2017 Eylül Anneleri

Anneleeer bebeklerinize hangi beşikleri aldınız ? ben chicco Next2Me alacağım kendi odama ayrıca birde odasına bişey almak istiyorum..
park yatak aldik hattrick baby. tasinma ihtimalim cok fazla olmasaydi direk oda satin alirdim buyuyen besikli. bebekken de anne yani tipi cok guzel olurdu ama söküle takila mobilyalar haşat olacakti.
mide icin en bastan beri rennie duo kullaniyorum son care olarak. bazen sakiz bazen soda bazen meyve geciriyor. olmadi rennie. şişkinlige de iyi geliyor

Hanımlar bende kraft carmen park yatak aldım en az 2 3 yıl kullanmayı düşünüyorum sonra onu oyun ve oyuncak için kullanacam inşallah ayrıca odasına gardırop ve sifonyer alaçam 2 3 yil sonrada bazasini alırım diye düşünüyorum ama ilk 6 ay için anne yani besik te almak istiyorum ve cok kararsızım siz anne yani hangi beşik leri aldınız bi tavsiyeniz var mı

mide yanması olan kızlar gavıscon yazdı dun doktor dun aksam yemekten sonra çiğnedim dahada birşey olmadı doktorunuza sorabilirsiniz

Arkadaslar ya kasık agrısı olan varmı bir haftadır ara ara kasık agrım alt kısma baskım var ayak tabanlarım cok agrıyor ve tabı odem bende mi böyle ağrılar bir anda arttı bu zamana kadar yoktu sımdı birden başlayınca ters bişeyler mi var merak ettım

Ters bir şeyler yoktur inşaallah ama doktora görünmekte fayda var artık canım hassas zamanlara giriyoruz ihmale gelmez . Çok geçmiş olsun. Saç diplerimdsn serçe parmağıma kadar her yerim ağrıyor bazen :)

Ters bir şeyler yoktur inşaallah ama doktora görünmekte fayda var artık canım hassas zamanlara giriyoruz ihmale gelmez . Çok geçmiş olsun. Saç diplerimdsn serçe parmağıma kadar her yerim ağrıyor bazen :)
İnş ya bu ara bayram hazırlığı diye biraz çok yürüdüm gezdim falan ondan oldu galiba diyorum ama devam ederse gidicem artık

İnş ya bu ara bayram hazırlığı diye biraz çok yürüdüm gezdim falan ondan oldu galiba diyorum ama devam ederse gidicem artık
Kasık ağrısı ara ara banada oluyor doktorum normal demişti önemli olan açılma olmasın bazen sancı yok açılma var bazen sancı var açılma yok ters durum açılma olan durum olur diye

Bende kendimi yordugumda oluyor kasik agrisi sola donup uzaniyorum birde bacak arama yastik koyuyorum geciyor canim.bu tur yalanci agrilar olacakmis bundan sonra ama icin rahat etsin diye bir doktoruna sorabilirsin canim

Bende kendimi yordugumda oluyor kasik agrisi sola donup uzaniyorum birde bacak arama yastik koyuyorum geciyor canim.bu tur yalanci agrilar olacakmis bundan sonra ama icin rahat etsin diye bir doktoruna sorabilirsin canim
iki gün çok yoruldum ya ayakta cok kaldım dediğin gibi yatınca biraz geçiyor agrım artmazsa bayramdan sonra gıdıcem artık doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…