- 20 Nisan 2012
- 165
- 19
- 298
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #2.901
Selam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vadı gectı benım sımdı nadıren oluyor merak etme cabuk gecer. pekmez ye canım hafıf yuruyusler yap bol su ıcGünaydın kızlar kalp çarpıntısı olan var mı gece yatarken bile sesini duyuyorum çok atıo kalbim, yürüyünce de öyle. Dün dr sordum gebelikte fazla kan olduğu için dedi bide çarpıntı olduğunda almam için bi hap verdi yarım al dedi. Sizde de oluyormu endişelendim de. Kansızlık da yok bi sebebi de oymuş
ben ilkini yaptırdım 3 hafta önce 2 gün ağrıdı kolum,3 mayısta ikincisini yaptırcam..korkulacak bişey yok sadece biraz sızı oluyor o kadar.Merhaba arkadaşlar tetanoz aşısını olan var mı aranızda ?
hemde nasıl bir hissetme.benim oğluşum baya kaslı doğacak sanırım fena tepme yiyorum.9 aya kadar öldürmez beni umarım20. haftaya giren anneler iyice hissediyorlar sanırım bebişlerini. ben biraz yukarda yanlarda hissediyorum, doktorumuz gazdır o dedi
Dosya falan dolduruyorlar onu mu diyorsun canım? Oysa eğer onu yapmıştım, hatta bi defada kan tahlili için gittim ama aramadılar sonrasağlık odağına gebelik bildirimi yaptın mı canım yapmadıysan aramazlar yaptığında gün veriyo hatta beni bide aradı kan grubumu sordu bakanlığa bildircem falan diye
ayyy çok güzell bende sabırsızlanıyorum. Günlük nekadar su içiyorsunuz ? Drum çok su içersen muayenede daha çok harketli görürsün dedi.hemde nasıl bir hissetme.benim oğluşum baya kaslı doğacak sanırım fena tepme yiyorum.9 aya kadar öldürmez beni umarım
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun günlerimiz de aynı cinsiyetler deSonunda netleştirebidik bizimdeKIZımız geliyorr
onlar ilgisiz o zaman bilgisayar da doldurdu tel num falan aldı aramaları gerek normaldeDosya falan dolduruyorlar onu mu diyorsun canım? Oysa eğer onu yapmıştım, hatta bi defada kan tahlili için gittim ama aramadılar sonra
Amiin canım. Ayyy hep hayırlısı olsun ama kız olsun dedim içimden şükür yarabbim isim düşündünüz mü siz?Sağlıkla kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun günlerimiz de aynı cinsiyetler de
gözün aydınSonunda netleştirebidik bizimdeKIZımız geliyorr
"Ada" düşünüyoruz biz sizin var mı düşündüğünüz isim?Amiin canım. Ayyy hep hayırlısı olsun ama kız olsun dedim içimden şükür yarabbim isim düşündünüz mü siz?
''ELİF'' düşünüyoruz bizde.ama yanına bi isim daha koyucaz mutlaka,onda kararsızız."Ada" düşünüyoruz biz sizin var mı düşündüğünüz isim?
Çok güzel daha vakit var düşünürsünüz bol bol''ELİF'' düşünüyoruz bizde.ama yanına bi isim daha koyucaz mutlaka,onda kararsızız.
ben su içmeyi unutuyorum çok fazla içemiyorum maalesef..ayyy çok güzell bende sabırsızlanıyorum. Günlük nekadar su içiyorsunuz ? Drum çok su içersen muayenede daha çok harketli görürsün dedi.
ayyy ne güzel Allah gönlünüze göre vermiş.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişi..benimde 2. kız olur inşallah.injjilay teyzesi de dua eder sanırım bize ayyy sanki birinciyi doğurdum da,hemen ikinciye geçtim benAmiin canım. Ayyy hep hayırlısı olsun ama kız olsun dedim içimden şükür yarabbim isim düşündünüz mü siz?
bir kaç saat gıtmedıgım olamıyor cok sıkısıyorum sık sık wc deyım benMerhaba güzel anneler. Affınıza sığınarak bi şey sormak istiyorum sizlere. Ben de özellikle birkaç saat lavaboya gitmediğimde idrar yaparken kasıklarda epey bir ağrı oluşuyor. Sizde de böyle bir şey var mı?
bebegin kese suyu için içmelisin unutamazsın valla yok öyle bır lüksün ... ihmal etme canım ben mınık su şişemle gezıyorum. yatak odamda bıle basucumda heryerde suben su içmeyi unutuyorum çok fazla içemiyorum maalesef..