• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Hayirli olsun canim insallah en kisa zamanda bebeginide getirirsiniz eve.bizimki sezeryan olacak ama genelmi spinalmi daha karar veremedim:)
Tesekkur ederim oncelikle . Bana anestezi doktoru belden olani önerdi cunku komple bebege geciyormus bide komple olanlar daha zor oluyor uyanirken cok aglayan biliyorum benim cok şükür guzel gecti hic korkulacak bisey yok millet abartıyor bence biraz bide bünye meselesi tabi

Allah analı babalı büyütsün. En kısa zamanda evinize de gelsin inşallah bebeğiniz. Geçmiş olsun.
Herkese merhaba,
Biz 17.08.2017 cuma gunu spinal sezaryen ile dogum yaptik ve bebegime kavustum suan kuvezde 2 kilo 20 gram 47 cm dogdu
Ben eve geldim bugun cok şükür iyim spinal sezeryan dusunenler sorularinizi yanitlayabilirim:) darisi basiniza allah yavrularinizi size bagislasin

Sagol canim emin ol hic zor degil kolay bence
canım geçmiş olsun aynı zaman da hayırlı olsun bebişin bian önce eve gelsin inşallah analı babalı büyüsün millet zaten herşeyi abartıyo beni de korkuttular karnın düşmüş diyip erken doğacak gibi diye dün doktora gittim normal her şeyin dedi her kez bi alem

Herkese merhaba,
Biz 17.08.2017 cuma gunu spinal sezaryen ile dogum yaptik ve bebegime kavustum suan kuvezde 2 kilo 20 gram 47 cm dogdu
Ben eve geldim bugun cok şükür iyim spinal sezeryan dusunenler sorularinizi yanitlayabilirim:) darisi basiniza allah yavrularinizi size bagislasin
Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah bir an önce bebeğin evine gelir. Bende spinal olacağım 6 Eylül'de. Merak ettiğim ameliyat esnasında hissetme durumun nedir mide bulantısı vs yaşadın mı öncesinde sakinleştirici yaptılar mı bide kaç saat sonra yürüdün ağrı sızı durumu nedir

Herkese merhaba,
En kısa zamanda kavuşursunuz inşallah hayırlı olsun :anneadayı:

canım geçmiş olsun aynı zaman da hayırlı olsun bebişin bian önce eve gelsin inşallah analı babalı büyüsün millet zaten herşeyi abartıyo beni de korkuttular karnın düşmüş diyip erken doğacak gibi diye dün doktora gittim normal her şeyin dedi her kez bi alem
Kimsenin doğum hikayesini dinlememek lazim herkesin ki farkli amin canimm

Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah bir an önce bebeğin evine gelir. Bende spinal olacağım 6 Eylül'de. Merak ettiğim ameliyat esnasında hissetme durumun nedir mide bulantısı vs yaşadın mı öncesinde sakinleştirici yaptılar mı bide kaç saat sonra yürüdün ağrı sızı durumu nedir
Oncelikle tesekkur ederim canim amin, ameliyat esnasinda hic bisey hissetmiyosun sadece bi sallanti cekistirme oluyo mide bulantisi vs olmadi ama cok susamistim yuzume islak pecete koydurdum. Sakinlestirici bebek cikinca yaptilar bi ara fena oldum yalan yok ama dikerken darlik geldi ellerimde bağlı çünkü. 12 de ciktim gunduz aksam 6 da sondam cikarildi yurudum korkulacak hic bisey yok☺

Oncelikle tesekkur ederim canim amin, ameliyat esnasinda hic bisey hissetmiyosun sadece bi sallanti cekistirme oluyo mide bulantisi vs olmadi ama cok susamistim yuzume islak pecete koydurdum. Sakinlestirici bebek cikinca yaptilar bi ara fena oldum yalan yok ama dikerken darlik geldi ellerimde bağlı çünkü. 12 de ciktim gunduz aksam 6 da sondam cikarildi yurudum korkulacak hic bisey yok☺
Hayırlı olsun:) Bebek çıktıgında kordonu hemen mi kestiler yoksa kansızlık problemi çekmesin diye biraz beklediler mi?kac dikis atildi?Şu anda agrınız sızınız varmi?süt hemen geldimi?

Sabahları karnının içi acıyan kaşık ağrısı olan var mı ara ara sabah tuvalete kalkmak işkence hele de sıkıştıysam bebeğim aşağı indi karnım aşağı düştü sürekli tuvalete uyanıyorum

Sabahları karnının içi acıyan kaşık ağrısı olan var mı ara ara sabah tuvalete kalkmak işkence hele de sıkıştıysam bebeğim aşağı indi karnım aşağı düştü sürekli tuvalete uyanıyorum
Benimde sabahlari sag sol alt karnimin her yani agriyo,tuvalete en başindan beri sık gidiyorum,doktora sordum normal dedi.Ne zaman kanama olursa,saçma sapan şekilde aşırı akıntı olursa su gelmesi diyoruz ya ondan,belinden başlayıp karna yayılan düzenli şiddetli sancı olursa ,bebek karnının ön kısmında toplanır kasılırsa o zaman hemen geliceksin dedi

Benimde sabahlari sag sol alt karnimin her yani agriyo,tuvalete en başindan beri sık gidiyorum,doktora sordum normal dedi.Ne zaman kanama olursa,saçma sapan şekilde aşırı akıntı olursa su gelmesi diyoruz ya ondan,belinden başlayıp karna yayılan düzenli şiddetli sancı olursa ,bebek karnının ön kısmında toplanır kasılırsa o zaman hemen geliceksin dedi
ben de gittim 11 ağustos da herşey normal dedi ama sabah çok kötü oluyo bi ara yoktu sürekli idrara çıkma şimdi az bile olsa çok sıkışmışım hissi veriyo kendimi zor yetiştiriyorum lavaboya

Tebrik ederim,sağlıklı günlerde büyüsün bebişin

Ben arada çok sıkışıyorum ve akıntım hep var.dün mideyi bozmuşum bugün geçmezse yarın giderim diye düşünüyorum ama endişelendim acaba hemen gitmemmi gerekli bilemedim.birde hastane çıkışı portbebe aldık ama ana kucağı demiş herkes.35.haftadayız.ana kucağıda hem ev hem araba oluyor mu?oto koltuğu verdi ablam 9-25kg.buna zaman var.çok mu abartıyoruz bilemedim. Sezeryan istiyorum ama uyanma ve bebeği geç görme korkusu var.spinal korkutuyor acıkcası.eylüldedoğacak hava nasıl olacak uyku tulumu alsamıydım.dönence almadım tavsiye edebilecek olan var mı?emzik denilmiş yenidoğan listesinin birinde emzik verilmez bildiğim kadarıyla yenidoğana.

Alıştırırsan verirsin emzik niye vermeyesin philips avent aldım biberon emzik set şeklinde koydum da doğum çantasına ben puset aldım içine bel desteği aldım bebeğin şeklini alandan altını da destekledik yeni doğan arkadaşın bebeği vardı ona göre ayarladık :) hastaneden çıkarken onda getircez evimize inşallah port bebe aldıysan onla da gelir canım bi sağlık sorunun mu var kendin mi sezeryan istiyorsun korkma Allah yardım eder hangimiz korkup telaşlanmıyoruz doğuran nasıl doğuruyor ben de telaşlıyım ama normal doğum istiyorum herşey normal ilerliyo şuan Allah hepimizin yardımcısı olsun bi avazda kurtulalım kolay doğum nasip etsin inşallah Knckkrsl_yok@

Son düzenleme:
Emzik şimdi gerekmez diye doğum çantasından çıkardım koyacam geri.yok rahatsız değilim ama tansiyonum genelde düşük ve yaşta 30 üzeri sorun çıkmasın diye endişeliyim. sezeryan daha kolay geldi.doktorla konuşmadım henüz.ev için almam gerekiyor ama ana kucağı değil mi? Sürekli yatacak değil ya beşikte.birde sol tarafıma yatamıyorum. Sabah uyanıyorum sağ tarafıma yatmışım.karında almış başını kaymış gitmiş yan tarafa. Amin Allah yardımcımız olsun. Teşekkür ederim.:super:

Kızlar ya bebeğimin kafası kanala girmek üzereymiş baya aşağıdaymış doktor bugün yarın gelebilir hazır ol dedi. İlki sezeryan olduğu için haftaya gün verdi o gün 37-1 oluyorum. Sizce çok mu erken bebek için. Rahim kanalı incelebilir rahim yırtılabilir dedi o yüzden beklemiyoruz. İstersem bekliycez ama riske de atmak istemyorum. 2700 Dü 4 gün önce. Çok stres yaptım :(

Back