- 5 Şubat 2017
- 266
- 186
- 18
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #4.141
Allah yardimcin olsun canim hayirlisiyla sag salim evladina kavusursun insallah icini ferah tut bebisinin haftasida guzel cuma gunune kadar bol bol dinlen canim moralini bozacak seyler dusunmeHerkese hayirli aksamlar 11 .08.2017 cuma günü bebegimin suyu azalmasi sebebiyle mecburi sezeryan olucam siz guzel annelerden dualarinizi rica ediyorum ilk doğumum olacak. Rabbim insallah evladimada banada saglikla kavusmayi nasip eder daha minicik kuveze gireceo
Herkese hayirli aksamlar 11 .08.2017 cuma günü bebegimin suyu azalmasi sebebiyle mecburi sezeryan olucam siz guzel annelerden dualarinizi rica ediyorum ilk doğumum olacak. Rabbim insallah evladimada banada saglikla kavusmayi nasip eder daha minicik kuveze gireceo
Selamlar :) hastane cantası için mi yaptınız bu sterilize islemini? Sterilize etsek de doguma kadar steril kalmayacaklar peki buna nasıl bir ömzüm bulabliriz acabaevet canım kaynattım göğüs kalkanı bebişin emziği ve biberonunu :)
o kadar çok takma canım sende ne yaptın bi kere kullanmadan kaynattım koydum doğum çantama :) inşallah süt gelir biberon kullanmak zorunda kalmamSelamlar :) hastane cantası için mi yaptınız bu sterilize islemini? Sterilize etsek de doguma kadar steril kalmayacaklar peki buna nasıl bir ömzüm bulabliriz acaba
Ben sterilize etmenin yanı sıra nuk un biberon emzik temizleyicisi aldım hastane çantası koydum kullanmadan önce bi de onunla temizleyeceğimSelamlar :) hastane cantası için mi yaptınız bu sterilize islemini? Sterilize etsek de doguma kadar steril kalmayacaklar peki buna nasıl bir ömzüm bulabliriz acaba
Allah yardımcın olsun moralini bozma kritik haftalar bitti küveze girse bile az kalır sağlıkla kavuşun inşallahHerkese hayirli aksamlar 11 .08.2017 cuma günü bebegimin suyu azalmasi sebebiyle mecburi sezeryan olucam siz guzel annelerden dualarinizi rica ediyorum ilk doğumum olacak. Rabbim insallah evladimada banada saglikla kavusmayi nasip eder daha minicik kuveze gireceo
teMizleme fırçası mi canım ben de philips avent aldım set şeklindeBen sterilize etmenin yanı sıra nuk un biberon emzik temizleyicisi aldım hastane çantası koydum kullanmadan önce bi de onunla temizleyeceğim
Yok canım fırçayı bende avent aldım benim dediğim sıvı jel gibi emzik ve biberon temizleyicisi yazıyor üzerindeteMizleme fırçası mi canım ben de philips avent aldım set şeklinde
ilk defa duydum bakayım ben de yıkamak için mi acabaYok canım fırçayı bende avent aldım benim dediğim sıvı jel gibi emzik ve biberon temizleyicisi yazıyor üzerinde
ben avent alacaktım sonra vazgeçtim basit bi pompa aldım 15 liraya ilaç falan verirsem lazim olur diye gerek görürsem alırım diye düşündüm elektrikli göğüs pompası çünkü az uz değil 300 lira lazim olursa alınır :)Kızlar süt sagma makinesi almaya gerek varmi dogumdan önce? Herkese gerek olmayabilir degilmi?
Evet canım bulaşık deterjanı gibi e bebekten aldım nukilk defa duydum bakayım ben de yıkamak için mi acaba
canim doktor yuzde 99 girer dedi 1900 kilosuAllah yardımcın olsun canım inşallah sen de bebişin de sağlıklı bir şekilde birbirine kavuşursunuz neden kuveze girecek haftan çok da erken değil ki
Akintim oluyordu ama hamilelikte oluyormus asiri degil ama hergun mutlaka oluyordum . Baska bir belirti yokmus ultrasonda anlasildi. Bebegin esi bebegi besleyemedigi icin allahin takdiri dediSuyu azaldıgında nasil belirtiler oluyor?bir şikayetiniz varmiydi? Akıntı falan mı oldu?yoksa sadece ultrasonla bakınca mı anlaşıldı? Allah yardim etsin inşallah,sagsalim kavuşun yavrunuzla
Ciger gelistirici igne oldum kilosu 1900 yani girer dedi küçük çünkü suyumun azaldigini ultrasonda anladi baska turlu bisey olmadi canimSağ salim kavuşun yavrunuza inşallah Allah yardımcın olsun o gün ben de muayne için gideceğim nasıl anladılar su azaldigini bebegin kilosu az olduğundan mi kuveze girecek yoksa cigerleri gelişmediği için mi tam olarak millet 36 falan doğum yapiyo canım birşey olmaz Allah in izniyle
Veririm tabiki tecrubelerimi paylasirim canimAllah ikimizinfe şifası ni versin cnm
hayirlisiyla olsun bitsin inşallah bi dogsun bakalim büyür. bize de haber verirsin olurmu musait olduğunda
Bende e bebekte baby me nin tanisma paketini aldin icinde vardi.biberonunu emzigini gogus pompasini felan once onunla yikadim sonrada kaynattim canimEvet canım bulaşık deterjanı gibi e bebekten aldım nuk
Insallah cumaya kadar biraz daha toparlar canim bebegin kuvezde durma zamani azalir rabbim yardimcin olsun ikinizindecanim doktor yuzde 99 girer dedi 1900 kilosu
Kaynatırken nasıl yapıyorsun kaynamış suda mı bekliyor kaç dk? Yoksa kaynamış suyla sadece yıkanıyor muBende e bebekte baby me nin tanisma paketini aldin icinde vardi.biberonunu emzigini gogus pompasini felan once onunla yikadim sonrada kaynattim canim
Herkese hayirli aksamlar 11 .08.2017 cuma günü bebegimin suyu azalmasi sebebiyle mecburi sezeryan olucam siz guzel annelerden dualarinizi rica ediyorum ilk doğumum olacak. Rabbim insallah evladimada banada saglikla kavusmayi nasip eder daha minicik kuveze gireceo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?