• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Neden genel anestezi olacak ki? Genel anestezi de sen de çocuk da daha uzun sürede toparlanırsıniz. Bildiğim kadarıyla en iyisi spinal.

Ben spinalden biraz korkuyorum canım heycanlanırım diye hissediyormuşsun çünkü o şekilde olanlar hep böyle söyledi birde ayakta uyuşma geçmiyormuş uzun süre filan tabi herkeste farklıdır ama genel tercih edicem hiç istemiyorum ama mecbur :(

Ne guzel,hayirli olsun:) Ama detaylari anlat bize,dogumu baştan sona özet gec
Narkozun etkisi gecti yaziyim canim.zaten pazartesi nisanim gelmisti.sabah uyuyordum bi anda su gelmeye basladi suyumun geldigini anladim zaten esimi aradim isteydi 1 saate kadar geldi direk dogum haneye aldilar suyum geldigi icin doktorum geldi nst ye bagladilar 1 saatten biraz fazla sancim cikmadi sezeryan olacaktik zaten.ameliyat haneye indirdiler genel anestezi yaptilar zaten konusurken gozum karardi uyumusum uyandigimda kizim yanimdaydi 20 dakka felan surdu operasyon.bir ayaga kalkarken biraz agri oldu onun disinda agrim yok cok sukur kizlar

Narkozun etkisi gecti yaziyim canim.zaten pazartesi nisanim gelmisti.sabah uyuyordum bi anda su gelmeye basladi suyumun geldigini anladim zaten esimi aradim isteydi 1 saate kadar geldi direk dogum haneye aldilar suyum geldigi icin doktorum geldi nst ye bagladilar 1 saatten biraz fazla sancim cikmadi sezeryan olacaktik zaten.ameliyat haneye indirdiler genel anestezi yaptilar zaten konusurken gozum karardi uyumusum uyandigimda kizim yanimdaydi 20 dakka felan surdu operasyon.bir ayaga kalkarken biraz agri oldu onun disinda agrim yok cok sukur kizlar
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. 36. Haftada doğdu sanırım bebiş. Bizimki de haftaya 36 da doğacak inşallah. Kaç kilo doğdu miniğiniz?

En baştan bellimiydi sezeryan olacagı?Normal dogum olsun diye ugraşılmadı anladıgım kadarıyla?genel anesteziyi sen mi istedin?genelde spinal yapiliyo

En baştan bellimiydi sezeryan olacagı?Normal dogum olsun diye ugraşılmadı anladıgım kadarıyla?genel anesteziyi sen mi istedin?genelde spinal yapiliyo
Yok canim zaten suyum gelmeseydi bu pazartesi sezeryana gun verilecekti zaten ama minnos kizim beklemek istemedi.genel anesteziyi ben istedim biraz panik biriyimde canim

Yok canim zaten suyum gelmeseydi bu pazartesi sezeryana gun verilecekti zaten ama minnos kizim beklemek istemedi.genel anesteziyi ben istedim biraz panik biriyimde canim
ağrın var mıydı canım gittiğinde bir gün önce nişan geldi 1 gün sonra su öyle mi alttan baktılar mı açıklık var mı diye o esnada acı oluyor mu yoksa direk sezeryan a mı aldılar ne çok soru sordum ben normal doğum istiyorum hakkımız da hayırlısı zamanında gelsin bebişimiz inşallah bu aralar rüyalarım bile hep doğumla alakalı :)

ağrın var mıydı canım gittiğinde bir gün önce nişan geldi 1 gün sonra su öyle mi alttan baktılar mı açıklık var mı diye o esnada acı oluyor mu yoksa direk sezeryan a mı aldılar ne çok soru sordum ben normal doğum istiyorum hakkımız da hayırlısı zamanında gelsin bebişimiz inşallah bu aralar rüyalarım bile hep doğumla alakalı :)
Pazartesi nisanim geldi zaten hastaneye gidiyorduk nst ye girdik nst de sancim yoktu bide bnmki kesin sezeryan olacagi icin alttan bakmadi.carsamba gunu uyuyordum bi anda su gelmeye baslayinca hastanede direk dogum haneye alindim turnusol kagidiyla sumu yoksa baska bir sivimi diye bakildi 2 saate yakin nst ye bagladilar sancim hic cikmadi.ama suyumun gelecegi gece karnim cok sertti adet olacakmis gibi agri vardi ama doktorum dogum sancisi farkli onu anlarsin demisti bende ondan dolayi yalanci sanci diye ciddiye almamistim acikcasi.insallah diledigin gibi normal dogum yaparsin canim

İnşallah canim benim kayseri de oldu dimi doğum bende kayseri deyim hangi dr memnun kaldın mi bide sorması ayıp kaç lira odediniz
Evet kayseride huma hastanesinde cahit gozuakca yaptirdi dogumumu doktorumda dahil tum hastane personeli her asamada tek tek ilgilendi moral verdi haklarini odeyemem heralde o panikle sakinlestirdiler.normalde 1150 tl idi agri pompasiyla birlikte ama sendika oldugu icin 1000 tl odedik canim

Kızlar merhaba bu konuya yeni yazıyorum. Dünkü kontrolde bebeğin suyunun fazla olduğunu tatlıyı kesmemi söyledi doktor. Ve de kilosu 2400 civarı dedi az değilmi kilosu? hem suya, hemde kiloya taktım. Bu su fazlalığı kötümü İnternetten baktım korktum açıkçası.

Kızlar ya bebeğimin kafası kanala girmek üzereymiş baya aşağıdaymış doktor bugün yarın gelebilir hazır ol dedi. İlki sezeryan olduğu için haftaya gün verdi o gün 37-1 oluyorum. Sizce çok mu erken bebek için. Rahim kanalı incelebilir rahim yırtılabilir dedi o yüzden beklemiyoruz. İstersem bekliycez ama riske de atmak istemyorum. 2700 Dü 4 gün önce. Çok stres yaptım :KK43:
Canim bendede ayni durum var 35.hafta dolunca sikinti olmuyor emin ol dpktorda ayni seyi dedi , ve ilk bebegimde 36.haftada 2870 dogdu ve kuveze girmeden eve gittik

Pazartesi nisanim geldi zaten hastaneye gidiyorduk nst ye girdik nst de sancim yoktu bide bnmki kesin sezeryan olacagi icin alttan bakmadi.carsamba gunu uyuyordum bi anda su gelmeye baslayinca hastanede direk dogum haneye alindim turnusol kagidiyla sumu yoksa baska bir sivimi diye bakildi 2 saate yakin nst ye bagladilar sancim hic cikmadi.ama suyumun gelecegi gece karnim cok sertti adet olacakmis gibi agri vardi ama doktorum dogum sancisi farkli onu anlarsin demisti bende ondan dolayi yalanci sanci diye ciddiye almamistim acikcasi.insallah diledigin gibi normal dogum yaparsin canim
sorularıma cvp verdiğin için tesekkür ederim canım inşallah yapabilirim dayanacam inşallah ters birşey olmadıkça korkuyorum da ama yapan nasıl yapıyor öyle değil mi hayırlısı hakkımızda Allah yardım eder olur bi şekilde sağlıkla doğurdun kurtuldun inşallah darısı bize :)

Back