- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.801
ben d eyumuşatıcı almıstım evde ki normal çamaşırlara kullanacagım sonra bebek 5-6 aylık olunca alırım nasıl olsa .hatta doguma kadar kendı camasırlarımızda kullanayımda evde bır bebek havası esmeye başlasın neşemiz artsın iyi olmuş valla aldığım :)Sağol canım iyi oldu öğrendiğim daha ileri aylarda kullanırım yumuşatıcıyı
Evet berra isim de var. Ama serra ismi kuranda bolluk bereket anlaminda geciyor ayetlerde. O yuzden istemistim de bakalim tesekkur ederimbeste güzelmiş canım serra yerine Berra ismini duymuştum kulağa daha hoş gelmişti
Güzel fikir her yer bebek kokarben d eyumuşatıcı almıstım evde ki normal çamaşırlara kullanacagım sonra bebek 5-6 aylık olunca alırım nasıl olsa .hatta doguma kadar kendı camasırlarımızda kullanayımda evde bır bebek havası esmeye başlasın neşemiz artsın iyi olmuş valla aldığım :)
Benimde şeker çıkmadı ama bazı geceler oluyor özellikle çok ayakta kalıp yürüdüğüm günler oluyorAyak altı yanmaları olan var mı kızlar? İki gecedir uyumuyorum resmen, çok fenaşeker testi yaptırmıştım ve gayet iyi çıkmıştı sonuç. Ne yapcam bilmiyorum, kontrole de 10 gün var daha.
Malesef bende de var kolesterolüm ve trigliseridim yüksek olduğu için oluyor bende zaten hamilelikte artıyor bu değerler ama benim ki sınırın üstünde yağlı ya da hamur işi yediğim geceler çok oluyo sende yedikleri dikkat et belki seninde kolesterol yüksekliğinden oluyordurAyak altı yanmaları olan var mı kızlar? İki gecedir uyumuyorum resmen, çok fenaşeker testi yaptırmıştım ve gayet iyi çıkmıştı sonuç. Ne yapcam bilmiyorum, kontrole de 10 gün var daha.
İnşallah yoktur ya. Daha önce yoktu yeni başladı. Fikir verdiğin için teşekkür ederim. Sana da Allah şifa ve kolaylıklar versin.Malesef bende de var kolesterolüm ve trigliseridim yüksek olduğu için oluyor bende zaten hamilelikte artıyor bu değerler ama benim ki sınırın üstünde yağlı ya da hamur işi yediğim geceler çok oluyo sende yedikleri dikkat et belki seninde kolesterol yüksekliğinden oluyordur
Ayakta çok kalsam normal dicem de kalmadığım halde böyle oldu.Benimde şeker çıkmadı ama bazı geceler oluyor özellikle çok ayakta kalıp yürüdüğüm günler oluyor
Omega-3 kullanıyor musun peki? Kolesterole de trigliseride de iyi geldiği söyleniyor.Malesef bende de var kolesterolüm ve trigliseridim yüksek olduğu için oluyor bende zaten hamilelikte artıyor bu değerler ama benim ki sınırın üstünde yağlı ya da hamur işi yediğim geceler çok oluyo sende yedikleri dikkat et belki seninde kolesterol yüksekliğinden oluyordur
Yok canim dahiliye endeksin dr lari ile görüştüm sadece lipitten fakir diyet verdiler hiç duymadım omega 3 un iyi geldiğini bi sorayım dr umaOmega-3 kullanıyor musun peki? Kolesterole de trigliseride de iyi geldiği söyleniyor.
Ben uzun zamandır balık yemiyorum, tiksiniyorum. Ceviz zaten hayatta ağzıma sokamadığim bir şey malesef. İnternette araştırdığım kadarıyla bebeğin zeka ve göz gelişimi için kullanılan (EPA ve DHA) adı verilen omega-3 asitleri sadece balık gibi hayvansal gıdalarda varmış. O yüzden omega-3 kullanmaya başladım. Prespektüsünde kolesterol ve trigliserid için de tavsiye edildiği yazıyordu. İstersen bi artırıp sorarsın doktoruna.Yok canim dahiliye endeksin dr lari ile görüştüm sadece lipitten fakir diyet verdiler hiç duymadım omega 3 un iyi geldiğini bi sorayım dr uma
s bedendım onceden hamilelikte m beden oldum doğumdan sonra sıserım dıye bır l birde m aldım normal altlı üstlü emzirme bölümlü aldım kayseriden cok uygunduIyi geceler hanimlar lohusa pijama takimlarinizi aldiniz mi.aldiysaniz bedenine nasil karar verdiniz.
Bende bedenleri bu şekilde seçtim büyük olmasında sorun yok küçük olmasıns bedendım onceden hamilelikte m beden oldum doğumdan sonra sıserım dıye bır l birde m aldım normal altlı üstlü emzirme bölümlü aldım kayseriden cok uygundu
Canim hayırlı olsun kayseriden nerden aldın ne kadara acabas bedendım onceden hamilelikte m beden oldum doğumdan sonra sıserım dıye bır l birde m aldım normal altlı üstlü emzirme bölümlü aldım kayseriden cok uygundu
beşdoklardı sanırım adı öyle pek bilindik biyerde değil 30-35 liraydı ama cok güzel kalitesi çok pahalı birşey almak istemeyene idealCanim hayırlı olsun kayseriden nerden aldın ne kadara acaba
bu hesaplari dr yapti cnm gün verdi simdi hesapladim senin icin 32+0 a denk geliyorne eksik ne fazlakızlar günaydın,
kafama takılan bir şey var, çalışan anneler bana yardımcı olabilir mi acaba ?
şimdi ben 31 temmuzda tam 32+0 oluyorum adet tarihime göre.
Soru 1: 32+0 damı çalışabilir raporu alacağız yoksa 32+6 da mı ?
Soru 2: Eğer 32+0 da alınacaksa tam o tarihte mi almalıyım yoksa 1 gün önce veya sonra mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?