• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kız anneleriii kızlarınıza hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz ?? Asya ismi nasıl sizce anlamlı değil ama hoşuma gidiyor sizce nasl?
ben hoşuma giden isimleri yazayım belki birine faydası olur

Esila

liz

naz

ipek

yaz

inci

aklımageldikce de eklerim

benim oğlum olacak ben de erkek ismi bulamıyorum hem de hiççç bulamadım :( gerçekten çok zor

Ayaklar genelde çok ayakta kalınca ya da sarkıtarak oturunca (arabada filan ) şişiyor bende. Ayak altı ağrıları bende de ciddi şekilde var malesef :(

Esila

liz

naz

ipek

yaz

inci

benim oğlum olacak ben de erkek ismi bulamıyorum hem de hiççç bulamadım :KK43: gerçekten çok zor
Bizim de erkek olucak canım bebiş uygar toprak koyucaz biz de ismini :)

• Beğen
Reactions: iiz
Arkadaşlar bebisi çok hareketli olan var mı ? Bütün gün durmadı desem yeridir. Sıcak bi yandan hareketleri bi yandan 3 gündür neredeyse günde 3-4 saat uyuyabiliyorum ancak:110::110:

Esila

liz

naz

ipek

yaz

inci

benim oğlum olacak ben de erkek ismi bulamıyorum hem de hiççç bulamadım :KK43: gerçekten çok zor
Biz oğlumuza Tarık Mert koymayı düşünüyoruz. Bunun dışında Turap, Eymen, Yasir, Hüzeyfe, Talha, Taha, Akif beğendiğimiz isimlerden bazıları.

Arkadaşlar bebisi çok hareketli olan var mı ? Bütün gün durmadı desem yeridir. Sıcak bi yandan hareketleri bi yandan 3 gündür neredeyse günde 3-4 saat uyuyabiliyorum ancak:110::110:
Ben de hareketsiz olmasından muzdaribim malesef. Doktor kontrolünüz yakın zamandaysa sorun bence. Geçen kontrolden önce iki gün doğru düzgün oynamıyordu bizimki. Doktor suyuna vs her şeyine daha bi dikkatli baktı. Belki de sadece zıpır bi bebektir küçük hanım :KK37:

Ben de hareketsiz olmasından muzdaribim malesef. Doktor kontrolünüz yakın zamandaysa sorun bence. Geçen kontrolden önce iki gün doğru düzgün oynamıyordu bizimki. Doktor suyuna vs her şeyine daha bi dikkatli baktı. Belki de sadece zıpır bi bebektir küçük hanım :KK37:

Hem şişko hem zıpır :emir_bebek::emir_bebek:

Back