2017 Eylül Anneleri

Yeni gordum yorumunuzu hangi subesinden aldiniz butun hepsinde varmidir ki ildemdeki subeleri kucuk bayada
annemler ildemde oturuyor kayseriye gittiğimde hemen yakın ordan almıştım canım bebekler içinde hersey var insan kaliteli olmasını beklemiyor ama güzel geldi müslin battaniye vardı ucuzdu orda mesela bir tane kalmıştı fazla fazla alacaktım kısmet olmadı belki getirmiştir yine hepsinde vardır heralde

Tam 32+0 da almalısın canım çünkü ben 32+0 da raporumu alıyorum 1 gün sonraya bile bırakmadı tam o gün gel dedi doktorum

Nasil tesekkur etsem bilemiyorum valla sana canim 1 saat once gittim bebisin kalan eksiklerini pijama takiminida oradan aldim geldim

Pregonun anne yanı değilde yummy park yatağından aldım. Eve gelince tekrar açtık denedik falan bayağı hoşumuza gitti. Sen de Ankara'da oturuyordun değil mi canım? İstanbul yolundaki Bebek mağazaları var ya oralarda baya indirim oluyor dediğin markaların ikisine de ordan da bi bakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…