2017 Eylül Anneleri

Ben 65 olarak başladım hamilelige, balina etliyim azcık 62ye düştüm bi ara kusmalardan ötürü.. Şimdi 68 neyse yavrilerimiz iyi olsunda veririz kiloları inşAllah

Günaydın kızlar,
kaç kilo aldınız acaba ?
Ben de 5 kilo aldım. Kalan 5 ayda da en fazla 10 kilo almayı düşünüyorum artık havalar güzel çok şükür. Günde en az yarım saat filan yürüyüş yapıp biraz daha iyi olurum diye düşünüyorum. İlk aylar bulantıdan ve baş dönmesinden komşuya bile gidemiyordum.

ben 21. haftadayım ve 5 kilo almısım
bu arada sabırsızlıgımdan 1-2 parca kıyafet aldım bebegıme ama asıl alışverişe başlamadım henüz herkes başlamış galiba
Benim 20. Hafta ama hâlâ hiçbir şey almadım :) yalnız değilsin yani :)) iyi bir liste çıkarmak lazım.

Şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç araştırdınız mı ya da doktorunuz bununla ilgili sizi bilgilendirdi mi?

Şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç araştırdınız mı ya da doktorunuz bununla ilgili sizi bilgilendirdi mi?
her yerde zararlı olduğu yaziyo baktım ben ama ailede genetik yoksa yaptırma varsa baktır ne olur ne olmaz bizde seker hastası olan yok o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum dr ısrar etmez umarım

henuz bilgilendirmedi.ilk zmn hayatta yaptirmam diyordum ama icilen sekerli suyun icindeki seker miktari 1 dilim pasta ya da 1 porsiyon serbetli tatlidaki sekerle ayni diye okudum. simdi o kdr karsi deilim ama yaptirir miyim bilmem

Benim baba tarafında herkesin şekeri var, yarın ben de bi baktıracağım açlık tokluk şekerime bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. Bu arada kızlar park yatakta kanz ın strauss diye bi modeli var alan var mı? Netten baktım ben hoşuma gitti

Şeker yükleme testi yapılması gereken birşey bence zaten gunluk aldıgımız seker miktarı kadar asırı seker verilmiyor yanı meyve suyu gıbı benım doktorum zorunlu olmayan seylere hep ıstersen yaparız diyordu seker yuklemesını bı sonrakı ay yapacağız dedı bana secenek bırakmadı yanı demekkı yapılması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…