- 11 Ocak 2017
- 523
- 129
- 103
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.061
aynen canım ablamda ıkısıde var manuel kullanmak daha kolayına gelıyor pratik daha cok sagıyor dıyor elektrikli biraz zedelıyormus da uçlarınıEvet elektrikli olanlar pahalı ihtiyaç olsa alınır ama ilk baştan almak gereksiz gibi aldı en iyisi elle manuel gibi
Güzelmiş beşik ama benim yatağımın yanında bukadar geniş alan yok. Chicco Next2me kullanacağım. 6aydan sonrada montessori yatağıyla odasına geçer artık. Mobilyalarını büyüyene kadar ikeadan almayı düşünüyorum.Ama alacak kişi yok ben illa çilekten alcam dersede hayır demem :)canım ben bunu anne yanınada koyabıleceğim için aldım iki kademeli hemde 2-3 yaşına kadar Idare eder dıye dusunuyorum birde dolapla kombin yaparım sonrasında bir takım alırım anne yanları en fazla 5-6 aya kadar Idare edıyor o yuzden vazgeçmiştim
Benim ihtiyacım olacak malesef bundan eminim. Sonradan strese girmek istemiyorum, elimin altında olsun kullanırım hemen.Sağma makinası manuel mi elektrikli mi ona henüz karar veremedim birde acaba Doğum öncesi alınmalı mı belki ihtiyaç olmaz bilemiyorum
yani yer olmaması dert ahh keske bizede alan cıksa napalım 2 yaşındayken biz yenileriz kızımın odasınıGüzelmiş beşik ama benim yatağımın yanında bukadar geniş alan yok. Chicco Next2me kullanacağım. 6aydan sonrada montessori yatağıyla odasına geçer artık. Mobilyalarını büyüyene kadar ikeadan almayı düşünüyorum.Ama alacak kişi yok ben illa çilekten alcam dersede hayır demem :)
Ayaklarında emniyet kısmı oluyor bazılarının isterseniz sallanmıyor. Tek kötü yönü sallanırken az çok ses çıkarıyor olması. O da sökülüp takılabilir bi şey olduğu için normal aslında. Hatta yeğenime ninni gibi geliyordu o ses :)Bende oyun parkı düşünüyordum ama tek dezavantajı sallanması galiba biraz zor oluyor
Çok güzelmiş büyüye büyüye giysin inşallah.ayy bende alayım kızıma bariBugünde hızımı alamadım bu setten aldım indirimdeymis bakalım nasıl gelecek
amin inş canım hepimiz bebeklerimizin böyle cicileri giyip büyüdüğünü görürüz inşÇok güzelmiş büyüye büyüye giysin inşallah.ayy bende alayım kızıma bari
tabı önemli olan bebekte ki gelişim yoksa karın herkeste farklı olabilirmişOlabilir, hepsinin gelişimi farklı farklı.
Doğumdan sonra ihtiyaç oluyor ben çok kullandım ama almadım kiraladım hastane tipi olanlardan işim bitince makineyi verdim çok daha iyi oluyor ve çok güzel çekiyorSağma makinası manuel mi elektrikli mi ona henüz karar veremedim birde acaba Doğum öncesi alınmalı mı belki ihtiyaç olmaz bilemiyorum
göruntusu de guzel ben de begendım daha guzelını göremezsem ben de alabılırım cadillac model ne renk aldın sen resım atsanaCasual cadillac travel sistem aldik biz.ilk zamanlar port bebe ozelligini kullanacagiz ayrica oto koltugu olarakta kullaniliyor.katlaninca az yer kapliyor aldigimiz yerde katlanip acilmasinada baktik.
Size gelsin madem hazır almışsınız begenirseniz bende sipariş edeyim bunu bende beğenmiştim nette görünceBugünde hızımı alamadım bu setten aldım indirimdeymis bakalım nasıl gelecek
gelsın hemen haberdar ederım sızı bugun kargoya vermısler ıkı gune gelır galibaSize gelsin madem hazır almışsınız begenirseniz bende sipariş edeyim bunu bende beğenmiştim nette görünce
göruntusu de guzel ben de begendım daha guzelını göremezsem ben de alabılırım cadillac model ne renk aldın sen resım atsana
Tünaydın kızlar ödem sorunu olan var mı? Ellerimde ayaklarımda şişlik hissediyorum bugün alyansım parmağımı sıktı oradan anladım bu haftalarda normal mi acaba ?
Tünaydın kızlar ödem sorunu olan var mı? Ellerimde ayaklarımda şişlik hissediyorum bugün alyansım parmağımı sıktı oradan anladım bu haftalarda normal mi acaba ?
aynısı bende de var canım kıloyada baglı benımkı bıraz ıkı haftadır var tuzlu cekirdek yedıgımde bacaklarıma kadar sısmıstı tuzu hamur ışını azaltınca azalıyorTünaydın kızlar ödem sorunu olan var mı? Ellerimde ayaklarımda şişlik hissediyorum bugün alyansım parmağımı sıktı oradan anladım bu haftalarda normal mi acaba ?
Günde 2,5-3 lt arası içiyorum zaten tuz çok az yiyorum şeker de yapar mı acabaBol bol su ic ve tuzu azalt canim yuruyuslerinide ihmal etme cok sukur oyle bir problemim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?