- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #4.301
Gözünaydın Allah analı babalı sağlıkla büyümek nasip etsinNarkozun etkisi gecti yaziyim canim.zaten pazartesi nisanim gelmisti.sabah uyuyordum bi anda su gelmeye basladi suyumun geldigini anladim zaten esimi aradim isteydi 1 saate kadar geldi direk dogum haneye aldilar suyum geldigi icin doktorum geldi nst ye bagladilar 1 saatten biraz fazla sancim cikmadi sezeryan olacaktik zaten.ameliyat haneye indirdiler genel anestezi yaptilar zaten konusurken gozum karardi uyumusum uyandigimda kizim yanimdaydi 20 dakka felan surdu operasyon.bir ayaga kalkarken biraz agri oldu onun disinda agrim yok cok sukur kizlar
Günümüz neredeyse aynı banada 6 Eylül dedi doktorum bayramda gelecek diye ödüm kopuyor ya doktorum olmazsa vs diyeBizde bugun gunumuzu aldik kizlar kizim sabrederse 5 eylulde sezeryan olucaz ins allahin izniyle :)
Aynı bende senin kafadayim,en azından bir deneyeyim diyorum,kimi şanslı kullarda açılma hızlı oluyor,bi kac saat sancidan sonra bebek doguyor,yeni arkadaş dogurdu ki canı cok tatlıdır,kesi onada atılmış ama 4 dikisi var,çabuk dogurdum diyor...normal dogumu anlatan kitaplar okuyorum bol bol,taktikler veriyor :) mesela diyor ki dogum esnasinda gözlerini ve agzını hic kapatma,alnını çatma yüzünü kasma;aksi takdirde rahminde kendini kapatır,daha cok kasılır...sancı aralarinda eşinizle öpüşüp koklaşın ,sicak duş alın,küvete girin,canindan can çıkarken nasil olcak bilmiyomgerekli olmadıkça kesiyi atmıyorlar ki canım atsalar bile yine sezeryandan daha iyidir bebeğin i kucağına alıp emzirirsin sütün cabuk gelir korkma en azından bi dene ben de korkuyorum ama deniycem dayancam yapan doğuran nasıl yapıyo Allah yardım eder olur biter
canı çok tatlı olan bile doğurmuş demek ki o kadar degıl öyle düşün her şeyin normal olanı güzel umarım bizim de kolay olur ters birşey olmadıkça olmam sezeryan acılmamız kolay olur umarım dua ediyorum bol bol hastaneye koşa koşa gitmıycem duşumu alıcam sancımı çekicem evde biraz öyle gidecem diyorum hakkımızda hayırlısı :)Aynı bende senin kafadayim,en azından bir deneyeyim diyorum,kimi şanslı kullarda açılma hızlı oluyor,bi kac saat sancidan sonra bebek doguyor,yeni arkadaş dogurdu ki canı cok tatlıdır,kesi onada atılmış ama 4 dikisi var,çabuk dogurdum diyor...normal dogumu anlatan kitaplar okuyorum bol bol,taktikler veriyor :) mesela diyor ki dogum esnasinda gözlerini ve agzını hic kapatma,alnını çatma yüzünü kasma;aksi takdirde rahminde kendini kapatır,daha cok kasılır...sancı aralarinda eşinizle öpüşüp koklaşın ,sicak duş alın,küvete girin,canindan can çıkarken nasil olcak bilmiyom
inşallah normal olur canım şimdilik aklımda hep normal doğum ters birşey olmadıkça inşallah rabbim yardım eder hepimize sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza her seyiniz tamam mı ben yarın bi çikolata yaptıracam geri kalan herşey hazır Bi oğlumun doğumu kaldı inşallah
Bende normal doğum yapmk istiyorum. İnş ağrı eşiğimiz güçlüdür. Son anda da mecburi bir değişiklik olmaz Korksamda o deneyimi yaşamk istiyorum. Bakalım artıkk hakkımızda hayırlısı olsun.Aynı bende senin kafadayim,en azından bir deneyeyim diyorum,kimi şanslı kullarda açılma hızlı oluyor,bi kac saat sancidan sonra bebek doguyor,yeni arkadaş dogurdu ki canı cok tatlıdır,kesi onada atılmış ama 4 dikisi var,çabuk dogurdum diyor...normal dogumu anlatan kitaplar okuyorum bol bol,taktikler veriyor :) mesela diyor ki dogum esnasinda gözlerini ve agzını hic kapatma,alnını çatma yüzünü kasma;aksi takdirde rahminde kendini kapatır,daha cok kasılır...sancı aralarinda eşinizle öpüşüp koklaşın ,sicak duş alın,küvete girin,canindan can çıkarken nasil olcak bilmiyom
yine burdan birbirimizi haberdar edelim hangimiz önce yaparsa artık :)Bende normal doğum yapmk istiyorum. İnş ağrı eşiğimiz güçlüdür. Son anda da mecburi bir değişiklik olmaz Korksamda o deneyimi yaşamk istiyorum. Bakalım artıkk hakkımızda hayırlısı olsun.
İnş canım çok şükür eksiğimiz kalmadı herşeyimiz tamam kapı süsü falan kendim yaptım çikolata alacaktım sonra vazgeçtim emek vermeyi çok seviyorum birazda kendime uğraş arıyorum ondan :) mini kavanoz aldım içlerine draje çikolata lokum gibi karışık şeyler koyup dışını süsleyeceğim inş bitiririm :)inşallah normal olur canım şimdilik aklımda hep normal doğum ters birşey olmadıkça inşallah rabbim yardım eder hepimize sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza her seyiniz tamam mı ben yarın bi çikolata yaptıracam geri kalan herşey hazır Bi oğlumun doğumu kaldı inşallah
aynen canım cok baskı hissediyorum aşağı kısımda nstye bakıp ona göre karar veriyor heralde umarım bayramda gelmez benimde korkum oGünümüz neredeyse aynı banada 6 Eylül dedi doktorum bayramda gelecek diye ödüm kopuyor ya doktorum olmazsa vs diye
magnetlerimizi kendimiz yaptık canım eşimle :) küvez tütüsünü kendim yaptım draje kaplarını süsledim içine bonibon doldurduk renkli mavi kutu aldım ona koydum bugün çikolata yaptıracağım oda yaptım oğluma ilk bebek çok heveslendik halı ve avize alı cam bugün kapı süsünü yaptırdım isimli emzik zinciri yaptırdım lohusa terlik tacı yaptırdım süslü tulum battaniye takı yastığı arkadaşım hediye yaptı Lohusa şerbeti yaptım dolaba koydum reyhandan güzel oldu lohusa sürahi bardak süsledim :) masa örtüsü aldım masa hazırlayacaklar oğlumun adını filama seklinde yaptı babası :) daha ne olsun yanıma da park yatak aldım canımKızlar magnet yaptırdınızmı? Ben kızıma bundan yaptırıyorum nasıl? Üsttekide park yatağı benim bir oğlum var evde alan olarak dar park yatağı tercih ettim..
ben de elimden geldiği kadar yaptım canım magnetleri drajeleri küvez tütüsü lohusa takımını falan :) diğer kalanları yaptırdım :)İnş canım çok şükür eksiğimiz kalmadı herşeyimiz tamam kapı süsü falan kendim yaptım çikolata alacaktım sonra vazgeçtim emek vermeyi çok seviyorum birazda kendime uğraş arıyorum ondan :) mini kavanoz aldım içlerine draje çikolata lokum gibi karışık şeyler koyup dışını süsleyeceğim inş bitiririm :)
aynen canım cok baskı hissediyorum aşağı kısımda nstye bakıp ona göre karar veriyor heralde umarım bayramda gelmez benimde korkum o
çok güzel olmuşlar canım :) hastane odasına cok süs yapmıyorum ben çünkü gezdim odalar biraz küçüktü odasına gece lambası falan yapıyorum bulutlardan artık hepsını tamamlayınca bende atarım fotoğraflarını :))ben de elimden geldiği kadar yaptım canım magnetleri drajeleri küvez tütüsü lohusa takımını falan :) diğer kalanları yaptırdım :)
magnetlerimizi kendimiz yaptık canım eşimle :) küvez tütüsünü kendim yaptım draje kaplarını süsledim içine bonibon doldurduk renkli mavi kutu aldım ona koydum bugün çikolata yaptıracağım oda yaptım oğluma ilk bebek çok heveslendik halı ve avize alı cam bugün kapı süsünü yaptırdım isimli emzik zinciri yaptırdım lohusa terlik tacı yaptırdım süslü tulum battaniye takı yastığı arkadaşım hediye yaptı Lohusa şerbeti yaptım dolaba koydum reyhandan güzel oldu lohusa sürahi bardak süsledim :) masa örtüsü aldım masa hazırlayacaklar oğlumun adını filama seklinde yaptı babası :) daha ne olsun yanıma da park yatak aldım canım
çok teşekkür ederim insan hevesleniyo nasıl siz de güle güle kullanın ben de hazırladım çantaları doğum kapımızda artık :)Ay çok şanslı valla anne hamarat hayırlı güzel günlerde kullansın.Sağlıkla gelsin ben işte magnet birde çikolata yaptırdım pzt gelecekler. Birde bebeğe ve kendime taç aldım çiçekli kıyafetlerini yıkadım ütüledim.Çantamız hazır bebek bezine ıslak mendili kaldı
bekliyorum merakla ben o dekorasyon işini bugün tamamlayacağım Halı avize duvar süsleri falan düşündüm :)çok güzel olmuşlar canım :) hastane odasına cok süs yapmıyorum ben çünkü gezdim odalar biraz küçüktü odasına gece lambası falan yapıyorum bulutlardan artık hepsını tamamlayınca bende atarım fotoğraflarını :))
bekliyorum merakla ben o dekorasyon işini bugün tamamlayacağım Halı avize duvar süsleri falan düşündüm :)
dene canım küçük resim dersen yüklenir sanırımBirkaç şey atayım dedim atamadım canım hep hata veriyor çok heyecanlı oluyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?