• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Bebek kilosu cok saibeli :) 3200 dedi gecende de oyle demisti. Zayifladi mi dedim, anne karninda bebekler zayiflamaz ama durusuna gore olcum sonuclari da degisiyor dedi

Bizimki de 3125. Geçen hafta 2950ydi Bende iştahsızlık var bu aralar, Günde 2 öğün yiyorum. Aralarda da meyve falan. korkuyordum kilosu az olacak diye. Sağlıkla gelsinler inşAllah.

Kızlar ben yeni üye oldum konu açtım fakat kimse görmedi aranızda varmıerken beta hcg testi yaptıran
EN ERKEN Beta HCG testi yaptıranlar

Herkese hayirli aksamlar 11 .08.2017 cuma günü bebegimin suyu azalmasi sebebiyle mecburi sezeryan olucam siz guzel annelerden dualarinizi rica ediyorum ilk doğumum olacak. Rabbim insallah evladimada banada saglikla kavusmayi nasip eder daha minicik kuveze gireceo
Insallah hersey yolundadir kuveze bile gerek kalmadan saglikla gelmistir bol sevgiler

canım kırmak istemem bende aden koymak istemiştim dini düşüncen nedir bilmem ama anlamı pek güzel değil araştırmışmıydın
Tabiki araştırdım "cennet bahçesi" .. Kur'an da geçiyor başka başka şeyler de yazıyor anlamıyla ilgili biliyorum merak etme..benim eşimin ailesi Arap soyundan geliyor onlarda hemen "aden bahçeleri" diye geçer çok güzel dediler..benim kulağıma ve gönlüme öyle güzel geliyor:KK200: herkesin düşüncesine saygılıyım tabi..

Tabiki araştırdım "cennet bahçesi" .. Kur'an da geçiyor başka başka şeyler de yazıyor anlamıyla ilgili biliyorum merak etme..benim eşimin ailesi Arap soyundan geliyor onlarda hemen "aden bahçeleri" diye geçer çok güzel dediler..benim kulağıma ve gönlüme öyle güzel geliyor:KK200: herkesin düşüncesine saygılıyım tabi..
anladım benim araştırdığımda da lanetlenmiş ad kavminden geldiği yazıyordu cennet bahçesi Cennâtü Adn şeklinde geçiyormuş ben o yuzden vazgecmıştım tabı herkesin yorumlaması farklı siz karar verdikten sonra adıyla yaşasın :KK66:

Herkese merhaba,
Biz 17.08.2017 cuma gunu spinal sezaryen ile dogum yaptik ve bebegime kavustum suan kuvezde 2 kilo 20 gram 47 cm dogdu
Ben eve geldim bugun cok şükür iyim spinal sezeryan dusunenler sorularinizi yanitlayabilirim:) darisi basiniza allah yavrularinizi size bagislasin

Herkese merhaba,
Biz 17.08.2017 cuma gunu spinal sezaryen ile dogum yaptik ve bebegime kavustum suan kuvezde 2 kilo 20 gram 47 cm dogdu
Ben eve geldim bugun cok şükür iyim spinal sezeryan dusunenler sorularinizi yanitlayabilirim:) darisi basiniza allah yavrularinizi size bagislasin

Hayırlı olsun ❤ inşAllah en kısa sürede sağlıkla evine gelir bebişin

Herkese merhaba,
Hayirli olsun canim insallah en kisa zamanda bebeginide getirirsiniz eve.bizimki sezeryan olacak ama genelmi spinalmi daha karar veremedim:)

Herkese merhaba,
hayırlı olsun canım bebegıne de kısa surede kavuşursun inş :) bende spinal olucam galiba zor olmamıştır umarım

Back