2017 Eylül Anneleri

İyi geceler arkadaşlar jkerde gece kampanyası olarak philips elektronik gögüs pompasında indirim var düşünenler varsa baksın derim 20 tl de üye olunca düşüyor baya uyguna geliyor..
gögüs pompası şart görünüyorda ama manuel mı elektrıklı mı ıyı onu bılmıyorum

Ben tüm ürünleri unibaby alacağım şimdiden kendim şampuanını kullanıyorum güzel kokuyor

Kizlar bugun ayrintili ultrasona girdim bebegimin herseyi normalmis ama yanlis kafasi yanlardan basik mis down sendromu olma olasiligi düşük te olsa bi ihtimal dedi bide 50 60 gram daha fazla olabilirmiş. Biraz bebegin küçük dedi

Demek ki zayıf ya da minyon bi bebişiniz var. Genelde ilk gebelikte daha zayıf doğuyor çocuklar gayet olağan yani gramının az olması filan. Down Sendromu demek de doktorların modası galiba. Down Sendromunun belirtisi olmayan şeyleri bile öyleymiş gibi söylüyorlar. Hiç takılma böyle şeylere arkadaşım hamileliğin tadını çıkar. 7. Aydan sonra hayat bizim için biraz daha zorlaşacak bu ayların tadını çıkarmak lazım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar şeker testi için gideceğim yarın aç mi tok mu gitmem gerekiyor sormayı unutmuşum bilen var mı

esas simdi büyüyecek daha cok var cnm. ihtimalleri dile getirmek zorunda kaliyorlar cunku ilerde bana doktorum soylemedi diye yasal yola basvursan dr açısından kötü olur. o yüzden kucuk ihtimalleri de söylüyorlar.
ben de bugun girdim ayrintiliya.plesenta previa varmis bende

O ne demek canim

Banada dr um bebeğin eşi aşağıda, Takip edelim zamanla yukarı çıkabilir dedi.Eşin aşşağıda olması tamamen sezeryan demek değilmiş. Mesela benimki doğum yolunu kapatmıyormuş.

bebek alısverısı ıcın guzel bır yer buldum ama fıyatlar ucuk yınede bazı seyleı amayı düşünüyorum
nana markası isteyen bakabilir kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…