2017 Eylül Anneleri

Sağol canım iyi oldu öğrendiğim daha ileri aylarda kullanırım yumuşatıcıyı
ben d eyumuşatıcı almıstım evde ki normal çamaşırlara kullanacagım sonra bebek 5-6 aylık olunca alırım nasıl olsa .hatta doguma kadar kendı camasırlarımızda kullanayımda evde bır bebek havası esmeye başlasın neşemiz artsın iyi olmuş valla aldığım :)

Güzel fikir her yer bebek kokar

Ayak altı yanmaları olan var mı kızlar? İki gecedir uyumuyorum resmen, çok fena şeker testi yaptırmıştım ve gayet iyi çıkmıştı sonuç. Ne yapcam bilmiyorum, kontrole de 10 gün var daha.

Ayak altı yanmaları olan var mı kızlar? İki gecedir uyumuyorum resmen, çok fena şeker testi yaptırmıştım ve gayet iyi çıkmıştı sonuç. Ne yapcam bilmiyorum, kontrole de 10 gün var daha.
Benimde şeker çıkmadı ama bazı geceler oluyor özellikle çok ayakta kalıp yürüdüğüm günler oluyor

Malesef bende de var kolesterolüm ve trigliseridim yüksek olduğu için oluyor bende zaten hamilelikte artıyor bu değerler ama benim ki sınırın üstünde yağlı ya da hamur işi yediğim geceler çok oluyo sende yedikleri dikkat et belki seninde kolesterol yüksekliğinden oluyordur

İnşallah yoktur ya. Daha önce yoktu yeni başladı. Fikir verdiğin için teşekkür ederim. Sana da Allah şifa ve kolaylıklar versin.

Omega-3 kullanıyor musun peki? Kolesterole de trigliseride de iyi geldiği söyleniyor.

kızlar prego anne yanı beşik hakkında fikri olan varmı? chicco nextto me anne yanı beşik alcaktık ama biraz pahalı geldi. pregonunanne yanı beşiği chiccoya çok benziyor ve fiyatı uygun.tavsiye eden varsa ondan alcaz..

Yok canim dahiliye endeksin dr lari ile görüştüm sadece lipitten fakir diyet verdiler hiç duymadım omega 3 un iyi geldiğini bi sorayım dr uma
Ben uzun zamandır balık yemiyorum, tiksiniyorum. Ceviz zaten hayatta ağzıma sokamadığim bir şey malesef. İnternette araştırdığım kadarıyla bebeğin zeka ve göz gelişimi için kullanılan (EPA ve DHA) adı verilen omega-3 asitleri sadece balık gibi hayvansal gıdalarda varmış. O yüzden omega-3 kullanmaya başladım. Prespektüsünde kolesterol ve trigliserid için de tavsiye edildiği yazıyordu. İstersen bi artırıp sorarsın doktoruna.

kızlar günaydın,
kafama takılan bir şey var, çalışan anneler bana yardımcı olabilir mi acaba ?
şimdi ben 31 temmuzda tam 32+0 oluyorum adet tarihime göre.
Soru 1: 32+0 damı çalışabilir raporu alacağız yoksa 32+6 da mı ?
Soru 2: Eğer 32+0 da alınacaksa tam o tarihte mi almalıyım yoksa 1 gün önce veya sonra mı ?

bu hesaplari dr yapti cnm gün verdi simdi hesapladim senin icin 32+0 a denk geliyorne eksik ne fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…