- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 40
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.361
Benim de genetik şeker yatkınlığım var malesef. Ama olmasa da doktorum açlık tokluk şekerine bakalım, gerek olduğunu düşünürsek yükleme yaparız dedi. Hamilelikte şeker risk sonuçta en azından açlık tokluk baktırıp rahat etmek iyi olur bence. Sıkıntı yoksa zaten yükleme yaptırmanıza gerek yok.Kızlar şeker yüklemesi yaptırmayan yok mu? benim doktorum gerek yok ben önermiyorum dedi ben yaptırmıycam yani. Ben kontrollerde anlarım şekerin olsa bile dedi. Faydalı değil diye düşünüyor yüklemeyi. Doktoruma güveniyorum tabi ama yaptırmayacak olan yok mu merak ettim..
Kızlar şeker yüklemesi yaptırmayan yok mu? benim doktorum gerek yok ben önermiyorum dedi ben yaptırmıycam yani. Ben kontrollerde anlarım şekerin olsa bile dedi. Faydalı değil diye düşünüyor yüklemeyi. Doktoruma güveniyorum tabi ama yaptırmayacak olan yok mu merak ettim..
ben yaptirmayacagim cnm. ac karnima o şeyi içersem midem cok bulanir perisan olurum oralarda duramam.Kızlar şeker yüklemesi yaptırmayan yok mu? benim doktorum gerek yok ben önermiyorum dedi ben yaptırmıycam yani. Ben kontrollerde anlarım şekerin olsa bile dedi. Faydalı değil diye düşünüyor yüklemeyi. Doktoruma güveniyorum tabi ama yaptırmayacak olan yok mu merak ettim..
çok geçmiş olsun canım kanaman falan mı oldu nasıl anladı erken doğum riskini ben de bugün ayrıntılı ya giricem inşallah başta kullandım progestan erkenden uyuyordum bas dönmesi ve çok uyku yapıyor içip uyuyorsun o yüzden aksam 8 de içiyordum 9 a kalmıyordu uyumam kullan amaDoktorum erken doğum riskim olduğu için progestan verdi. Kullanan varmı? çok sersemletip uyutup baş dönmesi yapıyormuş..
Ben hamileligimin başında kullanmistim canim biraz uyku yapiyor ama oyle rahatsiz edicici boyutta vir sersemlik hissi gibi degil..Doktorum erken doğum riskim olduğu için progestan verdi. Kullanan varmı? çok sersemletip uyutup baş dönmesi yapıyormuş..
Ben hamileliğin ilk dönemlerinde kullandım. Günde iki kezdi. İçtikten yarım saat bir saat içinde etki ediyor. Araba filan kullanıyorsan içtikten sonra kullanma kesinlikle. Özellikle ilk bir hafta aşırı etkilemişti beni. Eğer günde birse uyku saatinden bir saat önce filan almanı tavsiye ederim. Bir de bunların alttan fitil gibi kullanılanı var çok rahatsız ederse doktoruna sorup ondan kullanabilirsin. O daha az baş dönmesi vs yapıyormuş. Ben onu kullanmak istemedim açıkçası.Doktorum erken doğum riskim olduğu için progestan verdi. Kullanan varmı? çok sersemletip uyutup baş dönmesi yapıyormuş..
çok geçmiş olsun canım kanaman falan mı oldu nasıl anladı erken doğum riskini ben de bugün ayrıntılı ya giricem inşallah başta kullandım progestan erkenden uyuyordum bas dönmesi ve çok uyku yapıyor içip uyuyorsun o yüzden aksam 8 de içiyordum 9 a kalmıyordu uyumam kullan ama
İşe gelip gidiyorum arabayla demkki biraz evde yatacağım...Doktorum bahsetti, fitilin yan etkisi çok daha az dedi ama ben hapı istedim. Çok etkilenirsen fitile dönersin bi dene bakalım dedi. Bebek için mecbur kullanacağım ama sersem gibi dolaşmakta istemiyorum tam hazırlıklara başlamışken.Ben hamileliğin ilk dönemlerinde kullandım. Günde iki kezdi. İçtikten yarım saat bir saat içinde etki ediyor. Araba filan kullanıyorsan içtikten sonra kullanma kesinlikle. Özellikle ilk bir hafta aşırı etkilemişti beni. Eğer günde birse uyku saatinden bir saat önce filan almanı tavsiye ederim. Bir de bunların alttan fitil gibi kullanılanı var çok rahatsız ederse doktoruna sorup ondan kullanabilirsin. O daha az baş dönmesi vs yapıyormuş. Ben onu kullanmak istemedim açıkçası.
çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsın dinlen bol bolHiç kanamam olmadı şimdiye kadar şükür sıkıntısız geldim. Rahim anomaliliği varmış yani rahmim kalp şeklindeymiş ve biraz daha küçükmüş. Kasılmalarım erken başlamasın diye kullanacağım.Günde 2tane içeçeğim, alışana kadar evde yatacağım anlaşılan.
arkadaş lara katiliyorum aksamki neyse de sabah zor oluyor.ilerleyen zamanlarda tek doza düşersen yatmadan alirsin sorun olmaz. ben hamile olmadan kullanmistim. gecmis olsun cnmBen hamileliğin ilk dönemlerinde kullandım. Günde iki kezdi. İçtikten yarım saat bir saat içinde etki ediyor. Araba filan kullanıyorsan içtikten sonra kullanma kesinlikle. Özellikle ilk bir hafta aşırı etkilemişti beni. Eğer günde birse uyku saatinden bir saat önce filan almanı tavsiye ederim. Bir de bunların alttan fitil gibi kullanılanı var çok rahatsız ederse doktoruna sorup ondan kullanabilirsin. O daha az baş dönmesi vs yapıyormuş. Ben onu kullanmak istemedim açıkçası.
Oturdugun yer kulannim alaninda onemli normal araciniz varmi mesela ben 2010 senesinde sepeti buyuk bi araba almistim cunku pazara gid3n biriyim markette mahallemde markete gidiyordum surekli cok isime yaradı senin araciniz varsa bi singel al bebegini bagla kendine git yazinda dedigin gibi baston alirsıKızlar bebek arabasını alan varmı Travel sistemlere baktım portbebelı olanlardan ama çok büyük geldi gözüme normal olanlarda katlanınca çok yer kaplıyor bebekte kışa denk gelıyo zaten yazın kullanacağım için bastonlu mu alsam tam bı kararsızlık içerisindeyim yani siz ne düşünüyorsunuz?
Kızlar bebek arabasını alan varmı Travel sistemlere baktım portbebelı olanlardan ama çok büyük geldi gözüme normal olanlarda katlanınca çok yer kaplıyor bebekte kışa denk gelıyo zaten yazın kullanacağım için bastonlu mu alsam tam bı kararsızlık içerisindeyim yani siz ne düşünüyorsunuz?
Sorunsuzca geçirirsin inşallah canım. Bebişine tam zamanında sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah. Sıkıntı etme kendine.İşe gelip gidiyorum arabayla demkki biraz evde yatacağım...Doktorum bahsetti, fitilin yan etkisi çok daha az dedi ama ben hapı istedim. Çok etkilenirsen fitile dönersin bi dene bakalım dedi. Bebek için mecbur kullanacağım ama sersem gibi dolaşmakta istemiyorum tam hazırlıklara başlamışken.
Ben de bahara doğru almayı düşünüyorum. Zaten her yere arabayla gidiyoruz ilk aylarda puset yeterli olur gibi geliyor bana. Çocuğun gözünü açıp etrafı algılaması Kasımı bulur zaten.Kızlar bebek arabasını alan varmı Travel sistemlere baktım portbebelı olanlardan ama çok büyük geldi gözüme normal olanlarda katlanınca çok yer kaplıyor bebekte kışa denk gelıyo zaten yazın kullanacağım için bastonlu mu alsam tam bı kararsızlık içerisindeyim yani siz ne düşünüyorsunuz?
banada slingler mantıklı geldi zaten küçükken arabaya koymayı önermiyorlar yaza doğru alırım artık fikrim değişir belki o zamanaBende bu konuda kararsızım.Arabasız olmaz kış için şu doona puset-arabakoltuğundan alsak yazada güzel bi baston puset iş görür heralde. Bagajada konmadığından yer sorunu olmaz.
sanırım puset alacağım sadece bizde genelde arabayla gidiyoruz tek başıma pek gitmem hep eşimle giderim zaten heryere bakalım fikrim değişmezseBen de bahara doğru almayı düşünüyorum. Zaten her yere arabayla gidiyoruz ilk aylarda puset yeterli olur gibi geliyor bana. Çocuğun gözünü açıp etrafı algılaması Kasımı bulur zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?