2017 Eylül Anneleri

Kızlar hem decavit,hemde demir ilacı ikisini beraber kullanan varmi?ikisinde de demir var ya,doktorunuz direkmi verdi yoksa tahlil falan yapip demir eksikliginiz,kansızlıgınız cok çıktıgı icinmi verdi? Birde decavit te A vitamini cok fazla gibi zarari olurmu?asiri A vitamini tehlikeliymis

benım sonuclarım hepsı ıyı cıktı bana ılac vermdı doktor

aynen ikisini de verdi test yapip vermedi folik asiti kesti onlari verdi. fazla a vitamini olsaydi vermezdi.ben doktoruma guveniyorum. hamile olanlara sordum onlarda ayni sekilde kullanmis ve kullaniyorlar. bir suru farkli dr ayni hatayi yapmazlar diye düşünüyorum

Brn de hem elevit hem ferro kullanıyorum bana da test yaptirmadi benim de icim rahat degil bu konuda ya ama herkes de kullaniyor..zararli olsa vermezler herhalde..

Brn de hem elevit hem ferro kullanıyorum bana da test yaptirmadi benim de icim rahat degil bu konuda ya ama herkes de kullaniyor..zararli olsa vermezler herhalde..

Ben benim doktorumu hiç anlayamadım, bana bunların hiçbirini vermedi, sadece folwo isminde içinde az miktarda demir, çinko,b12 , folik asit ve iyot bulunan, başka bişey olmayan ismi cismi duyulmamış bir gıda takviyesi verdi o kadar.tahlil falanda yapmadı.4-5 gündür bünyem iyice düştü, iflas etti resmen, şu an boğazım, kulaklarım ağrıyor, nezle ve gribim, halsizliğimi, bitkinliğimi anlatamam, pazartesi gidip diyecem bana decavit yada kan ilacı vermeyecek misiniz? ölüyorum diyecem, bu zamana kadar bi kaç kez sordum sadece folwo yu kullan dedi geçti kalsiyumu bile adama zorla yazdırdım, valla bu hamilelik bana ağır geldi, bünyem depresyonda, bunalımda....Magnezyumu hiç bilmiyorum. Burda cevapları okuyorum millet hem vitamin, hem demir, hem kalsiyum, hem potasyum, hem magnezyum bi ton ilaç alıyor, ben napıyım

Kaçıncı haftadasin canım? Bir sor bakalim belki verir test yapmış miydi peki sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…