• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Herkese hayirli aksamlar 11 .08.2017 cuma günü bebegimin suyu azalmasi sebebiyle mecburi sezeryan olucam siz guzel annelerden dualarinizi rica ediyorum ilk doğumum olacak. Rabbim insallah evladimada banada saglikla kavusmayi nasip eder daha minicik kuveze gireceo
Canim nasilsin ? Insaallah bu sureci saglikla atlatmissindir

Bugün kontrolum vardi kizlar doktor cati muayenesi de yapti. 2Cm acilma var ama herhangi bir kasilmam, sancim yok. Beklemedeyiz artik

Bende dün kontroldeydim ama nst normal diye hiç çatı muayenesi falan konuşulmadı. Bu arada bebek kaç kilo olmuş canım.

Yazmayı unutmusum kızlar :) Persembe muayenemiz vardı kızımız 2800 olmus artık haftada bır gıdıyoruz düzeltilmiş sat zaten 35+3 dü ona göre hersey normal birazda sezeryanı konustum doktorla zorlamam seni hangisini istersen dedi :) ama artık önce bi psikiyatriye gönderiyorlar sanırım normal doğumdan korkuyorum dıye ona dayanarak bende yaparım dedı haftaya gün alırız belkı :))

Yazmayı unutmusum kızlar :) Persembe muayenemiz vardı kızımız 2800 olmus artık haftada bır gıdıyoruz düzeltilmiş sat zaten 35+3 dü ona göre hersey normal birazda sezeryanı konustum doktorla zorlamam seni hangisini istersen dedi :) ama artık önce bi psikiyatriye gönderiyorlar sanırım normal doğumdan korkuyorum dıye ona dayanarak bende yaparım dedı haftaya gün alırız belkı :))
Biz sezeryani konustuk canim haftaya yada sonraki hafta gun verecek bize insallah.bizde haftada bir gidiyoruz doktora ama bir hafta nst bir hafta muane ve nst kontrolune

Acilman olmasi icin neler yapman gerekiyor peki canim.acilma olurken agri felan oluyormu.hayirlisiyla az kalmis insallah bebeginizi sag salim kucagina alirsin
Ben hissetmemistim aslinda. Belimde kasiklarimda ve sirtimda inanilmaz agrilarim var. Hurmayi duymustum tavsiye uzerine her gun yiyorum. Yarim saate yakin yuruyorum aksamlari bide cok su iciyorum. Hepimiz sag salin kavusuruz insaallah :)

Back