2017 Eylül Anneleri

Allah yardımcın olsun canım zaman yaklaştıkça böyle aksilikler çıkıyorişte ikinizde sagsalim kurtulursunuz inş

Allah her ikinizinde yardimcisi olsun canim.icini ferah tut stres yapmamaya calis insallah kuveze gerek kalmadan zamaninda kavusursun evladina

İnşallah düzelir düzelmezse de ciğer geliştirici iğne sayesinde bebişler küveze pek girmiyor artık canım iyi düşün iyi olsun stres de tansiyon yükseltir. İdrarda protein vs var mıydı o da tansiyona sebep oluyor bende bu sebepten sürekli tansiyon ölçüyorum

ARKADaslar yatak koruyucu olarak ne almali
Yani normal yatak koruyucular ise yaramaz gibi gelio su geldiginde yatagin bozulmamasi icin
Sonrasinda yatak cop olur kullanilmaz cunku
Kendi yatagimiza da bebisin yataginada alez aldim canim.bebeginkini kesinlikle e bebekte var markasini hatirlamiyorumda paketinin uzerinde bana dokun yaziyor onu alabilirsiniz

Kızlar ne zamandır giremiyordum. Anca okudum yazdiklarinizi allah hepinized saglikli dogumlar versin. Ben de dün doktordaydım nst normal dedi. Bebiş biraz iriymis normal olsun diye bol bol yürü, gününü tamamlarsa normal dogum zor gibi görunuyor dedi. Birbirimize bol bol dua edelim :)

Insallah normal dogum olur canim bana doktorum yuruyusu bile yasakladi rahim agzinda genisleme oldugundan insallah hepimiz sag salim kavusuruz bebislerimize

Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yaptırdı doktorum. Tansiyonum ilaçla biraz düşmeye başladı çok şükür. Kan akışını tansiyon bozduğu için belki o da düzelir. Perşembe günü belli olacak inşallah ne olacağı. İdrarda protein çıkmadı çok şükür. En risklisi o bildiğim kadarıyla.
Tansiyonu ölçmekte fayda var. Özellikle bu sıcaklarda ne zaman çıkacağı belli olmuyor. Ödemi olan herkesin kontrol etmesi lazım aslında. Doğru olanı yapıyorsun. Ben de öyle fark ettim. Yoksa aşırı yükselmeden anlamayabiliyor insan. Desteğin için teşekkürler.

Bizimde bugün kontrolümüz vardı Liste yaptım ben.sürekli bişiler alınıyor ama daha odasını kuramadık o yüzden hep bişiler eksik gibi.Çantamız hazır ama o yönden içim rahat.

Bizimde bugün kontrolümüz vardı Liste yaptım ben.sürekli bişiler alınıyor ama daha odasını kuramadık o yüzden hep bişiler eksik gibi.Çantamız hazır ama o yönden içim rahat.
iyice kötü olmadan yap canım baskı yaptıkça büyüdükçe kötü oluyo insan ben geçen cumartesi geldi odası kurdular temizledim yerleştirdim ayaklarım sisti ama hazır çantalar süsler de hazır koyuldu sağlıkla doğması kaldı bi hayırlısıyla

Ben işten izne ayrılınca ödemim geçti tansiyon sorunumda hiç olmadı şükür sadece idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum sorunsuz hamilelik yok bence illa ki bi organ etkileniyor
Perşembe hayırlı haberlerini bekliyorum

Kilosu 3200 gibiymis, ama kafamiz daha da iri cikiyor ölcümlerde. O işi zorlastiriyor :)

Bir koca kafalida bizim kizimiz :) bizde bugun gittik doktora 3034 gr kilosu.bayramdan onceki haftada bir aksilik olmazsa kizimizi kucagimiza alacagiz :)
Banada kafasi iki hafta önden gidiyor dendi,normalde 32 olmasi gerekirken 34 dendi,ona ragmen doktor sorun yok diyor ... Hic mantikli gelmiyor bana iki hafta azmi?ciddi bir fark,eşimde benim kafamda büyük bana çekmiş diyor olacak işmi inanayimmi bilmiyorum

Bizimkinin de kafasi 39 haftalik gozukuyor kemik yapisi 37 haftalik sata gore 35 in icindeyiz artik dogunca gorecegiz bebislerin kafasini dedikleri gibi koca kafalarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…