2017 Eylül Anneleri

Güzelmiş beşik ama benim yatağımın yanında bukadar geniş alan yok. Chicco Next2me kullanacağım. 6aydan sonrada montessori yatağıyla odasına geçer artık. Mobilyalarını büyüyene kadar ikeadan almayı düşünüyorum.Ama alacak kişi yok ben illa çilekten alcam dersede hayır demem :)

Eklentiler

• Oyuncak_11577926.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 48
yani yer olmaması dert ahh keske bizede alan cıksa napalım 2 yaşındayken biz yenileriz kızımın odasını

Bende oyun parkı düşünüyordum ama tek dezavantajı sallanması galiba biraz zor oluyor
Ayaklarında emniyet kısmı oluyor bazılarının isterseniz sallanmıyor. Tek kötü yönü sallanırken az çok ses çıkarıyor olması. O da sökülüp takılabilir bi şey olduğu için normal aslında. Hatta yeğenime ninni gibi geliyordu o ses :)

Sağma makinası manuel mi elektrikli mi ona henüz karar veremedim birde acaba Doğum öncesi alınmalı mı belki ihtiyaç olmaz bilemiyorum
Doğumdan sonra ihtiyaç oluyor ben çok kullandım ama almadım kiraladım hastane tipi olanlardan işim bitince makineyi verdim çok daha iyi oluyor ve çok güzel çekiyor

Casual cadillac travel sistem aldik biz.ilk zamanlar port bebe ozelligini kullanacagiz ayrica oto koltugu olarakta kullaniliyor.katlaninca az yer kapliyor aldigimiz yerde katlanip acilmasinada baktik.
göruntusu de guzel ben de begendım daha guzelını göremezsem ben de alabılırım cadillac model ne renk aldın sen resım atsana

Tünaydın kızlar ödem sorunu olan var mı? Ellerimde ayaklarımda şişlik hissediyorum bugün alyansım parmağımı sıktı oradan anladım bu haftalarda normal mi acaba ?

Tünaydın kızlar ödem sorunu olan var mı? Ellerimde ayaklarımda şişlik hissediyorum bugün alyansım parmağımı sıktı oradan anladım bu haftalarda normal mi acaba ?
aynısı bende de var canım kıloyada baglı benımkı bıraz ıkı haftadır var tuzlu cekirdek yedıgımde bacaklarıma kadar sısmıstı tuzu hamur ışını azaltınca azalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…