- 11 Ocak 2017
- 523
- 129
- 103
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.941
bende üc ay sabittim yeni alıyorum valla yemekli misafir bile agırladım kendını dınlemeyınce bılmıyorsun cokta buyutulecek bırsey degılmıs tetanoz aşısı olacaklara korkulacak birşey yokmusBen başlarda çok verdim, çok bulantım oluyordu. Bulanmasa ne olurdu bilemiyorum kendimi :) sabah oldum ben de bi yan etkisini görmedim daha
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için. Hiç aşı olmadan hamileliğini geçiren arkadaşlarım oldu bu aşılar zorunlu mu önemli mi peki?Canım bunu sağlık ocağından söylüyorlar. Aile hekimine gidip hamileliğini bildirmen gerekiyor. Sonrasında onlar iğne vs tarihi veriyorlar. Bebecik doğunca da onun aylık kontrol ve iğneleri için seni bilgilendirmeleri gerekiyor. Kadın doğumcular söylemiyor nedense bunları.
canım tetanoz aşısı hastaneye göre değişiyor kimi hastane bizim malzememiz tetanoza sebep vermez yaptırma dıyor ama ne kadar garanti bu yuzden tetanoz aşısını olman senin için en iyisi ben işimi garantiye almak istediğim için yaptırdım amacı bu yaniTeşekkür ederim canım verdiğin bilgi için. Hiç aşı olmadan hamileliğini geçiren arkadaşlarım oldu bu aşılar zorunlu mu önemli mi peki?
Tedbir amaçlı bildiğim kadarıyla. Doğumda kesik açılması veya dikiş durumlarında risk almamak için yapılıyor benim bildiğim.Teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için. Hiç aşı olmadan hamileliğini geçiren arkadaşlarım oldu bu aşılar zorunlu mu önemli mi peki?
ne olur ne olmaz vurul yine de benim gittiğim doktor da gerek yok diyo ama ben vurulcam kendini düşünTeşekkür ederim canım verdiğin bilgi için. Hiç aşı olmadan hamileliğini geçiren arkadaşlarım oldu bu aşılar zorunlu mu önemli mi peki?
Son 10 yıl içerisinde tetenoz aşısı olduysan hamileyken olmana gerek yok. Bu aşı anneden bebeğede geçer onuda korur. Tetenoz aşısı olmayan bebeklerde ölüm riski çok fazlaymış. Göbek kordonu fln kesiliyo ya buna karşı koruma amaçlı.Teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için. Hiç aşı olmadan hamileliğini geçiren arkadaşlarım oldu bu aşılar zorunlu mu önemli mi peki?
Bende iki gün önce buna benzer görmüştüm çok rahatlatmıştı rüyada olsa çok güzeldi amin inşallah hepimize kolay doğumlar olsunRüyamda doğum yaptım. Evde hiç farketmeden ağrısız, sıkıntısız doğuruvermişim. Sonra bebeğime sarılıp okadar mutlu oldumki. Hiç korkulcak bişey yokmuş dedim kendi kendime. Allah hepimize böyle kolay doğumlar nasip etsin.
benımde randevum pazartesiAllah kismet ederse pazartesi girecegim ben merakla pazartesiyi bekliyorum canim
20. haftadayım 1 kilo almısım sadece yememde normal aslında bebegın kılosuda çok ıyı onden gıdıyor zaten gelişimi ona ragmen kılo almadımKızlar kilo alımlarınız ne alemde? 1 buçuk ayda 5 kilo almışım.bu hızla gidersem kapılardan sığmam
ölüm riski çok fazla olsa şart koşardı doktorlar hatta mecburi olurdu çogu doktor hıc gerek yok diyor hatta sağlık ocagı bıle sız bılırısınız dıyor bu kadar ciddi riskte sence siz bilirsiniz denir mi ?Son 10 yıl içerisinde tetenoz aşısı olduysan hamileyken olmana gerek yok. Bu aşı anneden bebeğede geçer onuda korur. Tetenoz aşısı olmayan bebeklerde ölüm riski çok fazlaymış. Göbek kordonu fln kesiliyo ya buna karşı koruma amaçlı.
kusura bakmayın ama hep dikkatimi çekiyor insanları çok sert dille eleştiriyorsunuz burda herkesin hamilelik hormonları tavan yapıyor zaten belkıde o oyle anlatıyor onun yasadıgı yerde herkes ona yaptır dedi doktor sağlık ocağı vb banada sağlık ocağı siz bilirsiniz diye birşey demedi kesin konuşmamak gerek kendı düşüncesini söylemiş bu kadar sert eleştirmeniz gerekmezölüm riski çok fazla olsa şart koşardı doktorlar hatta mecburi olurdu çogu doktor hıc gerek yok diyor hatta sağlık ocagı bıle sız bılırısınız dıyor bu kadar ciddi riskte sence siz bilirsiniz denir mi ?
Lierac phytolastil jeli öneriyorlar canım doktor da onermisti benim ilk gebeliğim o kadar tavsiyeye ragmen korkumdan alip kullanamiyorum ben bir sey olursa diye ama.. zeytinyagi bademyagi vs surenler de varmis ama ne kadar etkili olur bilmem..Slm arkadaslar benim 2ci hamileligim birincide cahillik cok catlagim olmuştu şimdi aynı yerler kaşınmaya başladı ne kullansamda aynı yerler çatlamasa
Bence hemen kullanmaya başla benim ilki cok kotu oldu goruntuyu g3ctim cok acıyor en azindan zeytinyagi sur her aksam ben aksam zeytinyagi surdum baya iyi geldiLierac phytolastil jeli öneriyorlar canım doktor da onermisti benim ilk gebeliğim o kadar tavsiyeye ragmen korkumdan alip kullanamiyorum ben bir sey olursa diye ama.. zeytinyagi bademyagi vs surenler de varmis ama ne kadar etkili olur bilmem..
iyi bir markanın bebe yagınıda kulanabilirisn ben öyle yapıyorum bir de bio oil mucize gibi gelıyor yazmıslar kk da da topiği vardı çnceden Türkiyede yokmus sımdı eczanelerde var gördum ama elımdekıler bıtmeden almak ıstemedım ben de deneyecegım 15 tl gıbı bır fıyatı vardı hatırladıgım kadarıylaBence hemen kullanmaya başla benim ilki cok kotu oldu goruntuyu g3ctim cok acıyor en azindan zeytinyagi sur her aksam ben aksam zeytinyagi surdum baya iyi geldi
Benim çok ilginç oldu. İlk aylarda çok verdim şimdi yemeye başladım tekrar aldım ama hamile kalmadan önceki kilomun aynısı :) ama doktor böyle değerlendirmiyor tabi. Az az alıp ilerlemek gerekiyormuş ben bi anda yüklendim vücudumaHamile kaldığınız kiloya göremi +5 ,Ben normaldede balık etli hafif göbekliydim şimdi kocaman bir karnım oldu ama henüz +1,5.Doktorum ne kadar yavaş alırsan senin için iyi dedi.
Benim iki gün kadar kolumda sanki hamlamışımda acıyormuş gibi bir his oldu o da geçti.bende üc ay sabittim yeni alıyorum valla yemekli misafir bile agırladım kendını dınlemeyınce bılmıyorsun cokta buyutulecek bırsey degılmıs tetanoz aşısı olacaklara korkulacak birşey yokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?