• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Günaydın kızlar kalp çarpıntısı olan var mı gece yatarken bile sesini duyuyorum çok atıo kalbim, yürüyünce de öyle. Dün dr sordum gebelikte fazla kan olduğu için dedi bide çarpıntı olduğunda almam için bi hap verdi yarım al dedi. Sizde de oluyormu endişelendim de. Kansızlık da yok bi sebebi de oymuş
vadı gectı benım sımdı nadıren oluyor merak etme cabuk gecer. pekmez ye canım hafıf yuruyusler yap bol su ıc

sağlık odağına gebelik bildirimi yaptın mı canım yapmadıysan aramazlar yaptığında gün veriyo hatta beni bide aradı kan grubumu sordu bakanlığa bildircem falan diye
Dosya falan dolduruyorlar onu mu diyorsun canım? Oysa eğer onu yapmıştım, hatta bi defada kan tahlili için gittim ama aramadılar sonra

Merhaba güzel anneler. Affınıza sığınarak bi şey sormak istiyorum sizlere. Ben de özellikle birkaç saat lavaboya gitmediğimde idrar yaparken kasıklarda epey bir ağrı oluşuyor. Sizde de böyle bir şey var mı?

Amiin canım. Ayyy hep hayırlısı olsun ama kız olsun dedim içimden şükür yarabbim isim düşündünüz mü siz?
ayyy ne güzel Allah gönlünüze göre vermiş.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişi..benimde 2. kız olur inşallah.injjilay teyzesi de dua eder sanırım bize :KK200: ayyy sanki birinciyi doğurdum da,hemen ikinciye geçtim ben :halay:

Merhaba güzel anneler. Affınıza sığınarak bi şey sormak istiyorum sizlere. Ben de özellikle birkaç saat lavaboya gitmediğimde idrar yaparken kasıklarda epey bir ağrı oluşuyor. Sizde de böyle bir şey var mı?
bir kaç saat gıtmedıgım olamıyor cok sıkısıyorum sık sık wc deyım ben

Back