2017 Eylül Anneleri

Slm arkadaslar benim 2ci hamileligim birincide cahillik cok catlagim olmuştu şimdi aynı yerler kaşınmaya başladı ne kullansamda aynı yerler çatlamasa
Herkes farklı farklı şeyler kullanmış biraz araştırdım da. Bana doktorum Hindistan cevizi yağı önermişti. Eczanelerde falan da çatlak önleyiciler satılıyor ama isimleri hakkında hiçbir bilgim yok vazelin kullanıp iyi gelenleri de okumuştum. Benim cildim çok kuru ve hassas her şeyi de kullanamıyorum alerji oluyorum. Uni babynin vazelinini aldım bir gün ondan sürüyorum bir gün de Hindistan cevizi yağı :) kırk Pınar pehlivanları gibiyim.

Aşı hakkında bilgi verenlere çok teşekkür ederim bende en yakın zamanda aile hekimime gideceğim umarım 19. Hafta geç kalmış sayılmam
Ben de geçen perşembe oldum, zaten haber bile vermediler kendim gittim aşı olcam diye :) hemşire zamanı fark etmez dedi ilkini ne zaman olursan bir ay sonra ikinci dozu oluyormuşsun.

Benim iki gün kadar kolumda sanki hamlamışımda acıyormuş gibi bir his oldu o da geçti.
aynen canım benımde oyle oldu ama ıkıncı gun uzerine yatabıldım cok sıkıntı olmadı

Sağol canım yarın gideceğim bende. Yan etkisi oldu mu aşının?
bende ılk gun hıcbısey yoktu ıkıncı gun hafıf sıstı kaldırdıkca sankı kas kemik agrısı gıbı bır agrı vardı ama dayanılmaz degıl sonrakı gun dahada azalıyor geçiyor sonra zaten tabi kişiye göre değişir

Bulaşıcı olmayan yani Toplum sağlığını tehdit etmeyen hastalıkların aşıları zorunlu değil.

kızlar aylık kontrolünüzde doktorunuz ne kadar süre bakıyo neler diyo size acaba? bizimki 5 dakika bakıyo inceliyo ölçümleri alıyo tamam sizinki farklı bşy yapıyo mu süre çok mu kısa aceleye mi geliyor ki diyorum

Ben devlete gidiyorum bunları yapıyo birde banada gösteriyo bebegimi o ay yapılacak birsey varsa tahlil felan soyluyo bu kadar kac dk suruyor bilmiyorum sen nereye gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…