- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 33
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.321
demekki tek ben değilmişim simdi dedim böyleyse son 3 ay ölücem herhaldeBenimde agriyor kemiklerimin hepsini hissediyorum resmen. ovduruyorum esime biraz hafifliyor ama yatarken agriyor o zaman dahada zorlaniyorum
Doktoruma sorduğumda gerek yok ilk bastaki kan ölçümlerin iyiydi demişti ama böyle çok kullanan görünce acaba unuttu mu dedimKendin alıp kullanabilirsin canım yine de doktora sor kimi veriyo kimi vermiyo ben de ekstra kan ilacı almiyorum demir vitamin hapının içinde var diye tahlil de yapmadi doktor
Ben bu ağrılardan dolayı pilatese başlıcam faydası var diyorlar hem ağrı için hem doğumu kolaylaştırması içindemekki tek ben değilmişim simdi dedim böyleyse son 3 ay ölücem herhalde
Bende decavit ve b vit kullanmıyorum mesela.. demekki ihtiyacım yok.. Bir dahaki randevuda kramplarının fazla old söylediğinde verir belki..Doktorum bana ne magnezyum ne demir hapı vermedi acaba şikayetim olursa mı verir yani zorunlu değil mi? Decavit ve ekstra b vitamini alıyorum sadece
ben de duydum faydasının olduğunu ben her gün yürüyüşe çıkıyorum 30 40 dk ama oluyo işteBen bu ağrılardan dolayı pilatese başlıcam faydası var diyorlar hem ağrı için hem doğumu kolaylaştırması için
Kramp şikayetim yok canım ödem sorunu ve bel ağrısı dışında bişey yok şimdilikBende decavit ve b vit kullanmıyorum mesela.. demekki ihtiyacım yok.. Bir dahaki randevuda kramplarının fazla old söylediğinde verir belki..
Gecen ay yaptım yürüyüş iş çıkışlarından sonra ama şimdi çok sıcak yürümek mümkün değilben de duydum faydasının olduğunu ben her gün yürüyüşe çıkıyorum 30 40 dk ama oluyo işte
Canım benim doktorum da vermiyor. Geçende aşı için aile hekimliğine gidince decavit yazdırcam dedim. Aile hekimim hem demir hem de d vitamini verdi. Hatta d vitaminini sağlık bakanlığı ücretsiz olarak tüm hamilelere veriyormus. Bana da ordan kendileri ücretsiz verdiler. Bakanlığın özellikle dikkat etmesi ilgimi çekti doğrusu.Doktorum bana ne magnezyum ne demir hapı vermedi acaba şikayetim olursa mı verir yani zorunlu değil mi? Decavit ve ekstra b vitamini alıyorum sadece
Ama decavit içinde var hepsi ekstra onları kullanıyor MusunCanım benim doktorum da vermiyor. Geçende aşı için aile hekimliğine gidince decavit yazdırcam dedim. Aile hekimim hem demir hem de d vitamini verdi. Hatta d vitaminini sağlık bakanlığı ücretsiz olarak tüm hamilelere veriyormus. Bana da ordan kendileri ücretsiz verdiler. Bakanlığın özellikle dikkat etmesi ilgimi çekti doğrusu.
Evet. Doktorum da hepsi var içinde zaten diye diğerlerini vermiyordu ama aile hekimi verdi kullanıyorum. Genel anlamda demir eksikliğim vardı zaten hamilelikten önce de. Ama hamilelikte ilk teste normal çıkmıştı. Bir de kan yapsın diye bol bol pekmez yemeye çalışıyorum. Kansızlıkta eskiden hep vardı o zamanlar gerçekten işe yarıyorduAma decavit içinde var hepsi ekstra onları kullanıyor Musun
yapabildiğin kadar yine de yürü doğuma çok faydası olduğunu söylüyo doktor daGecen ay yaptım yürüyüş iş çıkışlarından sonra ama şimdi çok sıcak yürümek mümkün değil
Yürüyüş mü pilates mi ona karar veremiyorumyapabildiğin kadar yine de yürü doğuma çok faydası olduğunu söylüyo doktor da
Bende de bel ağrısı dayanılmaz oluyor,doktora sordunuz mu acaba? Bir tavsiyede bulundu mu?Benim de öyle canım bel ağrısından ölüyorum resmen kemiklerimi hissediyorum eşime ovduruyorum biraz çok ağrıyo diyince yapiyo sagolsun normal mi ki diye sormak istedim bugün ayrıntılı ultrason a giricem aksam 8 de orda da sorayim dedim hatta rahat yatamıyorum bile ağrıdan
Bende de bel ağrısı dayanılmaz oluyor,doktora sordunuz mu acaba? Bir tavsiyede bulundu mu?
Bn en az 3 farkli doktora sordum normal diyo arkadasim en son ki doktor cok fazlaysa agri kesici ic dediBende de bel ağrısı dayanılmaz oluyor,doktora sordunuz mu acaba? Bir tavsiyede bulundu mu?
dun gidemedim canım doktorun acil sezeryan a girmiş salı gününe randevu verdiler sorucam arkadaşların dediği gibi doğum yapan arkadaşlar normal ağırlaşmaya başlıyorsun olur artık diyorlarBende de bel ağrısı dayanılmaz oluyor,doktora sordunuz mu acaba? Bir tavsiyede bulundu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?