• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

dogumdan kac gun sonra takilacak bence en onemli soru bu. çünkü aninda karnin gitmiyo 7 aylik gibi oluyosun. 1 hafta sora fln 5 aylik gibi. dolayisiyla ne zaman takmaya baslicaz beden ona gore belli olcak. korse de ortalama bi beden alsam giyerim denilecek bsy deil. cok sıkı olani can yakar bol olani ise yaramaz
Aynen bende onu düşünüyorum ne zamn takmaya baslanacak acaba

Bugün kontrolüm vardı arkadaşlar. Bebeğim 2 .861 kilosu. Ve doğum pozisyonuna girmiş. Doğum kanalına yerleşmek üzere dedi doktor. Bundan sonra heran doğum gerçekleşebilirmis:emir_bebek::emir_bebek: şimdi doğum korkusu zamanı :cry::cry: ve bebise kavuşma heyecanı ve beklentisi :KK71::KK71:
ayy çok heyecanlı,bende 35. haftamdayım biraz heyecan biraz korku..sağ salim bebeklerimize kucağımıza alırız inşallah..

Bu gün sağ tarafıma giren fena ağrıyla gittim acile kızlar böbreğime baskı yapıyormuş bırazda enfeksiyon çıktı ilaç yazdı doktor nst muayene derken catı muayenesinide arada yaptılar nasıl bişey olduğunu gördüm çok ağrım olmadıkça gitmeyeceğim doktora :))

Bu gün sağ tarafıma giren fena ağrıyla gittim acile kızlar böbreğime baskı yapıyormuş bırazda enfeksiyon çıktı ilaç yazdı doktor nst muayene derken catı muayenesinide arada yaptılar nasıl bişey olduğunu gördüm çok ağrım olmadıkça gitmeyeceğim doktora :))
Çokmu zor çatı muayenesi?doktor eline jel falan sürdümü bide iki parmagıyla falanmi muayene ediyor?:olamaz::KK17:

Çok geçmiş olsun. Beni de artık haftada 1 çağırıyor doktor. Çok tırsıyorum çatı muayenesi yapacak diye

Yok canım zor degil ama çekiniyorsun işte ondan :) acile gittim katta ebe yaptı iki parmak jelle yapıo aslında korkulacak ağrı yapacak birşey değil en azından bende öyle oldu B blckndwht
bu çok iyi kendini de kasmadın demekki acımadı herkez çok korkutuyo ilişkiye girerken afedersiniz bide hareket ediyo da birşey olmuyo 2 parmak dan ne olacak diye düşünüyordum herkez acıyo diyip duruyo korkutmak için yaptıramadım sezeryan oldum diyenlerle dolu çevrem

Çok geçmiş olsun. Beni de artık haftada 1 çağırıyor doktor. Çok tırsıyorum çatı muayenesi yapacak diye
bende haftada bir gidiyorum canım bır nst bır muayene hiç korkacak bişey yok emin ol

bu çok iyi kendini de kasmadın demekki acımadı herkez çok korkutuyo ilişkiye girerken afedersiniz bide hareket ediyo da birşey olmuyo 2 parmak dan ne olacak diye düşünüyordum herkez acıyo diyip duruyo korkutmak için yaptıramadım sezeryan oldum diyenlerle dolu çevrem
aynen canım bende öyle düşünenlerdenim acıyacak diye korkmadım hiç ama daha çok çekindim işte ister istemez

bende haftada bir gidiyorum canım bır nst bır muayene hiç korkacak bişey yok emin ol

aynen canım bende öyle düşünenlerdenim acıyacak diye korkmadım hiç ama daha çok çekindim işte ister istemez
o herkezde olur canım çekinme sonuçda mahremi açıyorsun kadın olmak zor 34 den gün almaya başladım bugün 11 ağustos da randevum var bakalım bizim doktor ne zaman bakacak içim rahat ben de kasmam Allah yardım eder doğum anında da bi avaz da kurtulalım inşallah zamanın da doğsun bebişler

o herkezde olur canım çekinme sonuçda mahremi açıyorsun kadın olmak zor 34 den gün almaya başladım bugün 11 ağustos da randevum var bakalım bizim doktor ne zaman bakacak içim rahat ben de kasmam Allah yardım eder doğum anında da bi avaz da kurtulalım inşallah zamanın da doğsun bebişler
amin canım herkesi inş

ARKADaslar yatak koruyucu olarak ne almali
Yani normal yatak koruyucular ise yaramaz gibi gelio su geldiginde yatagin bozulmamasi icin
Sonrasinda yatak cop olur kullanilmaz cunku

M minika annesi şimdi kaçıncı haftadasın? Her hafta dönüyolarmış meğer bu bebişler bakalım sonlara doğru ne olacak. Bayramda süpriz yapmadından korkuyorum. Hazırlıklar tamam mı?
35. haftadayım ben. zaten bayramda bekliyoruz biz ama bakalım azıcık tembel çıkarsa atlatırız bayramı. yarın kontrolüm var umarım dönmüştür.
hazırlıklar hiç tamam olmuyor sanki hep bir şeyler eksik gibi geliyor bana. sizin nasıl gidiyor.

Yani normal yatak koruyucular ise yaramaz gibi gelio su geldiginde yatagin bozulmamasi icin
kendi yatağımızda mı çocuğun yatağında mı canım su geçirmez altı naylon üstü pamuklu koruyucular var kendi yatağımda bebeginkine de ondan alacam özdileğin var

kendi yatağımızda mı çocuğun yatağında mı canım su geçirmez altı naylon üstü pamuklu koruyucular var kendi yatağımda bebeginkine de ondan alacam özdileğin var
O kadar mı farkında olmadan su akacak rahimden:110::KK43::oha:,bi de nişan gelecek o da kanlı kanlı,Allahim korku filmi gibi....karnimin hem sag hem sol tarafı agrıyor 1 saat sürüp geçiyor,normalmi ki kızlar?bebekte cok hareketlendi,32.haftadayim daha

O kadar mı farkında olmadan su akacak rahimden:110::KK43::oha:,bi de nişan gelecek o da kanlı kanlı,Allahim korku filmi gibi....karnimin hem sag hem sol tarafı agrıyor 1 saat sürüp geçiyor,normalmi ki kızlar?bebekte cok hareketlendi,32.haftadayim daha
bugün ben de de baskı oldu aşağı tarafta ağrı rahim kendini hazırlıyo bence ondan sonra uyudum biraz geçmiş kalkınca ben de korktum

bugün ben de de baskı oldu aşağı tarafta ağrı rahim kendini hazırlıyo bence ondan sonra uyudum biraz geçmiş kalkınca ben de korktum
Ahh hangi agri normal hangisi anormal bilmiyorum ki??Bu bilinmemezlik korkutucu,bebekte epey hareketlenince ya boynuna kordonu dolanirsa diye bu seferde geceleri düşünüp uyuyamiyorum sabaha kadar hastaneye gitsem mi gitmesemmi diye yiyorum kendimi:(

Benim de tansiyonum yükselmeye başladı malesef. Kaç gündür doktorla hastaneyle uğraşıp duruyoruz. Tansiyondan dolayı bebeğe giden kan miktarı azalmış. Haftaya perşembe tekrar kontrole gidicem. Eğer düzelmezse erken doğum kaçınılmaz görünüyor :KK43: dua edin lütfen bize. 33. Haftaya daha bugün girdik. En azından 36 yı görürsek küveze gerek kalmayabilir inşallah.:dua:

Benim de tansiyonum yükselmeye başladı malesef. Kaç gündür doktorla hastaneyle uğraşıp duruyoruz. Tansiyondan dolayı bebeğe giden kan miktarı azalmış. Haftaya perşembe tekrar kontrole gidicem. Eğer düzelmezse erken doğum kaçınılmaz görünüyor :KK43: dua edin lütfen bize. 33. Haftaya daha bugün girdik. En azından 36 yı görürsek küveze gerek kalmayabilir inşallah.:dua:
inşallah zamanında doğar canım Allah yardım etsin

Back