- 11 Ocak 2017
- 523
- 129
- 103
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.741
idare edicez artık anne olmak kolay değilmişKonuştum geçen hafta tahlillerim normal hamilelige bagli idare edeceksin dedi
sabah inik oluyo işe geliyorum 1 2 saat sonra başlıyor yürüyünce geçmiyor çünku acıyo yürüyorum aynı zamanda. kalsiyum ek olarakta alıyorumaynen canım benimde öyle genelde çok şişince falan oluyor sankı kemiğin ağrıyor gibi basamıyorum hiç sabah kalktıgımda biraz yürüyünce geçiyor
Henüz yıkamadım ben tatil dönüşü yıkayacağım Ağustos başı gibi..Bebeğin kıyafetlerini yıkayan var mı ?
belki ben çalışmıyorum kendimi çok yormuyorum o kadar cok yok bende canım Allah kolaylık versinsabah inik oluyo işe geliyorum 1 2 saat sonra başlıyor yürüyünce geçmiyor çünku acıyo yürüyorum aynı zamanda. kalsiyum ek olarakta alıyorum
yavaş yavaş başlayım diyorum malum yedi aydan sonra her zaman dogum rıskı var hazır dursunBebeğin kıyafetlerini yıkayan var mı ?
ben daha doğru düzgün kıyafet almadım aldıktan sonra yıkamayı düşünüyorum ariyel bebekler için olan sıvı deterjan ile :)Bebeğin kıyafetlerini yıkayan var mı ?
ben yikadim utuledim cantayi hazırladım kendimle ilgili bir iki eksik var onlari da koyunca tamam olcak. arkadasin da dedigi gibi 7 aydan sonra hazir olmak gerek bana goreBebeğin kıyafetlerini yıkayan var mı ?
Bebeğin kıyafetlerini yıkayan var mı ?
Hangi marka deterjan kullandın ben unibaby sıvı deterjan yumuşatıcı aldım bide kaç derece yıkadınben yikadim utuledim cantayi hazırladım kendimle ilgili bir iki eksik var onlari da koyunca tamam olcak. arkadasin da dedigi gibi 7 aydan sonra hazir olmak gerek bana gore
ben de yıkadım ütüledim bebek sabun tozu kullandım herkez onla yıkamış çevremde öyle 60 la falan da yıkamadım daha giyilmemiş kıyafetleri sonuç da 40 a attım bide güzel ütüledim :)Bebeğin kıyafetlerini yıkayan var mı ?
dalin dogal granül sabun kullandım cnm yumusatici koymadim kokuya karsi hassas oluyorlarmış diye. baby programi var makinede 40 la yikadi 2.5 saat sürdüHangi marka deterjan kullandın ben unibaby sıvı deterjan yumuşatıcı aldım bide kaç derece yıkadın
bazen oluyor cnmBebeğimin hareketlerinde 1-2 gündür azalma hissediyorum doktorum herşeyin normal olduğunu yerinden kaynaklı olabileceğini söyledi
30. Haftasında olanlar sizde durum nasıl
Bende de oluyor. 29+3 deyim bugün tatlı birşeyler yiyip sola dönük yattım yine kıpırdama olmadı. Dalga dalga oluyor. Büyüdüler ondandır. Hiç hareketsiz değil sadece daha hafifledi nedensebazen oluyor cnm
Günümüz tam aynıymış canım 29+3 benimde dün acile gittik bütün gün çok nadir hissedince endişelendim nst fln çekildi ultrasonda bakıldı sorun yokmuş yer değiştirmişBende de oluyor. 29+3 deyim bugün tatlı birşeyler yiyip sola dönük yattım yine kıpırdama olmadı. Dalga dalga oluyor. Büyüdüler ondandır. Hiç hareketsiz değil sadece daha hafifledi nedense
ben 30 dayım hareketli halaBebeğimin hareketlerinde 1-2 gündür azalma hissediyorum doktorum herşeyin normal olduğunu yerinden kaynaklı olabileceğini söyledi
30. Haftasında olanlar sizde durum nasıl
ben de cok yanma olursa surubunu kullanıyorum anında kesıyormide yanması olan kızlar gavıscon yazdı dun doktor dun aksam yemekten sonra çiğnedim dahada birşey olmadı doktorunuza sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?