- 4 Ocak 2017
- 348
- 584
- 103
- 33
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.101
kimi tek doz vuruluyormuș o yüzden sordum canım 6 haziran dedi bana da tekrar gel diye kolum sisti aciyo da ağrıyo da ilk hissetmedim birşey biraz geçince ateş yaptı ağrı başladı aksama da şişti inşallah geçer yarin da oburudemi böyle olur ki
canım buz koy ustune benım ebem oyle soylemıstı sıserse buz koy demıstı ıkı gun agrıyo bende ates yaptımı dıkkat etmedim hıc ılacta ıcmedım sısmıstı agrıyodu ıkı gun sonra gectıhic birşey içmedim canım kolum da şişti aciyo da ağrıyo dainşallah geçer
inşallah geçer benim decanım buz koy ustune benım ebem oyle soylemıstı sıserse buz koy demıstı ıkı gun agrıyo bende ates yaptımı dıkkat etmedim hıc ılacta ıcmedım sısmıstı agrıyodu ıkı gun sonra gectı
Hayırlı olsun eşyalarınız güle güle kullanın.Dün o arabaya ebebekte denedim baktım gayet güzel görünüyor. İkeadan aldıklarını paylaşabilirmisin banada fikir olsun.Vücutta süt birikmesi olmaması ve daha çok süt üretimi için her emmeden sonra memelerin boşaltılması gerekiyormuş.ben lansinoh alacağım.Selam kızlar, bende yeni katıldım aranızaherkesin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla gelsinler vakitlerinde bizde alışveerişe başladık yavaştan yatağını dolabını ikeadan, arabasını haşim işcan geçisinden aldık casual cadillac air lacivert. Aklıma takılan birşey var doğumdan önce süt sağma mk almak gerekirmi gerekirse hangi markaları almak gerek acaba?
kızlar geldı kargom hastane cıkısı tulum bıraz Ince gıbı geldı bana ama yaz ıcın uygun battaniyenin bırı havlu bırı normal tavsiye ederım almak ıstersenızBugünde hızımı alamadım bu setten aldım indirimdeymis bakalım nasıl gelecek
Kumaşın dokusu iyiyse cok ince hemn yipranacak gibi degilse bende alayim çünkü baya hesaplikızlar geldı kargom hastane cıkısı tulum bıraz Ince gıbı geldı bana ama yaz ıcın uygun battaniyenin bırı havlu bırı normal tavsiye ederım almak ıstersenız
kızlar geldı kargom hastane cıkısı tulum bıraz Ince gıbı geldı bana ama yaz ıcın uygun battaniyenin bırı havlu bırı normal tavsiye ederım almak ıstersenız
ben de dün tetenoz yaptırdım ve ben de ateş yaptı mide bulantsı da yaptıBilmiyorum ki canım bende ateş falan olmadı çok şükür dün aşı oldum.. sadece gece üstüne yatınca acıdı biraz. Aşı yeri biraz kızarık ve şiş. Ama dediğim gibi bunlar dışında bi sıkıntım yok şükür.
ben dün yaptırdım hıc acımadı ama ateş yaptı ben deTetenoz aşımı vuruldum geldim kızlar ağrı olursa buz tut dedi hemşire inşallah olmaz çok ağrı oluyor mu yaptıran hanımlar
bana 2. doz ıcın 1 ay sonra gel dedılerIkinci doz icin 11 mayisda gidecegim tekrardan
benım sabah baslıyor benı uyandırıyor gece 4 kadar hiç durmuyorKızlar kızlar herkesin telaşı ayrı:) ya ben 19+3 oldum hala hareket etmiyo gibi siz bu kadarken günde kac defa hissediyordunuz ben 2-3 ama oda hareket mi degil mi emin olamiyorum ilk gebelik bide tecrübesizlik ne zormus
bünyeden bünyeye değişiyormuş benim de ablam ebe ona sordum 3 güne geçer dedi sisti kolum hem de ağrıyo ilk ateş yaptı sonra geçti ağrı ve sisi kaldı yarin da olur sonra geçer sanırımben dün yaptırdım hıc acımadı ama ateş yaptı ben de
2 gune gecer canımBen de dün vuruldum bugün agriyor baya. Dun hic agri olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?