• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Benm 8. Haftadan beri agriyo kizlar hem belim hem kalçam hem kasık kemigim bildigin sızlıyor aylardr yatakta sagimdan soluma donemiyrm bakalim son aylarda nasıl kalkicam yerimden

Kendin alıp kullanabilirsin canım yine de doktora sor kimi veriyo kimi vermiyo ben de ekstra kan ilacı almiyorum demir vitamin hapının içinde var diye tahlil de yapmadi doktor
Doktoruma sorduğumda gerek yok ilk bastaki kan ölçümlerin iyiydi demişti ama böyle çok kullanan görünce acaba unuttu mu dedim

Doktorum bana ne magnezyum ne demir hapı vermedi acaba şikayetim olursa mı verir yani zorunlu değil mi? Decavit ve ekstra b vitamini alıyorum sadece
Canım benim doktorum da vermiyor. Geçende aşı için aile hekimliğine gidince decavit yazdırcam dedim. Aile hekimim hem demir hem de d vitamini verdi. Hatta d vitaminini sağlık bakanlığı ücretsiz olarak tüm hamilelere veriyormus. Bana da ordan kendileri ücretsiz verdiler. Bakanlığın özellikle dikkat etmesi ilgimi çekti doğrusu.

Canım benim doktorum da vermiyor. Geçende aşı için aile hekimliğine gidince decavit yazdırcam dedim. Aile hekimim hem demir hem de d vitamini verdi. Hatta d vitaminini sağlık bakanlığı ücretsiz olarak tüm hamilelere veriyormus. Bana da ordan kendileri ücretsiz verdiler. Bakanlığın özellikle dikkat etmesi ilgimi çekti doğrusu.
Ama decavit içinde var hepsi ekstra onları kullanıyor Musun

30-40 dakika yürüyünce bende de oluyor bel ve sırt ağrısı. Benim zaten boyun fıtığı filan olduğu için sırt ağrım daha çok oluyor malesef. Çok ağrıdığında ya da boynum tutulduğunda filan nane yağı sürdürüyorum eşime. Gerçekten çok iyi geliyor. Kokuyo filan ama tutulma ağrısındansa kokusu iyidir. İnternette araştırdığım kadarıyla bir zararı vs söylenmiyor. Aktar da zararlı diye bir şey söylemedi sordum özellikle.

Ama decavit içinde var hepsi ekstra onları kullanıyor Musun
Evet. Doktorum da hepsi var içinde zaten diye diğerlerini vermiyordu ama aile hekimi verdi kullanıyorum. Genel anlamda demir eksikliğim vardı zaten hamilelikten önce de. Ama hamilelikte ilk teste normal çıkmıştı. Bir de kan yapsın diye bol bol pekmez yemeye çalışıyorum. Kansızlıkta eskiden hep vardı o zamanlar gerçekten işe yarıyordu ;)

Benim de öyle canım bel ağrısından ölüyorum resmen kemiklerimi hissediyorum eşime ovduruyorum biraz çok ağrıyo diyince yapiyo sagolsun normal mi ki diye sormak istedim bugün ayrıntılı ultrason a giricem aksam 8 de orda da sorayim dedim hatta rahat yatamıyorum bile ağrıdan
Bende de bel ağrısı dayanılmaz oluyor,doktora sordunuz mu acaba? Bir tavsiyede bulundu mu?

Bende de bel ağrısı dayanılmaz oluyor,doktora sordunuz mu acaba? Bir tavsiyede bulundu mu?
dun gidemedim canım doktorun acil sezeryan a girmiş salı gününe randevu verdiler sorucam arkadaşların dediği gibi doğum yapan arkadaşlar normal ağırlaşmaya başlıyorsun olur artık diyorlar :(

Bebek kilo aldıkça bel ağrısı artıyormus bende eğilip kalktıkça ve cok ayakta kaldıgımda ağrıyor ama cok asırı degıl şimdilik çok sükür

Şeker testi yaptırıp yüksek çıkan var mı? Ben henüz yaptırmadım ama ailede şeker hastası var endişeleniyorum yüksek çıkması durumunda ne yapılıyor

Back