2017 Eylül Anneleri

Merhaba hanımlar. Aranızda otururken göğüsaltı kaburga kemiklerinin sıkıştığını hisseden var mı? Bir de çatlaklar oluşmaya başladı mı?

Merhaba hanımlar. Aranızda otururken göğüsaltı kaburga kemiklerinin sıkıştığını hisseden var mı? Bir de çatlaklar oluşmaya başladı mı?
bugun bende de kaburgalarımda agrı var gobek ustumde hıssedıyorum artık tekmeleri ondan galiba çatlak henuz yok Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şimdilik yetiyor

Evet belime yastık koyuyorum.. çatlaklar başlamadı henüz Allah'a şükür. Gergin bol krem sürüyorum. Ama bende tansiyonu kafama taktım 8-5 çıktı bugün

Hamilelikte düşük tansiyonun normal olduğunu söylüyor doktorum. Benim de her muayenede senin gibi düşük değerlerde çıkıyor. Tansiyonun yüksek olması sıkıntı olabilirmiş.

Tetenoz aşımı vuruldum geldim kızlar ağrı olursa buz tut dedi hemşire inşallah olmaz çok ağrı oluyor mu yaptıran hanımlar

Tetenoz aşımı vuruldum geldim kızlar ağrı olursa buz tut dedi hemşire inşallah olmaz çok ağrı oluyor mu yaptıran hanımlar

Bende dün oldum. Sadece gece üstüne yatınca acıdı ama onun dışında hiç acı ağrı yok şükür çok korkmuştum rahatladım

Selam kızlar, bende yeni katıldım aranızaherkesin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla gelsinler vakitlerinde bizde alışveerişe başladık yavaştan yatağını dolabını ikeadan, arabasını haşim işcan geçisinden aldık casual cadillac air lacivert. Aklıma takılan birşey var doğumdan önce süt sağma mk almak gerekirmi gerekirse hangi markaları almak gerek acaba?

bende bakıyorum ne zamandır sut sağma makinelerine philips avent diyorlar genel de momojo da sessiz çalışıyormuş karar veremedim ben de

Bende araştırdım philips avent ve ameda arasında kaldım. Acaba hemen ihtiyaç olurmu almak gerekirmi? Ekim ayın emzirme haftasıymış sanırım indirim filan oluyormuş o zaman mı alsam doğumdan önce mi bilemedim. Birde bende haftaya tetenoz aşısı olucam ateşi çıkan oldumu aşıdan sonra?

benim eve geldikten sonra çıktı 1 saat sonra geçti ağrı var kolumda oda geçer inşallah benim de ilk gebeliğim hemen ihtiyaç olur mu bilmiyorum ama alıp koyacam doğum çantasına ne olur ne olmaz diye

benim eve geldikten sonra çıktı 1 saat sonra geçti ağrı var kolumda oda geçer inşallah benim de ilk gebeliğim hemen ihtiyaç olur mu bilmiyorum ama alıp koyacam doğum çantasına ne olur ne olmaz diye

Ateş yapınca parol içtin mi canım? Bende belki son aylara doğru alırım. Bu reflü yatakları konusunda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Alınması şart mı?

2 doz canım 1 ay sonra tekrar cagiracaklar
kimi tek doz vuruluyormuș o yüzden sordum canım 6 haziran dedi bana da tekrar gel diye kolum sisti aciyo da ağrıyo da ilk hissetmedim birşey biraz geçince ateş yaptı ağrı başladı aksama da şişti inşallah geçer yarin da oburudemi böyle olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…