• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kızlar ya bebeğimin kafası kanala girmek üzereymiş baya aşağıdaymış doktor bugün yarın gelebilir hazır ol dedi. İlki sezeryan olduğu için haftaya gün verdi o gün 37-1 oluyorum. Sizce çok mu erken bebek için. Rahim kanalı incelebilir rahim yırtılabilir dedi o yüzden beklemiyoruz. İstersem bekliycez ama riske de atmak istemyorum. 2700 Dü 4 gün önce. Çok stres yaptım :KK43:
Haftan gayet iyi kilosu da güzel merak etme insallah sıkıntı yaşamadan alırsın kucağına üzme kendini bebişini de:anneadayı:

Kızlar ya bebeğimin kafası kanala girmek üzereymiş baya aşağıdaymış doktor bugün yarın gelebilir hazır ol dedi. İlki sezeryan olduğu için haftaya gün verdi o gün 37-1 oluyorum. Sizce çok mu erken bebek için. Rahim kanalı incelebilir rahim yırtılabilir dedi o yüzden beklemiyoruz. İstersem bekliycez ama riske de atmak istemyorum. 2700 Dü 4 gün önce. Çok stres yaptım :KK43:
Canim 37 den sonra normal dogum zamani kabul ediliyor icine ferah tut.stres yapma sonucta stres kasilmalara neden olur sakin ol kafani baska seylere yonlendir rabbim sag salim bebegine kavusmayi nasip etsin insallah

Haftan gayet iyi kilosu da güzel merak etme insallah sıkıntı yaşamadan alırsın kucağına üzme kendini bebişini de:anneadayı:
Canim 37 den sonra normal dogum zamani kabul ediliyor icine ferah tut.stres yapma sonucta stres kasilmalara neden olur sakin ol kafani baska seylere yonlendir rabbim sag salim bebegine kavusmayi nasip etsin insallah
İnşallah kızlar amiinnn. Hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah bebeklerimize

Sabahları karnının içi acıyan kaşık ağrısı olan var mı ara ara sabah tuvalete kalkmak işkence hele de sıkıştıysam bebeğim aşağı indi karnım aşağı düştü sürekli tuvalete uyanıyorum
olmaz olur mu canım gecelerı sıkısıklık yüzünden uyuyamıyorum az bişey olsa geliyor hemen bıde bebek aşağıda elini falan oynattıkça gıdıklıyor gibi gelip gidiyor fena durum :)bugun sırtüstü yatmışım uyurken fena tekme ile uyandım elinide vuruyo kasıgımda resmen hissettim ellerini cok agrı yaptı döndüm rahatladım biraz

Kizlar nisani gelen oldumu benim bu sabah geldi.doktoruma gittim ama korkma ilk asama bu dedi haftaya sezeryana gun verecek bekliyorum
canım nişan gelince fazla sürmüyor diye biliyorum bi hafta sonrasına neden attıki acaba ablamın sabah nişan gelmişti akşama dogum olmuştu ama günlerce sürebiliyormuş tabi yinede beklemesi garip geldi en ufak agrıda git hemen bence

Hayırlı olsun:) Bebek çıktıgında kordonu hemen mi kestiler yoksa kansızlık problemi çekmesin diye biraz beklediler mi?kac dikis atildi?Şu anda agrınız sızınız varmi?süt hemen geldimi?
Valla kordonu erken gormedim canim kac dikis atildigini da bilmiyorum en ust yapistirma estetik yani hic belli olmuuor sutum 3. Gun geldi ama cok az yani

Kızlar ya bebeğimin kafası kanala girmek üzereymiş baya aşağıdaymış doktor bugün yarın gelebilir hazır ol dedi. İlki sezeryan olduğu için haftaya gün verdi o gün 37-1 oluyorum. Sizce çok mu erken bebek için. Rahim kanalı incelebilir rahim yırtılabilir dedi o yüzden beklemiyoruz. İstersem bekliycez ama riske de atmak
istemyorum. 2700 Dü 4 gün önce. Çok stres yaptım :KK43:
prematüre bile deil cnm üzülme gayet normal bence de

olmaz olur mu canım gecelerı sıkısıklık yüzünden uyuyamıyorum az bişey olsa geliyor hemen bıde bebek aşağıda elini falan oynattıkça gıdıklıyor gibi gelip gidiyor fena durum :)bugun sırtüstü yatmışım uyurken fena tekme ile uyandım elinide vuruyo kasıgımda resmen hissettim ellerini cok agrı yaptı döndüm rahatladım biraz

canım nişan gelince fazla sürmüyor diye biliyorum bi hafta sonrasına neden attıki acaba ablamın sabah nişan gelmişti akşama dogum olmuştu ama günlerce sürebiliyormuş tabi yinede beklemesi garip geldi en ufak agrıda git hemen bence

Doktorumda suyun gelir agrin artarsa gel dedi bende bekliyorum zaten herkes oyle diyor nisan gelince ya aksamina yada bikac gun sonrasina dogurdum diyor.bekliyorum bende

normal süreç o zaman canım yandı valla benim de az kaldı ama sağlıkla alalım inşallah kucağımıza :)

Doktorumda suyun gelir agrin artarsa gel dedi bende bekliyorum zaten herkes oyle diyor nisan gelince ya aksamina yada bikac gun sonrasina dogurdum diyor.bekliyorum bende
canım kritik seviyeyi atlatmışsın 37 sonra normal kabul ediliyo doğum ben 35 doldurmadım daha millet de diyo karnın düşmüş doğum yakın ben de erken olacak diye korktum doktor da normal olduğunu söyledi içim rahat etti geldim 37 sonra ne oluyosa olsun diyorum 37 kadar dursun diyorum :) hayırlısı ama ağrın olursa git nişan geldiyse düğün yakındır :)

Oncelikle tesekkur ederim canim amin, ameliyat esnasinda hic bisey hissetmiyosun sadece bi sallanti cekistirme oluyo mide bulantisi vs olmadi ama cok susamistim yuzume islak pecete koydurdum. Sakinlestirici bebek cikinca yaptilar bi ara fena oldum yalan yok ama dikerken darlik geldi ellerimde bağlı çünkü. 12 de ciktim gunduz aksam 6 da sondam cikarildi yurudum korkulacak hic bisey yok☺
Bu kadar kolay geçmesine çok sevindim darısı basıma inşallah

Hiçbir sıkıntı olmaz inşallah canım endişe etme. Benim doktorum 35-36 dan sonra kuveze filan gerek olmaz diyo ki sizinkinin kilosu da iyi maşallah. Bir hafta erken olması bebek için hiçbir dezavantaj değil. Endişe etme.

Hiçbir sıkıntı olmaz inşallah canım endişe etme. Benim doktorum 35-36 dan sonra kuveze filan gerek olmaz diyo ki sizinkinin kilosu da iyi maşallah. Bir hafta erken olması bebek için hiçbir dezavantaj değil. Endişe etme.

Umarım her sey yolunda gider. Ama benim kuzenim nişanı geldikten 3 hafta sonra doğurdu istisnalarda var umarım bebiste sen de sağlıkla vaktinde kurtulursunuz

Umarım her sey yolunda gider. Ama benim kuzenim nişanı geldikten 3 hafta sonra doğurdu istisnalarda var umarım bebiste sen de sağlıkla vaktinde kurtulursunuz
Insallah canim hepimiz vaktinde sag salim kavusuruz bebislerimize.boyle kurbanlik koyun gibi hissediyorum kendimi.yalniz olunca tedirgin oluyor insan

Back