- 5 Ocak 2017
- 527
- 490
- 53
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.961
Herkes farklı farklı şeyler kullanmış biraz araştırdım da. Bana doktorum Hindistan cevizi yağı önermişti. Eczanelerde falan da çatlak önleyiciler satılıyor ama isimleri hakkında hiçbir bilgim yokSlm arkadaslar benim 2ci hamileligim birincide cahillik cok catlagim olmuştu şimdi aynı yerler kaşınmaya başladı ne kullansamda aynı yerler çatlamasa
Ben de geçen perşembe oldum, zaten haber bile vermediler kendim gittim aşı olcam diye :) hemşire zamanı fark etmez dedi ilkini ne zaman olursan bir ay sonra ikinci dozu oluyormuşsun.Aşı hakkında bilgi verenlere çok teşekkür ederim bende en yakın zamanda aile hekimime gideceğim umarım 19. Hafta geç kalmış sayılmam
Sağol canım yarın gideceğim bende. Yan etkisi oldu mu aşının?Ben de geçen perşembe oldum, zaten haber bile vermediler kendim gittim aşı olcam diye :) hemşire zamanı fark etmez dedi ilkini ne zaman olursan bir ay sonra ikinci dozu oluyormuşsun.
aynen canım benımde oyle oldu ama ıkıncı gun uzerine yatabıldım cok sıkıntı olmadıBenim iki gün kadar kolumda sanki hamlamışımda acıyormuş gibi bir his oldu o da geçti.
bende ılk gun hıcbısey yoktu ıkıncı gun hafıf sıstı kaldırdıkca sankı kas kemik agrısı gıbı bır agrı vardı ama dayanılmaz degıl sonrakı gun dahada azalıyor geçiyor sonra zaten tabi kişiye göre değişirSağol canım yarın gideceğim bende. Yan etkisi oldu mu aşının?
Hafif bi ağrısı Oldu o kadar. Geçti 1-2güneSağol canım yarın gideceğim bende. Yan etkisi oldu mu aşının?
Bulaşıcı olmayan yani Toplum sağlığını tehdit etmeyen hastalıkların aşıları zorunlu değil.ölüm riski çok fazla olsa şart koşardı doktorlar hatta mecburi olurdu çogu doktor hıc gerek yok diyor hatta sağlık ocagı bıle sız bılırısınız dıyor bu kadar ciddi riskte sence siz bilirsiniz denir mi ?
Gözünaydın inşallah bizlerde güzel haber alırız benim 2 haftam var randevumaBiz bugun ayrintili ultrasyona girdik cok sukur hersey yolundaymis darisi tum merak edenlere insallah.sadece benim damarimin biri darmis bebe asprini verdi 35. Haftaya kadar kullanacakmisim.
benımde randevum pazartesi
Gözünaydın inşallah bizlerde güzel haber alırız benim 2 haftam var randevuma
Ben devlete gidiyorum bunları yapıyo birde banada gösteriyo bebegimi o ay yapılacak birsey varsa tahlil felan soyluyo bu kadar kac dk suruyor bilmiyorum sen nereye gidiyorsunkızlar aylık kontrolünüzde doktorunuz ne kadar süre bakıyo neler diyo size acaba? bizimki 5 dakika bakıyo inceliyo ölçümleri alıyo tamam sizinki farklı bşy yapıyo mu süre çok mu kısa aceleye mi geliyor ki diyorum
Ben 15. haftadan itibaren kullanıyorum.tahlillerimde bi eksiklik yoktu ama drum tedbir amaçlı verdi.21. Haftasina giren arkadaslar doktorunuz demir hapi verdimi size
Ben 15. haftadan itibaren kullanıyorum.tahlillerimde bi eksiklik yoktu ama drum tedbir amaçlı verdi.
canım ben 12 haftada başladım demir ilacına demirim düşük çıkmıştı doğuma kadar kullanıcakmışım.21. Haftasina giren arkadaslar doktorunuz demir hapi verdimi size
İlk haftada kapsamlı tahlillerim oldu, 13.haftadada tekrarladık bazı tahlilleri. Çoğu kişi 12-14 de başladı sanırım buradada demire.Tahlil felan yapmadi bana normalde yapiyorlar mi belli araliklarla.bi gebelik programinda bu haftada baslanmasi gerektigi yazilmis merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?