- 22 Şubat 2013
- 704
- 265
- 123
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.781
M
Maşallah canım bebişin e bende perşembe gidecem o zaman burdan yazarim inşallah seninle aramızda 1 gün var
Teşekkür ederim :)Adiyla yaşasinlar insallah bence Eymen çok güzelmiş hemde anlamida güzel
sıcaktan canım hepimiz öyleyız ben d ehiç olmazdı bugun başladı. gel gıt su iç
makınamda bebek modu var onunla mı yıkasam yoksa elimle mi bilemedimben de yıkadım ütüledim bebek sabun tozu kullandım herkez onla yıkamış çevremde öyle 60 la falan da yıkamadım daha giyilmemiş kıyafetleri sonuç da 40 a attım bide güzel ütüledim :)
gün içinde en uzun yarım saat duruyor gece hiççççç durmuyor en cok 5 dk arayla gümbür gümbür oğlum maşallahArkadaşlar bebisi çok hareketli olan var mı ? Bütün gün durmadı desem yeridir. Sıcak bi yandan hareketleri bi yandan 3 gündür neredeyse günde 3-4 saat uyuyabiliyorum ancak
34 ve 36 da başlıyor nst dediler banaYok doktorum 30uncu haftadan itibaren 2-3 haftada bir nst kontrolü yapıyormuş
ben de onu düşünüyorum bu 4-5 gun ııcnd mutlaka yıkayacagım ama makına da mı yıkasam yoksa el ile mi diye düşünüyorum çunku bazı kıyafetlerı cok hassas . kımını elde kımını makına da mı yıkasam yoksaBebeğin kıyafetlerini yıkayan var mı ?
ben de toz sabun aldım yumuşatıcı da aldım ama herkes kullanmayın demiş elle ykarsam kullanacagım mınıcık ama makınayla yıkarsam kullanmayacagım galibaben de yıkadım ütüledim bebek sabun tozu kullandım herkez onla yıkamış çevremde öyle 60 la falan da yıkamadım daha giyilmemiş kıyafetleri sonuç da 40 a attım bide güzel ütüledim :)
Doktora göre değişiyor bu sanırım. Benim de 30. Haftamda randevum ve nst ye gireceğimden bahsetti doktorum. İnternette de 28. Haftadan sonra doktorun isteğine göre başlandığı yazıyor.34 ve 36 da başlıyor nst dediler bana
Kullanılmaması gereken neymiş yumuşatıcı mı? Niye?ben de toz sabun aldım yumuşatıcı da aldım ama herkes kullanmayın demiş elle ykarsam kullanacagım mınıcık ama makınayla yıkarsam kullanmayacagım galiba
bebegin elbiseleri ve senin elbiselerin öncelikle kokusuz olmalı ki bebek senin kokunu ayırt edebilsin öncelikle buKullanılmaması gereken neymiş yumuşatıcı mı? Niye?
yumuşatıcı ben de kullanmadım sabun tozuyla 40 da yıkadım çıkınca makınadan güzel kokuyo ütüleyince koku falan kalmıyo :)bebegin elbiseleri ve senin elbiselerin öncelikle kokusuz olmalı ki bebek senin kokunu ayırt edebilsin öncelikle bu
2. si de makina da yıkandıgında makinalar yumuşatıcıyı tam durulamıyormuş sonuçta kimyasal ya yenidoğan bebek bağışıklığı yok henüz ve ilk tene değecek şeyler elbiseleri olacak tabi alerjik reaksiyon gösterevilirmiş öyle diyorlar
Sağol canım iyi oldu öğrendiğim daha ileri aylarda kullanırım yumuşatıcıyıbebegin elbiseleri ve senin elbiselerin öncelikle kokusuz olmalı ki bebek senin kokunu ayırt edebilsin öncelikle bu
2. si de makina da yıkandıgında makinalar yumuşatıcıyı tam durulamıyormuş sonuçta kimyasal ya yenidoğan bebek bağışıklığı yok henüz ve ilk tene değecek şeyler elbiseleri olacak tabi alerjik reaksiyon gösterevilirmiş öyle diyorlar
Bebişinin hıçkırığını hisseden var mı bizim kız sürekli hıçkırıyor yavrum rahatsız oluyor hareket ediyor sürekli hıçkırdıkça
Yemeklerden sonra daha çok hissediyorum hıçkırık :)Bebişinin hıçkırığını hisseden var mı bizim kız sürekli hıçkırıyor yavrum rahatsız oluyor hareket ediyor sürekli hıçkırdıkça
bende ilk başta korktum ama arastırdığıma göre öyleymiş canım iri bebeklerde oluyomus hadi bakalım :)Evet sürekli hıçkırıyor.. ama hıçkırması iyiymiş. Emme refleksleri gelişiyormus
evet ya yemek yedikten sonra başlıyor genelde bes dk sürüyor en az :)Yemeklerden sonra daha çok hissediyorum hıçkırık :)
beste güzelmiş canım serra yerine Berra ismini duymuştum kulağa daha hoş gelmiştiKizlar nasilsiniz. Bayadir giremiyorum ozlemisim buralari.Sicaklarla imtihan oluyoruz . insallah bu sureci rahat geciririz bebislerimize kavusuruz. Kizlar isim konusunda hala karar verebilmis degilim. Son elemelerden sonra esimin istegi üzerine BESTE ve benim hosuma giden SERRA ismi uzerinde dusunuyorum. Sizce hangisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?