- 10 Ocak 2017
- 350
- 120
- 23
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.701
park yatak aldik hattrick baby. tasinma ihtimalim cok fazla olmasaydi direk oda satin alirdim buyuyen besikli. bebekken de anne yani tipi cok guzel olurdu ama söküle takila mobilyalar haşat olacakti.Anneleeer bebeklerinize hangi beşikleri aldınız ? ben chicco Next2Me alacağım kendi odama ayrıca birde odasına bişey almak istiyorum..
Ters bir şeyler yoktur inşaallah ama doktora görünmekte fayda var artık canım hassas zamanlara giriyoruz ihmale gelmez . Çok geçmiş olsun. Saç diplerimdsn serçe parmağıma kadar her yerim ağrıyor bazen :)Arkadaslar ya kasık agrısı olan varmı bir haftadır ara ara kasık agrım alt kısma baskım var ayak tabanlarım cok agrıyor ve tabı odem bende mi böyle ağrılar bir anda arttı bu zamana kadar yoktu sımdı birden başlayınca ters bişeyler mi var merak ettım
İnş ya bu ara bayram hazırlığı diye biraz çok yürüdüm gezdim falan ondan oldu galiba diyorum ama devam ederse gidicem artıkTers bir şeyler yoktur inşaallah ama doktora görünmekte fayda var artık canım hassas zamanlara giriyoruz ihmale gelmez . Çok geçmiş olsun. Saç diplerimdsn serçe parmağıma kadar her yerim ağrıyor bazen :)
Kasık ağrısı ara ara banada oluyor doktorum normal demişti önemli olan açılma olmasın bazen sancı yok açılma var bazen sancı var açılma yok ters durum açılma olan durum olur diyeİnş ya bu ara bayram hazırlığı diye biraz çok yürüdüm gezdim falan ondan oldu galiba diyorum ama devam ederse gidicem artık
bende ondan korkuyorum ya ıns açılma yokturKasık ağrısı ara ara banada oluyor doktorum normal demişti önemli olan açılma olmasın bazen sancı yok açılma var bazen sancı var açılma yok ters durum açılma olan durum olur diye
Bende kendimi yordugumda oluyor kasik agrisi sola donup uzaniyorum birde bacak arama yastik koyuyorum geciyor canim.bu tur yalanci agrilar olacakmis bundan sonra ama icin rahat etsin diye bir doktoruna sorabilirsin canimİnş ya bu ara bayram hazırlığı diye biraz çok yürüdüm gezdim falan ondan oldu galiba diyorum ama devam ederse gidicem artık
iki gün çok yoruldum ya ayakta cok kaldım dediğin gibi yatınca biraz geçiyor agrım artmazsa bayramdan sonra gıdıcem artık doktoraBende kendimi yordugumda oluyor kasik agrisi sola donup uzaniyorum birde bacak arama yastik koyuyorum geciyor canim.bu tur yalanci agrilar olacakmis bundan sonra ama icin rahat etsin diye bir doktoruna sorabilirsin canim
iki gün çok yoruldum ya ayakta cok kaldım dediğin gibi yatınca biraz geçiyor agrım artmazsa bayramdan sonra gıdıcem artık doktora
Sancı olmadanda açılma olabilirmiş bilemeyiz ki düzenli olup olmadığını takip etmek lazımbende ondan korkuyorum ya ıns açılma yoktur
yorgunluktan sanırım bir süre kendimi yormayacağım çünkü geçen bir durum sabah normal akşama doğru artıyorSancı olmadanda açılma olabilirmiş bilemeyiz ki düzenli olup olmadığını takip etmek lazım
Geçmiş olsun canım dikkat et çok ayakta kalmamaya çalışyorgunluktan sanırım bir süre kendimi yormayacağım çünkü geçen bir durum sabah normal akşama doğru artıyor
Sağol canım çok şükür iyiyim bugün kimse ben gibi yapmasın hala hamile değil gibi davranıyodum akıllandım :)Geçmiş olsun canım dikkat et çok ayakta kalmamaya çalış
Bende öyleyim hiç hareketlerimden kısmadım koşuyorum bile 13 kilo aldım bu kadar harekete nasıl aldım bilmemSağol canım çok şükür iyiyim bugün kimse ben gibi yapmasın hala hamile değil gibi davranıyodum akıllandım :)
aynı aynı :) ben 15 kilo aldım ödem bizimki ya kilo değilBende öyleyim hiç hareketlerimden kısmadım koşuyorum bile 13 kilo aldım bu kadar harekete nasıl aldım bilmem
Yaa inşallah öyledir ben ayaklarıma parmakla bastığımda içe gömülüyor resmen çukur oluşuyor ödem gibi. Ödemse doğumdan sonra hemen gider yağsa bittim benaynı aynı :) ben 15 kilo aldım ödem bizimki ya kilo değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?