• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kızlar merhaba bu konuya yeni yazıyorum. Dünkü kontrolde bebeğin suyunun fazla olduğunu tatlıyı kesmemi söyledi doktor. Ve de kilosu 2400 civarı dedi az değilmi kilosu? hem suya, hemde kiloya taktım. Bu su fazlalığı kötümü İnternetten baktım korktum açıkçası.
suyunu bilemiycem canım ama kilosu normal 36 hafta 3 günlük mü bebeğin uygulamalarda da 2380 gram 2400 gram yazıyo ama doktor normal demedi mi kilosuna her gitmeye yorum yapıyolar çünkü bakıp

Kızlar merhaba bu konuya yeni yazıyorum. Dünkü kontrolde bebeğin suyunun fazla olduğunu tatlıyı kesmemi söyledi doktor. Ve de kilosu 2400 civarı dedi az değilmi kilosu? hem suya, hemde kiloya taktım. Bu su fazlalığı kötümü İnternetten baktım korktum açıkçası.
Su olayını bilmiyorum ama ablamın oğlu 38. Haftada 2500 gr doğdu. Kilo konusu biraz genetik bir mevzu, ona hiç takılmayın. Bir de 36. Haftadan sonra %99 küveze filan ihtiyaç kalmıyor. Rahat olun.

Nişanım geldi dügün yakin midir. Dua edin kizlar en kisa zamanda yazarim size
nişan geldiyse düğün yakın canım yarın önür gün su gelmesi sancı olur hayırlısıyla bi avaz da kurtul inşallah tam 38 haftada mısın her kezden haberler gelmeye başladı bu sıra :) 35 hafta 1 günlüğüz biz rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah nişan nasıl birşey canım

suyunu bilemiycem canım ama kilosu normal 36 hafta 3 günlük mü bebeğin uygulamalarda da 2380 gram 2400 gram yazıyo ama doktor normal demedi mi kilosuna her gitmeye yorum yapıyolar çünkü bakıp

Bişey demedi kilosu hakkında 15 gün önce 2200 dedi dünde öyle deyince çok az diye düşündüm 2 hafta sonra sezeryan olabilir 300 gram alsa ancak 2700 olur dedim kendi kendime ondan kafam karıştı birde ceviz ye yumurta ye dedi durup dururken suyu fazla dedi tatlı kesinlikle yasak dedi.

Evet kayseride huma hastanesinde cahit gozuakca yaptirdi dogumumu doktorumda dahil tum hastane personeli her asamada tek tek ilgilendi moral verdi haklarini odeyemem heralde o panikle sakinlestirdiler.normalde 1150 tl idi agri pompasiyla birlikte ama sendika oldugu icin 1000 tl odedik canim
Ne güzel hastaneden ve dr dan memnun kalmissin darısı bizlere inşallah canım çok da uygun fiyata olmuş tekrar gözün aydın :KK200:

hayırlısı olsun siz neden normal düşünmüyor sunuz acaba
canim ben hastanede calistim normal dogum cok gordum o yuzden gozum korktu bir kere bide artik eskisi gibi dogum olmuyor hemen kesi yapiyorlar kesildikten sonra normal dogumun anlami kalmiyor tabi benim dusuncem keske yapabilsem ama simdiki agrilar bile gozumu korkutmaya yetiyor

canim ben hastanede calistim normal dogum cok gordum o yuzden gozum korktu bir kere bide artik eskisi gibi dogum olmuyor hemen kesi yapiyorlar kesildikten sonra normal dogumun anlami kalmiyor tabi benim dusuncem keske yapabilsem ama simdiki agrilar bile gozumu korkutmaya yetiyor
gerekli olmadıkça kesiyi atmıyorlar ki canım atsalar bile yine sezeryandan daha iyidir bebeğin i kucağına alıp emzirirsin sütün cabuk gelir korkma en azından bi dene ben de korkuyorum ama deniycem dayancam yapan doğuran nasıl yapıyo Allah yardım eder olur biter

Bişey demedi kilosu hakkında 15 gün önce 2200 dedi dünde öyle deyince çok az diye düşündüm 2 hafta sonra sezeryan olabilir 300 gram alsa ancak 2700 olur dedim kendi kendime ondan kafam karıştı birde ceviz ye yumurta ye dedi durup dururken suyu fazla dedi tatlı kesinlikle yasak dedi.
ceviz ye canım süt iç sabah akşam 15 günde az almış biraz ama olsun sen aç bırakma kendini meyveni falan eksik etme bu sıralar 400 500 alacak diyo doğum yapan arkadaşlar ama benim de öle 300 alıyo almıyo salı gidecez bakalım ne olmuş :)

gerekli olmadıkça kesiyi atmıyorlar ki canım atsalar bile yine sezeryandan daha iyidir bebeğin i kucağına alıp emzirirsin sütün cabuk gelir korkma en azından bi dene ben de korkuyorum ama deniycem dayancam yapan doğuran nasıl yapıyo Allah yardım eder olur biter
bilmiyorum canım verilen tarihten erken olur belki Allah bi kuvvet verır cesaret edersem bilemiyorum şimdilik

bilmiyorum canım verilen tarihten erken olur belki Allah bi kuvvet verır cesaret edersem bilemiyorum şimdilik
inşallah normal olur canım şimdilik aklımda hep normal doğum ters birşey olmadıkça inşallah rabbim yardım eder hepimize sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza her seyiniz tamam mı ben yarın bi çikolata yaptıracam geri kalan herşey hazır Bi oğlumun doğumu kaldı inşallah

ceviz ye canım süt iç sabah akşam 15 günde az almış biraz ama olsun sen aç bırakma kendini meyveni falan eksik etme bu sıralar 400 500 alacak diyo doğum yapan arkadaşlar ama benim de öle 300 alıyo almıyo salı gidecez bakalım ne olmuş :)

Evet işte çok az almış ondan panikledim. Hakkımızda hayırlısı olsun sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Sonuna geldik Allah yardımcımız olsun..

Bende sağlık çalışanıyım bu yüzden asla normal doğum yapamam diyorum hani derler ya bilmemek mutluluktur işin içinde olunca insan daha çok korkuyor planlı sezeryan olacağım

Ben spinalden biraz korkuyorum canım heycanlanırım diye hissediyormuşsun çünkü o şekilde olanlar hep böyle söyledi birde ayakta uyuşma geçmiyormuş uzun süre filan tabi herkeste farklıdır ama genel tercih edicem hiç istemiyorum ama mecbur :KK43:
Aslında heyecan için sakinleştirici veriyorlar genel anestezinin yan etkileri daha çok ama sen bilirsin tabi hayırlısı neyse o olsun

Back