• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Herkese hayirli aksamlar 11 .08.2017 cuma günü bebegimin suyu azalmasi sebebiyle mecburi sezeryan olucam siz guzel annelerden dualarinizi rica ediyorum ilk doğumum olacak. Rabbim insallah evladimada banada saglikla kavusmayi nasip eder daha minicik kuveze gireceo
Allah yardimcin olsun canim hayirlisiyla sag salim evladina kavusursun insallah icini ferah tut bebisinin haftasida guzel cuma gunune kadar bol bol dinlen canim moralini bozacak seyler dusunme

Herkese hayirli aksamlar 11 .08.2017 cuma günü bebegimin suyu azalmasi sebebiyle mecburi sezeryan olucam siz guzel annelerden dualarinizi rica ediyorum ilk doğumum olacak. Rabbim insallah evladimada banada saglikla kavusmayi nasip eder daha minicik kuveze gireceo

Allah seninde minik meleğininde yanında olsun inşAllah. Dualarımız seninle. Dua et gönlünü ferah tut.

Selamlar :) hastane cantası için mi yaptınız bu sterilize islemini? Sterilize etsek de doguma kadar steril kalmayacaklar peki buna nasıl bir ömzüm bulabliriz acaba
o kadar çok takma canım sende ne yaptın bi kere kullanmadan kaynattım koydum doğum çantama :) inşallah süt gelir biberon kullanmak zorunda kalmam

Selamlar :) hastane cantası için mi yaptınız bu sterilize islemini? Sterilize etsek de doguma kadar steril kalmayacaklar peki buna nasıl bir ömzüm bulabliriz acaba
Ben sterilize etmenin yanı sıra nuk un biberon emzik temizleyicisi aldım hastane çantası koydum kullanmadan önce bi de onunla temizleyeceğim

Allah yardımcın olsun moralini bozma kritik haftalar bitti küveze girse bile az kalır sağlıkla kavuşun inşallah

Kızlar süt sagma makinesi almaya gerek varmi dogumdan önce? Herkese gerek olmayabilir degilmi?
ben avent alacaktım sonra vazgeçtim basit bi pompa aldım 15 liraya ilaç falan verirsem lazim olur diye gerek görürsem alırım diye düşündüm elektrikli göğüs pompası çünkü az uz değil 300 lira lazim olursa alınır :)

Suyu azaldıgında nasil belirtiler oluyor?bir şikayetiniz varmiydi? Akıntı falan mı oldu?yoksa sadece ultrasonla bakınca mı anlaşıldı? Allah yardim etsin inşallah,sagsalim kavuşun yavrunuzla
Akintim oluyordu ama hamilelikte oluyormus asiri degil ama hergun mutlaka oluyordum . Baska bir belirti yokmus ultrasonda anlasildi. Bebegin esi bebegi besleyemedigi icin allahin takdiri dedi

Sağ salim kavuşun yavrunuza inşallah Allah yardımcın olsun o gün ben de muayne için gideceğim nasıl anladılar su azaldigini bebegin kilosu az olduğundan mi kuveze girecek yoksa cigerleri gelişmediği için mi tam olarak millet 36 falan doğum yapiyo canım birşey olmaz Allah in izniyle
Ciger gelistirici igne oldum kilosu 1900 yani girer dedi küçük çünkü suyumun azaldigini ultrasonda anladi baska turlu bisey olmadi canim

Allah yardımcınız olsun,ınş.herşey yolunda gider biran önce toparlar bebeğin.iyi düşün iyi olsun ,dualarimiz seninle...

Back