- 4 Ocak 2017
- 348
- 584
- 103
- 33
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #4.121
nasıl başladı canım :)Kızlar sütüm geldiiii
Sari olan mi yoksa normal bildigimiz sut mu :) hadi gozun aydin canimIç çamaşırlarımdan farkettim canım 2 gündür. Lansiloh kullanmaya başlamıştım 3 gündür. Dün de sürerken şut kokusunu aldım ve göğüs uçlarıma gelen kısımlar ıslaktı. Dün emin olamadım ama bugün net emin oldum süt olduğunainşAllah bol bol sütlerimiz olur bebeklere
ayy çok güzel ya darısı bana inşallah bol bol olur bebişler doyar :) 3 gündür mü kullanıyorsun göğüs ucu kremini ben başlamadım henüz erken diyeIç çamaşırlarımdan farkettim canım 2 gündür. Lansiloh kullanmaya başlamıştım 3 gündür. Dün de sürerken şut kokusunu aldım ve göğüs uçlarıma gelen kısımlar ıslaktı. Dün emin olamadım ama bugün net emin oldum süt olduğunainşAllah bol bol sütlerimiz olur bebeklere
Sari olan mi yoksa normal bildigimiz sut mu :) hadi gozun aydin canim
ayy çok güzel ya darısı bana inşallah bol bol olur bebişler doyar :) 3 gündür mü kullanıyorsun göğüs ucu kremini ben başlamadım henüz erken diye
ne olur ne olmaz diye doğum çantana göğüs kalkanı al koy acırsa çok kullanırsın 36 da ben de baslayım :) güzel bi duygudur sütün gelmesi eminim :)Normal süt canım
Evet bende erken diye düşünmüştüm, günde 1 kere sürüyorum sadece duştan çıkınca. Ama artık 2-3 kere sürerim heralde. Çünkü yara olmasından catlamasindan çok korkuyorum
Normal dogumu zorlaştirmasin da azcik koca kafa olsunlar önemli degilBizimkinin de kafasi 39 haftalik gozukuyor kemik yapisi 37 haftalik sata gore 35 in icindeyiz artik dogunca gorecegiz bebislerin kafasini dedikleri gibi koca kafalarmi
Gögüs kalkanini kaynar suda steril etmek gerekir mi?Direk kullanilmaz degil mi?ne olur ne olmaz diye doğum çantana göğüs kalkanı al koy acırsa çok kullanırsın 36 da ben de baslayım :) güzel bi duygudur sütün gelmesi eminim :)
Normal dogumu zorlaştirmasin da azcik koca kafa olsunlar önemli degil
tabiGögüs kalkanini kaynar suda steril etmek gerekir mi?Direk kullanilmaz degil mi?
evet canım kaynattım göğüs kalkanı bebişin emziği ve biberonunu :)Gögüs kalkanini kaynar suda steril etmek gerekir mi?Direk kullanilmaz degil mi?
Allah yardımcın olsun canım inşallah sen de bebişin de sağlıklı bir şekilde birbirine kavuşursunuz neden kuveze girecek haftan çok da erken değil kiHerkese hayirli aksamlar 11 .08.2017 cuma günü bebegimin suyu azalmasi sebebiyle mecburi sezeryan olucam siz guzel annelerden dualarinizi rica ediyorum ilk doğumum olacak. Rabbim insallah evladimada banada saglikla kavusmayi nasip eder daha minicik kuveze gireceo
Allah yardımcınız olsun canım bişey olmaz inş haftasıda cok eksik değil güzel düşün güzel olsun hemencecik çıkar inşHerkese hayirli aksamlar 11 .08.2017 cuma günü bebegimin suyu azalmasi sebebiyle mecburi sezeryan olucam siz guzel annelerden dualarinizi rica ediyorum ilk doğumum olacak. Rabbim insallah evladimada banada saglikla kavusmayi nasip eder daha minicik kuveze gireceo
Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine inşallah çabucak toparlanır annesi merak etmeHerkese hayirli aksamlar 11 .08.2017 cuma günü bebegimin suyu azalmasi sebebiyle mecburi sezeryan olucam siz guzel annelerden dualarinizi rica ediyorum ilk doğumum olacak. Rabbim insallah evladimada banada saglikla kavusmayi nasip eder daha minicik kuveze gireceo
allah yardimciniz sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil dualarimiz seminleHerkese hayirli aksamlar 11 .08.2017 cuma günü bebegimin suyu azalmasi sebebiyle mecburi sezeryan olucam siz guzel annelerden dualarinizi rica ediyorum ilk doğumum olacak. Rabbim insallah evladimada banada saglikla kavusmayi nasip eder daha minicik kuveze gireceo
Suyu azaldıgında nasil belirtiler oluyor?bir şikayetiniz varmiydi? Akıntı falan mı oldu?yoksa sadece ultrasonla bakınca mı anlaşıldı? Allah yardim etsin inşallah,sagsalim kavuşun yavrunuzlaHerkese hayirli aksamlar 11 .08.2017 cuma günü bebegimin suyu azalmasi sebebiyle mecburi sezeryan olucam siz guzel annelerden dualarinizi rica ediyorum ilk doğumum olacak. Rabbim insallah evladimada banada saglikla kavusmayi nasip eder daha minicik kuveze gireceo
Herkese hayirli aksamlar 11 .08.2017 cuma günü bebegimin suyu azalmasi sebebiyle mecburi sezeryan olucam siz guzel annelerden dualarinizi rica ediyorum ilk doğumum olacak. Rabbim insallah evladimada banada saglikla kavusmayi nasip eder daha minicik kuveze gireceo
Allah ikimizinfe şifası ni versin cnmHerkese hayirli aksamlar 11 .08.2017 cuma günü bebegimin suyu azalmasi sebebiyle mecburi sezeryan olucam siz guzel annelerden dualarinizi rica ediyorum ilk doğumum olacak. Rabbim insallah evladimada banada saglikla kavusmayi nasip eder daha minicik kuveze gireceo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?