2017 Eylül Anneleri

Gözünaydın Allah analı babalı sağlıkla büyümek nasip etsin

Aynı bende senin kafadayim,en azından bir deneyeyim diyorum,kimi şanslı kullarda açılma hızlı oluyor,bi kac saat sancidan sonra bebek doguyor,yeni arkadaş dogurdu ki canı cok tatlıdır,kesi onada atılmış ama 4 dikisi var,çabuk dogurdum diyor...normal dogumu anlatan kitaplar okuyorum bol bol,taktikler veriyor :) mesela diyor ki dogum esnasinda gözlerini ve agzını hic kapatma,alnını çatma yüzünü kasma;aksi takdirde rahminde kendini kapatır,daha cok kasılır...sancı aralarinda eşinizle öpüşüp koklaşın ,sicak duş alın,küvete girin,canindan can çıkarken nasil olcak bilmiyom

canı çok tatlı olan bile doğurmuş demek ki o kadar degıl öyle düşün her şeyin normal olanı güzel umarım bizim de kolay olur ters birşey olmadıkça olmam sezeryan acılmamız kolay olur umarım dua ediyorum bol bol hastaneye koşa koşa gitmıycem duşumu alıcam sancımı çekicem evde biraz öyle gidecem diyorum hakkımızda hayırlısı :)

Bende normal doğum yapmk istiyorum. İnş ağrı eşiğimiz güçlüdür. Son anda da mecburi bir değişiklik olmaz Korksamda o deneyimi yaşamk istiyorum. Bakalım artıkk hakkımızda hayırlısı olsun.

İnş canım çok şükür eksiğimiz kalmadı herşeyimiz tamam kapı süsü falan kendim yaptım çikolata alacaktım sonra vazgeçtim emek vermeyi çok seviyorum birazda kendime uğraş arıyorum ondan :) mini kavanoz aldım içlerine draje çikolata lokum gibi karışık şeyler koyup dışını süsleyeceğim inş bitiririm :)

Günümüz neredeyse aynı banada 6 Eylül dedi doktorum bayramda gelecek diye ödüm kopuyor ya doktorum olmazsa vs diye
aynen canım cok baskı hissediyorum aşağı kısımda nstye bakıp ona göre karar veriyor heralde umarım bayramda gelmez benimde korkum o

Kızlar magnet yaptırdınızmı? Ben kızıma bundan yaptırıyorum nasıl? Üsttekide park yatağı benim bir oğlum var evde alan olarak dar park yatağı tercih ettim..

Eklentiler

• IMG_20170730154820.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar magnet yaptırdınızmı? Ben kızıma bundan yaptırıyorum nasıl? Üsttekide park yatağı benim bir oğlum var evde alan olarak dar park yatağı tercih ettim..
magnetlerimizi kendimiz yaptık canım eşimle :) küvez tütüsünü kendim yaptım draje kaplarını süsledim içine bonibon doldurduk renkli mavi kutu aldım ona koydum bugün çikolata yaptıracağım oda yaptım oğluma ilk bebek çok heveslendik halı ve avize alı cam bugün kapı süsünü yaptırdım isimli emzik zinciri yaptırdım lohusa terlik tacı yaptırdım süslü tulum battaniye takı yastığı arkadaşım hediye yaptı Lohusa şerbeti yaptım dolaba koydum reyhandan güzel oldu lohusa sürahi bardak süsledim :) masa örtüsü aldım masa hazırlayacaklar oğlumun adını filama seklinde yaptı babası :) daha ne olsun yanıma da park yatak aldım canım

Son düzenleme:
ben de elimden geldiği kadar yaptım canım magnetleri drajeleri küvez tütüsü lohusa takımını falan :) diğer kalanları yaptırdım :)

ben de elimden geldiği kadar yaptım canım magnetleri drajeleri küvez tütüsü lohusa takımını falan :) diğer kalanları yaptırdım :)
çok güzel olmuşlar canım :) hastane odasına cok süs yapmıyorum ben çünkü gezdim odalar biraz küçüktü odasına gece lambası falan yapıyorum bulutlardan artık hepsını tamamlayınca bende atarım fotoğraflarını :))

Ay çok şanslı valla anne hamarat hayırlı güzel günlerde kullansın.Sağlıkla gelsin ben işte magnet birde çikolata yaptırdım pzt gelecekler. Birde bebeğe ve kendime taç aldım çiçekli kıyafetlerini yıkadım ütüledim.Çantamız hazır bebek bezine ıslak mendili kaldı

çok teşekkür ederim insan hevesleniyo nasıl siz de güle güle kullanın ben de hazırladım çantaları doğum kapımızda artık :)

bekliyorum merakla ben o dekorasyon işini bugün tamamlayacağım Halı avize duvar süsleri falan düşündüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…