• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Merhaba güzel anneler. Affınıza sığınarak bi şey sormak istiyorum sizlere. Ben de özellikle birkaç saat lavaboya gitmediğimde idrar yaparken kasıklarda epey bir ağrı oluşuyor. Sizde de böyle bir şey var mı?
Evet oluyor bende gece uykudan kalkıyorum istemeden biraz tutmuş oluyorum ve ağrı oluyor gün içinde hiç tutmamaya çalışıyorum :anneadayı:

Merhaba güzel anneler. Affınıza sığınarak bi şey sormak istiyorum sizlere. Ben de özellikle birkaç saat lavaboya gitmediğimde idrar yaparken kasıklarda epey bir ağrı oluşuyor. Sizde de böyle bir şey var mı?
ben de sık sık gidiyorum su içince malum dışardayken çok zor oluyo dediginiz gibi girmeyince kendimi eve zor atıyorum ağrı oluyo tutmamak lazım :)

Gece uyurken bazen uyanamiyorum o zaman agri oluyor ama genelde uyaniyorum hatta esim dalga geciyor sana lavobada yatak yapalim geceyi orda geciriyorsun diye

Gece uyurken bazen uyanamiyorum o zaman agri oluyor ama genelde uyaniyorum hatta esim dalga geciyor sana lavobada yatak yapalim geceyi orda geciriyorsun diye
ben de sık sık gidiyorum su içince malum dışardayken çok zor oluyo dediginiz gibi girmeyince kendimi eve zor atıyorum ağrı oluyo tutmamak lazım :)
Evet oluyor bende gece uykudan kalkıyorum istemeden biraz tutmuş oluyorum ve ağrı oluyor gün içinde hiç tutmamaya çalışıyorum :anneadayı:
Cevaplarınız için teşekkürler :) içim rahatladı gerçekten. Ben de normalde tutmuyorum tabi. Gece 3-4 saatte ya da dışarıdayken eve gelince oluyor benim de genelde. Bir de çok su içince iki saat olmadan öyle oluyor. Normalmiş çok şükür. Tekrar Teşekkürler :KK36:

Bende bi sonraki kontrolümde sorayım ama çok önemli bişeyse biz sormadan söylemeleri gerekiyor diye düşünüyorum
Uyuşma bende de gece oluyor sabah uyuşuk uyanıyorum endişe ettim
Canım bunu sağlık ocağından söylüyorlar. Aile hekimine gidip hamileliğini bildirmen gerekiyor. Sonrasında onlar iğne vs tarihi veriyorlar. Bebecik doğunca da onun aylık kontrol ve iğneleri için seni bilgilendirmeleri gerekiyor. Kadın doğumcular söylemiyor nedense bunları.

Back