- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.721
İyi Bayramlar canımHayırlı bayramlar kızlar bebişlerinizi öperim
aynen canım tarif ettiğin gibi kratere dönüyo bacaklarım bastırıncaYaa inşallah öyledir ben ayaklarıma parmakla bastığımda içe gömülüyor resmen çukur oluşuyor ödem gibi. Ödemse doğumdan sonra hemen gider yağsa bittim ben
İyi bayramlar canımaynen canım tarif ettiğin gibi kratere dönüyo bacaklarım bastırıncaherkese bebişleriyle sağlıklı iyi bayramlar
Nefes darlığı yaşayan var mı ?
Hem sıcak hem nem çok çok fazlaBensıcaklık kaynaklı diye düşünüyorum.. Cooooook sıcak
bende de aynı belirtiler var bebişler büyüyor bedendeki yük artıyor ondan olabilirArkadaslar ya kasık agrısı olan varmı bir haftadır ara ara kasık agrım alt kısma baskım var ayak tabanlarım cok agrıyor ve tabı odem bende mi böyle ağrılar bir anda arttı bu zamana kadar yoktu sımdı birden başlayınca ters bişeyler mi var merak ettım
Masallah canım ne kadar önden gidiyor?Bugün nst ye girdim. Herşey normal dedi. Bebişim de toraman olacak galiba tahmini ağırlık 1.921 kilo :) :)
Masallah canım ne kadar önden gidiyor?
masallah nst için erken değilmi canım kilosu var diyemi nst yaptılarBugün nst ye girdim. Herşey normal dedi. Bebişim de toraman olacak galiba tahmini ağırlık 1.921 kilo :) :)
maşallah :)2 hafta kadar önden gidiyor canım
aynen canım benimde öyle genelde çok şişince falan oluyor sankı kemiğin ağrıyor gibi basamıyorum hiç sabah kalktıgımda biraz yürüyünce geçiyorkızlar ayaklarım çok şişiyor üstüne basınca acıyor çok
Benm de benim dekızlar ayaklarım çok şişiyor üstüne basınca acıyor çok
Benim yürüyünce de gecmiyo ne yapsam şaşırdımaynen canım benimde öyle genelde çok şişince falan oluyor sankı kemiğin ağrıyor gibi basamıyorum hiç sabah kalktıgımda biraz yürüyünce geçiyor
kalsiyum esikliğindende olabiliyor sanırım tam bilmiyorum doktoruna danış canım belki günde bir tane sade madensuyu içersen iyi gelebilirBenim yürüyünce de gecmiyo ne yapsam şaşırdım
Konuştum geçen hafta tahlillerim normal hamilelige bagli idare edeceksin dedikalsiyum esikliğindende olabiliyor sanırım tam bilmiyorum doktoruna danış canım belki günde bir tane sade madensuyu içersen iyi gelebilir
masallah nst için erken değilmi canım kilosu var diyemi nst yaptılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?