- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.081
Haklısın canım bugün kontrole gideceğim bakalımaynısı bende de var canım kıloyada baglı benımkı bıraz ıkı haftadır var tuzlu cekirdek yedıgımde bacaklarıma kadar sısmıstı tuzu hamur ışını azaltınca azalıyor
Ayakta kalmak da etkiliyor sanırım iş yerinde mecbur kalıyorumBen sadece ayaklarımda biraz hissettim, eski ayakkabılarımı giyerken biraz sıkıyor.Bol su az tuz..
bugun bende de kaburgalarımda agrı var gobek ustumde hıssedıyorum artık tekmeleri ondan galiba çatlak henuz yok Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şimdilik yetiyorMerhaba hanımlar. Aranızda otururken göğüsaltı kaburga kemiklerinin sıkıştığını hisseden var mı? Bir de çatlaklar oluşmaya başladı mı?
Merhaba hanımlar. Aranızda otururken göğüsaltı kaburga kemiklerinin sıkıştığını hisseden var mı? Bir de çatlaklar oluşmaya başladı mı?
Tetenoz aşımı vuruldum geldim kızlar ağrı olursa buz tut dedi hemşire inşallah olmaz çok ağrı oluyor mu yaptıran hanımlar
Tetenoz aşımı vuruldum geldim kızlar ağrı olursa buz tut dedi hemşire inşallah olmaz çok ağrı oluyor mu yaptıran hanımlar
Ilk iki gun agri degilde sizlama oldu geceleri bende sonra gecti
ben de de ağrı oldu zaman geçtikçe inşallah yarin geçer bide 6 haziran 2inci dozu olacak misim siz tek mi vuruldunuz 2 doz muBende dün oldum. Sadece gece üstüne yatınca acıdı ama onun dışında hiç acı ağrı yok şükürçok korkmuştum rahatladım
ben de de ağrı oldu zaman geçtikçe inşallah yarin geçer bide 6 haziran 2inci dozu olacak misim siz tek mi vuruldunuz 2 doz mu
kimi tek doz vuruluyormuș o yuzden sordum :) tesekkurler cvp icin :)Ikinci doz icin 11 mayisda gidecegim tekrardan
bende bakıyorum ne zamandır sut sağma makinelerine philips avent diyorlar genel de momojo da sessiz çalışıyormuş karar veremedim ben deSelam kızlar, bende yeni katıldım aranızaherkesin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla gelsinler vakitlerinde bizde alışveerişe başladık yavaştan yatağını dolabını ikeadan, arabasını haşim işcan geçisinden aldık casual cadillac air lacivert. Aklıma takılan birşey var doğumdan önce süt sağma mk almak gerekirmi gerekirse hangi markaları almak gerek acaba?
benim eve geldikten sonra çıktı 1 saat sonra geçti ağrı var kolumda oda geçer inşallah benim de ilk gebeliğim hemen ihtiyaç olur mu bilmiyorum ama alıp koyacam doğum çantasına ne olur ne olmaz diyeBende araştırdım philips avent ve ameda arasında kaldım. Acaba hemen ihtiyaç olurmu almak gerekirmi? Ekim ayın emzirme haftasıymış sanırım indirim filan oluyormuş o zaman mı alsam doğumdan önce mi bilemedim. Birde bende haftaya tetenoz aşısı olucam ateşi çıkan oldumu aşıdan sonra?
benim eve geldikten sonra çıktı 1 saat sonra geçti ağrı var kolumda oda geçer inşallah benim de ilk gebeliğim hemen ihtiyaç olur mu bilmiyorum ama alıp koyacam doğum çantasına ne olur ne olmaz diye
2 doz canım 1 ay sonra tekrar cagiracaklarben de de ağrı oldu zaman geçtikçe inşallah yarin geçer bide 6 haziran 2inci dozu olacak misim siz tek mi vuruldunuz 2 doz mu
hic birşey içmedim canım kolum da şişti aciyo da ağrıyo daAteş yapınca parol içtin mi canım? Bende belki son aylara doğru alırım. Bu reflü yatakları konusunda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Alınması şart mı?
kimi tek doz vuruluyormuș o yüzden sordum canım 6 haziran dedi bana da tekrar gel diye kolum sisti aciyo da ağrıyo da ilk hissetmedim birşey biraz geçince ateş yaptı ağrı başladı aksama da şişti inşallah geçer yarin da oburudemi böyle olur ki2 doz canım 1 ay sonra tekrar cagiracaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?