- 5 Şubat 2017
- 266
- 186
- 18
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.741
cinsiyetini bilmiyorum henüz randevum 11 nisan önümüzdeki salı çok merak ediyorum içime kız geliyo ama hayırlısı :) ilk evlat fark etmez sağlıklı olsun da
Bnde cinsiyetini sali ogrencem ama bnde kiz bebek solda olur diye duymuştum bnmki de hep solda gibi sanki sol aciyo sis gibi sizinde öyle miBizim kizimiz olacak Allah kismet ederse genelde sol tarafta saga donuncede rahatsiz oluyorum ondan sordum canim :)
Bnde cinsiyetini sali ogrencem ama bnde kiz bebek solda olur diye duymuştum bnmki de hep solda gibi sanki sol aciyo sis gibi sizinde öyle mi
Amin inşaallah saglikli olsunda amniyotik bant bni cok tedirgin ediyor anneler bnm bebegime de sağlık icin dua edin riskimiz cok fazlaSol tarafta sislik oluyor evet benimde.insallah sali gunu gosterir bebisiniz cinsiyetini hayirlisi olsun canim
canim alakasi yok cunku bildim bile kizim sagda tepreniyor..yani hep orda onu hissettim.Bnde cinsiyetini sali ogrencem ama bnde kiz bebek solda olur diye duymuştum bnmki de hep solda gibi sanki sol aciyo sis gibi sizinde öyle mi
canim cok gecmis olsun..insallah bebesini sag salim kucagina alirsin.Amin inşaallah saglikli olsunda amniyotik bant bni cok tedirgin ediyor anneler bnm bebegime de sağlık icin dua edin riskimiz cok fazla
bnmki sadece bi duyum zaten ilk hamileligim acemiyim yanicanim alakasi yok cunku bildim bile kizim sagda tepreniyor..yani hep orda onu hissettim.
ben coktan bıraktım 12 . haftada doktor bırak dedi banaBazı folik asitler 3 aydan sonra birakiliyormus kafam karışmıştı benimde sadece ben mi kullanıyorum diye :)
hayırlısı bende kız gibi hissediyorum benim dışımda herkez erkek diyo merak ediyorum salı bi gelse öğrensem rahatlasam artık :)Bizim kizimiz olacak Allah kismet ederse genelde sol tarafta saga donuncede rahatsiz oluyorum ondan sordum canim :)
sen hala öğrenemedin mi en sona sen mi kaldın tatlım :)hayırlısı bende kız gibi hissediyorum benim dışımda herkez erkek diyo merak ediyorum salı bi gelse öğrensem rahatlasam artık :)
benım sonuclarım hepsı ıyı cıktı bana ılac vermdı doktorKızlar hem decavit,hemde demir ilacı ikisini beraber kullanan varmi?ikisinde de demir var ya,doktorunuz direkmi verdi yoksa tahlil falan yapip demir eksikliginiz,kansızlıgınız cok çıktıgı icinmi verdi? Birde decavit te A vitamini cok fazla gibi zarari olurmu?asiri A vitamini tehlikeliymis
aynen ikisini de verdi test yapip vermedi folik asiti kesti onlari verdi. fazla a vitamini olsaydi vermezdi.ben doktoruma guveniyorum. hamile olanlara sordum onlarda ayni sekilde kullanmis ve kullaniyorlar. bir suru farkli dr ayni hatayi yapmazlar diye düşünüyorumKızlar hem decavit,hemde demir ilacı ikisini beraber kullanan varmi?ikisinde de demir var ya,doktorunuz direkmi verdi yoksa tahlil falan yapip demir eksikliginiz,kansızlıgınız cok çıktıgı icinmi verdi? Birde decavit te A vitamini cok fazla gibi zarari olurmu?asiri A vitamini tehlikeliymis
sanırım en son ben kaldım :) eşim göreve gitti yeni geldi salı günü gideceğiz inşallah öğreneceğim ben de çok merak ediyorum :)sen hala öğrenemedin mi en sona sen mi kaldın tatlım :)
Canim hic mi ilac kullanmiyorsun ben yurt disindayim doktor iki kez test yapti hersey iyi dedi vitamin falan baslamadibenım sonuclarım hepsı ıyı cıktı bana ılac vermdı doktor
maşallah ne güzel, iyi besleniyosun kuvvetlisin de demek ki, keşke bende biraz öyle olsambenım sonuclarım hepsı ıyı cıktı bana ılac vermdı doktor
aynen ikisini de verdi test yapip vermedi folik asiti kesti onlari verdi. fazla a vitamini olsaydi vermezdi.ben doktoruma guveniyorum. hamile olanlara sordum onlarda ayni sekilde kullanmis ve kullaniyorlar. bir suru farkli dr ayni hatayi yapmazlar diye düşünüyorum
Brn de hem elevit hem ferro kullanıyorum bana da test yaptirmadi benim de icim rahat degil bu konuda ya ama herkes de kullaniyor..zararli olsa vermezler herhalde..
Kaçıncı haftadasin canım? Bir sor bakalim belki verir test yapmış miydi peki sana?Ben benim doktorumu hiç anlayamadım, bana bunların hiçbirini vermedi, sadece folwo isminde içinde az miktarda demir, çinko,b12 , folik asit ve iyot bulunan, başka bişey olmayan ismi cismi duyulmamış bir gıda takviyesi verdi o kadar.tahlil falanda yapmadı.4-5 gündür bünyem iyice düştü, iflas etti resmen, şu an boğazım, kulaklarım ağrıyor, nezle ve gribim, halsizliğimi, bitkinliğimi anlatamam, pazartesi gidip diyecem bana decavit yada kan ilacı vermeyecek misiniz? ölüyorum diyecem, bu zamana kadar bi kaç kez sordum sadece folwo yu kullan dedi geçtikalsiyumu bile adama zorla yazdırdım, valla bu hamilelik bana ağır geldi, bünyem depresyonda, bunalımda....Magnezyumu hiç bilmiyorum. Burda cevapları okuyorum millet hem vitamin, hem demir, hem kalsiyum, hem potasyum, hem magnezyum bi ton ilaç alıyor, ben napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?