme: 62
  • DSC_2412_800x450.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 54
OKYANUS302 canım bunları atabıldım terlik taç bebeğin doğum takımı cantada onlar arabada bekliyor her ihtimale karşı :)
çok güzel canım güle güle kullan inşallah halı avize dekoratif birşeyler eksik bizim :) çıkacaz bakmaya sıcak geçsin diye bekliyoruz :) çok şık senin tam halın falan yakışmış :)

çok güzel canım güle güle kullan inşallah halı avize dekoratif birşeyler eksik bizim :) çıkacaz bakmaya sıcak geçsin diye bekliyoruz :) çok şık senin tam halın falan yakışmış :)
saol canım daha iyisi senin olsun ufak ufak yaptım işte iyikide hazırlamışım bu aralar pek gücüm yok artık :)
Çok güzel ya bayıldım çok zevkli bir oda olmuş güle güle kullansın prenses iyi günlerde...
saol canım cok teşekkür ederim :)

Yaa bende evde sancıyı çekeyim,dayanılmaz boyuta gelince hastaneye öyle gideyim diyorum ama suyumuz falan gelirse enfeksiyon riski ortaya çıkıyor,bebegi herşeye karşı koruyan sıvı artık boşalmış oluyor diye biliyorum,bebek zarar görebilir,sonradan sancı başlar başlamaz niye gitmedim diye pişman olmak istemem. Gecen yıl bi akrabamızda hastaneye gittiginde hemen sezeryana aldilar bebegin kordonu boynuna dolanmış bebek dogunca mosmormus aglamamis yogun bakima hemen almışlar cok zordu yaa bebek son anda kurtuldu böyle şeylerde beni cok korkutuyor, bazen dogumda dakikalar saniyeler bile cok önemli olabiliyor

bu arada allah korusun ya ne bebişe ne bize birşey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…