- 10 Ocak 2017
- 350
- 120
- 23
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.821
buyuk olmasi kucuk olmasindan iyidir dedim ve xl aldim 2 pijama takimi ve 1 gecelik sabahlik. normal olursa gecelik kontroller icin daha kolay oluyormus yatış süresindeIyi geceler hanimlar lohusa pijama takimlarinizi aldiniz mi.aldiysaniz bedenine nasil karar verdiniz.
s bedendım onceden hamilelikte m beden oldum doğumdan sonra sıserım dıye bır l birde m aldım normal altlı üstlü emzirme bölümlü aldım kayseriden cok uygundu
beşdoklardı sanırım adı öyle pek bilindik biyerde değil 30-35 liraydı ama cok güzel kalitesi çok pahalı birşey almak istemeyene ideal
Ayy canım ben ildemdeyim nerde acaba bu yer adını duydum ama hiç görmedimYeni gordum yorumunuzu hangi subesinden aldiniz butun hepsinde varmidir ki ildemdeki subeleri kucuk bayada
Ayy canım ben ildemdeyim nerde acaba bu yer adını duydum ama hiç görmedim
annemler ildemde oturuyor kayseriye gittiğimde hemen yakın ordan almıştım canım bebekler içinde hersey var insan kaliteli olmasını beklemiyor ama güzel geldi müslin battaniye vardı ucuzdu orda mesela bir tane kalmıştı fazla fazla alacaktım kısmet olmadı belki getirmiştir yine hepsinde vardır heraldeYeni gordum yorumunuzu hangi subesinden aldiniz butun hepsinde varmidir ki ildemdeki subeleri kucuk bayada
Tam 32+0 da almalısın canım çünkü ben 32+0 da raporumu alıyorum 1 gün sonraya bile bırakmadı tam o gün gel dedi doktorumkızlar günaydın,
kafama takılan bir şey var, çalışan anneler bana yardımcı olabilir mi acaba ?
şimdi ben 31 temmuzda tam 32+0 oluyorum adet tarihime göre.
Soru 1: 32+0 damı çalışabilir raporu alacağız yoksa 32+6 da mı ?
Soru 2: Eğer 32+0 da alınacaksa tam o tarihte mi almalıyım yoksa 1 gün önce veya sonra mı ?
Sağol canımCarrefourun ust tarafindaki kucuk dukkanlar varya canim orada dugun salonunun girisinin oldugu yol uzerinde
annemler ildemde oturuyor kayseriye gittiğimde hemen yakın ordan almıştım canım bebekler içinde hersey var insan kaliteli olmasını beklemiyor ama güzel geldi müslin battaniye vardı ucuzdu orda mesela bir tane kalmıştı fazla fazla alacaktım kısmet olmadı belki getirmiştir yine hepsinde vardır heralde
rica ederim canım ne demek yeni şeyler geldiyse anneme diyeyim oda alsın :)Nasil tesekkur etsem bilemiyorum valla sana canim 1 saat once gittim bebisin kalan eksiklerini pijama takiminida oradan aldim geldim
rica ederim canım ne demek yeni şeyler geldiyse anneme diyeyim oda alsın :)
saolasın canım dıyeyım benHer cuma geliyormus canim bebekler icin urunler
Pregonun anne yanı değilde yummy park yatağından aldım. Eve gelince tekrar açtık denedik falan bayağı hoşumuza gitti. Sen de Ankara'da oturuyordun değil mi canım? İstanbul yolundaki Bebek mağazaları var ya oralarda baya indirim oluyor dediğin markaların ikisine de ordan da bi bakarsın.kızlar prego anne yanı beşik hakkında fikri olan varmı? chicco nextto me anne yanı beşik alcaktık ama biraz pahalı geldi. pregonunanne yanı beşiği chiccoya çok benziyor ve fiyatı uygun.tavsiye eden varsa ondan alcaz..
Nst ye giren oldumu arkadaslar aranizda
Haziran 28de girdim ben canım
Karnına kablo bağlanıyor bebek kalp atışı ve senin sancını gösteren iki değer var her ikisinin grafisini veriyor cihazNasil oluyor aceba internetten biraz okudum ama tecrubeli biri daha iyi anlatir
Nasil oluyor aceba internetten biraz okudum ama tecrubeli biri daha iyi anlatir
Evet tok gitmesi gerektiğini yazmayı unutmuşum ben açtım bu yüzden tansiyonum düşüktü o yüzden bana yemek ye sonra gel dedilerSevgiligunesmk gayet net anlatmış. Ve tok karnına gitmen lazım. 20-30 dk arası sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?