2017 Eylül Anneleri

iyi de doktorlar d vitamını vermıyor ki er hamıleye cok cok nadır eger sorun yoksa kullanmakata fayda var hatta varsada kullanmamak ıyı cunku zaten yaz geldı

Şeker testi yaptırıp yüksek çıkan var mı? Ben henüz yaptırmadım ama ailede şeker hastası var endişeleniyorum yüksek çıkması durumunda ne yapılıyor

Bir aksilik olmazsa pazartesi yaptiracagim bizim ailedede seker hastaligi var.eger cok asiri yuksek degilse diyet uygulaniyor cok yuksekse gebelik boyunca igne yapiyorsun canim.

Pazartesi randevum hem seker yuklemesi olacak aklimda soracagim ben bu bel agrisini bakalim ne diyecek doktor.tecrubeli olanlar normal bu agrilar dahada artacak diyor ama bilmiyorum

Bn en az 3 farkli doktora sordum normal diyo arkadasim en son ki doktor cok fazlaysa agri kesici ic dedi

dun gidemedim canım doktorun acil sezeryan a girmiş salı gününe randevu verdiler sorucam arkadaşların dediği gibi doğum yapan arkadaşlar normal ağırlaşmaya başlıyorsun olur artık diyorlar

Kızlar benimki günlerdir sürüyor, kesintisiz, yakı yapıştırsam bi zararı olurmu ki?bugün pazar, doktorada gidemedim, acile gitsem en fazla parol verir damardan o da bi işe yaramıyor

Kızlar benimki günlerdir sürüyor, kesintisiz, yakı yapıştırsam bi zararı olurmu ki?bugün pazar, doktorada gidemedim, acile gitsem en fazla parol verir damardan o da bi işe yaramıyor
Bence yapistirma canım bn 3 aydr agladigim bile oluyo agridan yatamiyrm yatsam kalkamiyorum ama sikiyorum disimi allah korusun bi sıkıntı verirse bebeğe

Ben de ablama sordum ebe ablam da dün sıcak su torbası koydum biraz belime yakı bilmiyorum canım

Ben de ablama sordum ebe ablam da dün sıcak su torbası koydum biraz belime yakı bilmiyorum canım

Benimde çok agrıyor belim özellikle yataktan kalkarken, ayağımın üstüne basamıyorum bazen, sıcak iyi geliyor ama sürekli sıcak su torbası koymak zararlımı acaba bilemiyorum. Hamile yastığı bende biraz işe yaradı ama çok ayakta durmamak gerekiyor sanırım

kızlar bebek bezi kaç numara alacaksınız ?
Markaya karar vermedim henüz ama canBebe hakkında birkaç yerde güzel yorumlar gördüm o yüzden onu biraz araştırcam. Bir de molfix Türk markası diye biliyorum ona da bakcam. Markaya karar verip numara işini son aya bırakmayı düşünüyorum şahsen. Bebeğimin kilosuna göre almak daha mantıklı geliyor bana. Belki oğlum pofuduk olur

her zaman koyma canım dayanamadıgında ayağına vurduğu zamanlarda koy ben bi o gün koydum sürekli yapmıyorum cekiyorum mecbur yastık nasıl birşey ben normal yastık koyuyorum belimi desteklesin diye :)

Kızlar şeker yüklemesi yaptırmayan yok mu? benim doktorum gerek yok ben önermiyorum dedi ben yaptırmıycam yani. Ben kontrollerde anlarım şekerin olsa bile dedi. Faydalı değil diye düşünüyor yüklemeyi. Doktoruma güveniyorum tabi ama yaptırmayacak olan yok mu merak ettim..

ben yaptırmayacaktım ama doktor olmaz dedi abarttıklarını söyledi yatırmadan olmaz dedi bide oda bana zorla yaptıracak :)

Arkadaşlar magnezyum diasporal kullanan var mı aranızda.. benim kramp vs çok şikayetlerim yok ama bugün kontrolde doktor yazdı.. kullanan var mı nasıl iciyorsunuz aç tok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…