2017 Eylül Anneleri

Bilmiyorum ki canım bende ateş falan olmadı çok şükür dün aşı oldum.. sadece gece üstüne yatınca acıdı biraz. Aşı yeri biraz kızarık ve şiş. Ama dediğim gibi bunlar dışında bi sıkıntım yok şükür.

Hayırlı olsun eşyalarınız güle güle kullanın.Dün o arabaya ebebekte denedim baktım gayet güzel görünüyor. İkeadan aldıklarını paylaşabilirmisin banada fikir olsun.Vücutta süt birikmesi olmaması ve daha çok süt üretimi için her emmeden sonra memelerin boşaltılması gerekiyormuş.ben lansinoh alacağım.

Kızlar kızlar herkesin telaşı ayrı:) ya ben 19+3 oldum hala hareket etmiyo gibi siz bu kadarken günde kac defa hissediyordunuz ben 2-3 ama oda hareket mi degil mi emin olamiyorum ilk gebelik bide tecrübesizlik ne zormus

kızlar geldı kargom hastane cıkısı tulum bıraz Ince gıbı geldı bana ama yaz ıcın uygun battaniyenin bırı havlu bırı normal tavsiye ederım almak ıstersenız

canım lınk paylasır mısın bende bakıyorum sıtelerde fıkır olsun dıye

ben de dün tetenoz yaptırdım ve ben de ateş yaptı mide bulantsı da yaptı

Kızlar kızlar herkesin telaşı ayrı:) ya ben 19+3 oldum hala hareket etmiyo gibi siz bu kadarken günde kac defa hissediyordunuz ben 2-3 ama oda hareket mi degil mi emin olamiyorum ilk gebelik bide tecrübesizlik ne zormus
benım sabah baslıyor benı uyandırıyor gece 4 kadar hiç durmuyor

ben dün yaptırdım hıc acımadı ama ateş yaptı ben de
bünyeden bünyeye değişiyormuş benim de ablam ebe ona sordum 3 güne geçer dedi sisti kolum hem de ağrıyo ilk ateş yaptı sonra geçti ağrı ve sisi kaldı yarin da olur sonra geçer sanırım

Günaydın güzel annelr alışverişe baslamışsınız nerlerden alıyorsunuz ucuz diyebilceginiz yerler varmı internet siteleri istanbul anadolu yakasıda olur

Günaydın güzel annelr alışverişe baslamışsınız nerlerden alıyorsunuz ucuz diyebilceginiz yerler varmı internet siteleri istanbul anadolu yakasıda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…