2017 Eylül Anneleri

Iç çamaşırlarımdan farkettim canım 2 gündür. Lansiloh kullanmaya başlamıştım 3 gündür. Dün de sürerken şut kokusunu aldım ve göğüs uçlarıma gelen kısımlar ıslaktı. Dün emin olamadım ama bugün net emin oldum süt olduğuna inşAllah bol bol sütlerimiz olur bebeklere

Sari olan mi yoksa normal bildigimiz sut mu :) hadi gozun aydin canim

ayy çok güzel ya darısı bana inşallah bol bol olur bebişler doyar :) 3 gündür mü kullanıyorsun göğüs ucu kremini ben başlamadım henüz erken diye

Sari olan mi yoksa normal bildigimiz sut mu :) hadi gozun aydin canim

Normal süt canım

ayy çok güzel ya darısı bana inşallah bol bol olur bebişler doyar :) 3 gündür mü kullanıyorsun göğüs ucu kremini ben başlamadım henüz erken diye

Evet bende erken diye düşünmüştüm, günde 1 kere sürüyorum sadece duştan çıkınca. Ama artık 2-3 kere sürerim heralde. Çünkü yara olmasından catlamasindan çok korkuyorum

ne olur ne olmaz diye doğum çantana göğüs kalkanı al koy acırsa çok kullanırsın 36 da ben de baslayım :) güzel bi duygudur sütün gelmesi eminim :)

Allah yardımcın olsun canım inşallah sen de bebişin de sağlıklı bir şekilde birbirine kavuşursunuz neden kuveze girecek haftan çok da erken değil ki

Allah yardımcınız olsun canım bişey olmaz inş haftasıda cok eksik değil güzel düşün güzel olsun hemencecik çıkar inş

Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine inşallah çabucak toparlanır annesi merak etme

allah yardimciniz sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil dualarimiz seminle

Suyu azaldıgında nasil belirtiler oluyor?bir şikayetiniz varmiydi? Akıntı falan mı oldu?yoksa sadece ultrasonla bakınca mı anlaşıldı? Allah yardim etsin inşallah,sagsalim kavuşun yavrunuzla

Sağ salim kavuşun yavrunuza inşallah Allah yardımcın olsun o gün ben de muayne için gideceğim nasıl anladılar su azaldigini bebegin kilosu az olduğundan mi kuveze girecek yoksa cigerleri gelişmediği için mi tam olarak millet 36 falan doğum yapiyo canım birşey olmaz Allah in izniyle

Allah ikimizinfe şifası ni versin cnm
hayirlisiyla olsun bitsin inşallah bi dogsun bakalim büyür. bize de haber verirsin olurmu musait olduğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…